Więc tak jakoś Od 7Miesięcybyłam ze swoim chłopakiem. Ja mam osiem naście lat on 21 lat jakoś miesiąc temu od czasu zamknięcia szkół podczas tej Kwarantanny strasznie źle czułam się psychicznie Nie miałam na nic ochoty około miałam ataki paniki i tym podobne i od właśnie jakiegoś miesiąca między mną a moim chłopakiem bylo źle nie chciało mi się z nim spotykać nie chciałam się z nim rozmawiać pisać Nie mogłam nawet na niego patrzeć Zastanawiała się czy go wogóle kocham I praktycznie podczas naszych spotkań nic do niego nie czułam gdzie wcześniej przed moim złym samopoczuciem było między nami super oczywiście na początku związku też jak to na początku super już kiedyś prosiłam go o przerwę w naszym związku zgodził się nie rozmawialiśmy dwa tygodnie po czym do niego wróciłam i jakieś dwa tygodnie temu Poprosiłamgo znowu przerwę Bo cały czas myślałam o tym że go nie kocham i codziennie zastanawiam się czy w ogóle coś do niego czuje i każdy ma spotkanie z nim było analizą tego czego kocham a ten ze mną zerwał , nie byłam pewna moich uczuć i dalej do końca nie jestem bo szanuje go nie chce go ranić nie chcę żeby się ze mną męczył ale teraz po naszym rozstaniu jest mi smutno i codziennie o nim myślę cały czas próbuje zwrócić na siebie uwagę wysyłając mu jakieś snapy czy cokolwiek I nie wiem czy kocham go czy nie może też za bardzo to analizuje ale bez przerwy o nim myślę i tęsknię po prostu boję się że jak to będziemy razem to znowu mi to wróci że nie będę nawet chciała się z nim całować ani przytulać pisząc to na Forum jestem w desperacji nigdy nie pisałam na Forum ale widzę że to moje ostateczność po prostu uważam że czasem potrzebuje takiej przerwy od związku odpoczynku od wszystkiego i właśnie po takim od początku już za nim tęsknie dalej nie wiem czy kocham go czy nie bardzo proszę odpowiedzi bo jestem rozkojarzona i nie wiem co robić nie wyobrażam sobie go z inną dziewczyną Dodam jeszcze że wręcz czasami się go brzydzilam. Chciałabym dodać jeszcze że byłam pewna sytuacja że dostałam zdjęcie z instagrama gdzie obejmował jakieś dwie dziewczyny i chciałabym prosić o porady składam tego czy może być to po prostu przywiązanie z mojej strony do niego a nie miłość dziękuję i pozdrawiam czekam na odpowiedź
1 2020-12-08 02:43:50 Ostatnio edytowany przez Olkawawrzyniak (2020-12-08 02:46:52)
Temat: Kocham czy nie kocham co robic ?
Zobacz podobne tematy :
Odp: Kocham czy nie kocham co robic ?
Jak się kocha to się wie, jak są wątpliwości to nie kocha się....
Odp: Kocham czy nie kocham co robic ?
Jak przy kimś się źle czujesz powinno się go unikać.