Gdzie robicie zakupy ciuchowe w trakcie epidemii? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Gdzie robicie zakupy ciuchowe w trakcie epidemii?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Gdzie robicie zakupy ciuchowe w trakcie epidemii?

Ja odkąd świat zwariował zdecydowanie preferuję sklepy w sieci, nawet jak muszę wymienić. Pracuję z domu więc odebranie paczki od kuriera to chwila a od razu mogę zmierzyć. Czy tylko ja zdecydowanie zmieniłam swoje nawyki zakupowe? Mam wrażenie, że chodzenie po sklepach stasjonarnych to teraz mega wyczyn.. maseczka, rękawiczki, dezynfekcja, licenie klientów na kasy..... wrrr koszmar

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie robicie zakupy ciuchowe w trakcie epidemii?

Ja jakoś specjalnie nie zmieniłam swoich nawyków. Kupuję w sklepach stacjonarnych i w sieci. Jednak kupuję mniej bo w mojej pracy i tak nie widać w co jestem ubrana, ponieważ pracuję w stroju ochronnym od stóp do głów sad

3

Ja bardzo zmieniłam swoje nawyki nie dość że kupuje ubrania przez internet to nawet obuwie i dużo innych rzeczy. Pracuje  z domu i jest mi o wiele łatwiej zamówić wszystko przez internet. A wyjście do sklepu stacjonarnego jest bardzo męczące ze względu na te maseczki i ilość osób w sklepie a  dodatku mało bezpieczne hmm

4 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-28 14:07:26)

Nie zmieniłam niczego, poza tym, że nakładam maskę i dezynfekuję dłonie.
Odnoszę wrażenie czytając rózne wypowiedzi, jakby ludzie przed pandemią nie robili nic innego, tylko chodzili po galeriach i sklepach. Nie uprawiałam nigdy wielogodzinnych zakupów, jak mi coś trzeba, to idę, kupuję, wychodzę. Tak jest i teraz.
Jeśli o ciuchy chodzi, od lat jestem fanką szmateksów.

5

Od długiego czasu kupuję online ciuchy, buty, bieliznę. Gdy jeszcze nikt nie wiedział co to wirus.
Nic się nie zmieniło. Poza tym, że rzadziej chodzę na zakupy spożywcze (bo tego jeszcze online, poza gotowcami, nie zamawiałam).

6 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-11-06 13:14:36)

Ja kupuje najczęściej przez stronę spam, mają fajne marki w przystępnych cenach big_smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Gdzie robicie zakupy ciuchowe w trakcie epidemii?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024