Relacja z kobietą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Relacja z kobietą

Cześć. Z góry zakładam że jestem chłopakiem, przepraszam ze piszę tutaj ale po prostu wy jesteście kobietami i liczę na zrozumienie całej tej sytuacji jaką posiadam.

Mam 20 lat spotykam się z koleżanką która jest rok młdosza i ma ona chłopaka. Nie są to randki po prostu spotkania. Gdy poruszyłem poewążniejszy temat ona mi powiedziała, że jest z tym chłopakiem już 3 lata i ze po prostu juz jej się nudzi w tym związku, boi się z nim zerwwać ponieważ może jej brakować tych nawyków, nie chce podjąć złej decyzji. Mowi mi że mnie bardzo lubi i ją INTERESUJĘ ale rówznież, że nie che się angazować w nic nowego. Rozmowa była około miesiąca temu.

W między czasie spotykaliśmy się sporo podczas spotkań nie miała ona jakiś żadnych oporów abym ją przytulił, objął. Nie chce abym trzymał ją za rękę oraz abym ją pocałował. Podczas spotkań mamy duzo tematów do rozmów, usmiecha się dużo, śmieje sie. Wygląda to tak jak by szło wszystko w dobym kierunku ale jednak stoi w miejscu.

Również piszemy pradzo dużo w ciągu dnia.

Dzisiaj poruszyłem temat zapytałem ją w prost czy ją dalej ją interesuję. Odpowiedziała Tak i że nie będzie siebie oszukiwać, ale rózniewż powiedziała że nie chce się w nic nowego angażować.

Nie wiem co mam robić czy odpuśćić sobie ją czy próbować dalej. Były momenty że po prostu zacząłem ją zlewać to starała się bardziej.

Zakochałem sie w niej...

Proszę o pomoc z waszej strony, jak wy to kobiety widzicie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Relacja z kobietą

Beznadziejna laska. Jest z jednym i jej się nudzi, to się przywala do innego. Serio chcesz taką dziewczynę?

3

Ona ma chłopaka.
Odpuść i jej i sobie. Chciałbyś, żeby w przyszłości robiła Tobie takie rzeczy?

Może jakaś męska solidarność by się przydała, żebyś nie tykał zajętych dziewczyn?

4

"Rewelacyjny" materiał na partnerkę, nie ma co...Ale cóż, w wieku 19 lat chyba ciężko u kogoś podejrzewać chęć stabilizacji..
Szuka ciągle wrażeń, zmian i adrenaliny, więc ciągnie dwie sroki za jeden ogon..

5 Ostatnio edytowany przez R_ita (2020-11-15 17:12:22)

Ale wiesz, że ona to w sumie zdradza tego chłopaka z Tobą? (przytulacie się itd)
Tobą też się może znudzić, bać zostawić i Ciebie też może oszukiwać.
Poza tym- jasno powiedziała, że nie chce się w nic angażować, więc raczej nie jest na etapie poszukiwań partnera na życie, także sam sobie odpowiedz gdzie Cię to zakochanie może zaprowadzić.

6

Chłopaku, przecież wszystko jest jasne:

Dziewczyna w której się "zakochałeś" nudzi się w związku więc zdradza swojego partnera z Tobą. Jednak nie jesteś dla niej wystarczająco dobry by odejść od partnera. Mimo że w związku jej się nie układa jak by chciała, to nadal woli jego jako partnera niż Ciebie.
Słowem dziewczyna niefajna - zdradza z nudów. W dodatku nie ceni Ciebie na tyle żeby z Tobą jakiś związek zaczynać (jak mówi że nie chce się w nic nowego angażować to powinieneś to odczytać jako że nie chce nic nowego z Tobą), nadajesz się tylko dla zabicia czasu. Jesteś taką odskocznią, coś jak fast food na mieście - każdy czasem kupi, ale nikt nie wprowadza tego do swojego menu na stałe...

7

Airuf napisał/a:

Chłopaku, przecież wszystko jest jasne:

Dziewczyna w której się "zakochałeś" nudzi się w związku więc zdradza swojego partnera z Tobą. Jednak nie jesteś dla niej wystarczająco dobry by odejść od partnera. Mimo że w związku jej się nie układa jak by chciała, to nadal woli jego jako partnera niż Ciebie.
Słowem dziewczyna niefajna - zdradza z nudów. W dodatku nie ceni Ciebie na tyle żeby z Tobą jakiś związek zaczynać (jak mówi że nie chce się w nic nowego angażować to powinieneś to odczytać jako że nie chce nic nowego z Tobą), nadajesz się tylko dla zabicia czasu. Jesteś taką odskocznią, coś jak fast food na mieście - każdy czasem kupi, ale nikt nie wprowadza tego do swojego menu na stałe...

I chyba tak to jest ktoś mi musiał to jakoś uświadomić , dziękuję.

Wracając do innych odpowiedzi Czy chciałbym taką dziewczyne? Nie jest ona idealna, widzę co robi i ze mna na pewno było by tak samo lecz z drugiej strony po porstu nikogo jescze nie miałem i dlatego jeszce nie odpuściłem i sie staram w jakiś sposób. Mam po porstu taką wielką chęć kogoś mieć.

Jeszcze mam pytanie bo nie rozumiem jednego, jeżeli ona mówi mi że ja "interseuję" co to oznacza. Bo moim zdaniem wygląda to tak chcę cie bliżej poznać, a może nawet coś więcej niż przyjaźn.

8 Ostatnio edytowany przez Ein (2020-11-15 22:46:21)

Wiesio321 napisał/a:

Nie chce abym trzymał ją za rękę oraz abym ją pocałował.

Skąd to wiesz?
Próbowałeś czy najpierw pytałeś czy możesz?

Wiesio321 napisał/a:

]Dzisiaj poruszyłem temat zapytałem ją w prost czy ją dalej ją interesuję.

Juz pominę to, czy ma chłopaka czy nie.
Po co zadajesz takie pytania?
Pytaj dalej czy możesz ją pocałować albo przytulić albo dalej się z nią spotykać. Takimi sytuacjami tylko pokazujesz kobiecie, że nie masz "jaj" i jesteś jeszcze chłopcem.

9 Ostatnio edytowany przez Wiesio321 (2020-11-15 22:57:39)

Ein napisał/a:
Wiesio321 napisał/a:

Nie chce abym trzymał ją za rękę oraz abym ją pocałował.

Skąd to wiesz?
Próbowałeś czy najpierw pytałeś czy możesz?

Wiesio321 napisał/a:

]Dzisiaj poruszyłem temat zapytałem ją w prost czy ją dalej ją interesuję.

Juz pominę to, czy ma chłopaka czy nie.
Po co zadajesz takie pytania?
Pytaj dalej czy możesz ją pocałować albo przytulić albo dalej się z nią spotykać. Takimi sytuacjami tylko pokazujesz kobiecie, że nie masz "jaj" i jesteś jeszcze chłopcem.

Nie nie pytam o takie rzeczy po prostu jeżeli złapę ją za ręke zabiera ją, spróbuje za chwilę to dalej zabiera dopierro po kilku próbach się tak jaby przyzywczaja i pozwala mi trzymać ją za rękę. Pytam tylko czy jej to nie przeszkadza jak ja przytulę, złapę za rękę. Odpowiada: że czuje się tylko niezręcznie, tak dziwnie.

Próbowałem pocałować ją nie raz i ona o tym wię już że chcę to zrobić, dlatego stara się tak aby nie doszło do tego. Np unika moich zagrywek, ustawi tak swoją głowę że nie mam jak tego zrobić.

10

Wiesio321 napisał/a:

Nie nie pytam o takie rzeczy

vs

Wiesio321 napisał/a:

]Pytam tylko czy jej to nie przeszkadza jak ja przytulę, złapę za rękę. Odpowiada: że czuje się tylko niezręcznie, tak dziwnie.

Raz pytasz, raz nie.

Wiesio321 napisał/a:

]Próbowałem pocałować ją nie raz i ona o tym wię już że chcę to zrobić, dlatego stara się tak aby nie doszło do tego. Np unika moich zagrywek, ustawi tak swoją głowę że nie mam jak tego zrobić.

Czyli już było kilka takich sytuacji.
Ma chłopaka i nie daje się pocałować a Ty dalej chcesz w to brnąć?
Odpuść chłopie...

11 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2020-11-15 23:37:33)

"Pytam tylko czy jej to nie przeszkadza jak ja przytulę, złapę za rękę. Odpowiada: że czuje się tylko niezręcznie, tak dziwnie." - Odpuść, chyba, że zmieni zachowanie i zacznie Cię faktycznie zachęcać. Wygląda na to, żej jest zainteresowana w tym sensie, że lubi sobie z Tobą pogadać, pośmiać się. I może lubi uwagę, zainteresowanie, które jej dajesz.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024