Narzeczony myśli o koleżance w trakcie masturbacji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Narzeczony myśli o koleżance w trakcie masturbacji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

Temat: Narzeczony myśli o koleżance w trakcie masturbacji

Ja mam 26 lat, on 24.
Jesteśmy razem 4 lata.

Wyjechał służbowo 2 lata temu z kilkoma osobami z pracy, w tym z Kingą, której wcześniej nie znał. Zaintrygowala go na swój sposób. Powiedział mi dopiero długo po przyjeździe do domu, że ktoś go zainteresował.

2 lata później: 2 tygodnie temu upil się z kolegą i zaczął mi pisać smsy, że myśli o niej i ma ochotę na seks z nią. Zaręczal, że już zdążył o niej zapomnieć przez te 2 lata i że po prostu alkohol zrobił teraz swoje. Przepraszal i mówił, że nie ma pojęcia dlaczego tak jest, skoro ona mu się nie podoba (widziałam jej zdjęcia i wiem na 100% że nie podoba się jemu teraz - aczkolwiek mimo wszystko zainteresowała go 2 lata temu na wyjeździe...).

Przycisnelam go trochę, kiedy się upil i powiedział, że masturbowal się do fantazji z nią POMIMO że ostatnie 2 lata kłamał mi prosto w oczy, że brzydzi się tym, że niektórzy faceci tak robią mając swoje partnerki.

Kiedy wytrzeźwial, powiedział że tak naprawdę przemknela mu w myślach myśl o seksie z nią, A NIE ŻE specjalnie do niej robił sobie dobrze.

Jestem wściekła, że mnie oklamywal przez 2 lata (brzydzil się myśleniem o innej w trakcie masturbacji, a jednocześnie sam to robił), ale z drugiej strony też przyznał się od razu do myśli o niej kiedy był pijany.

Przepraszal i obiecał, że naprawi moje zaufanie, podawał kilka pomysłów na tę poprawę. Żadnego pomysłu nie zrealizował..
Nie czułam żadnego starania z jego strony...

Rozmawialiśmy tylko na początku o Kindze, niby wyjaśnilismy większość rzeczy, aż zaczął się robić nerwowy i w końcu stwierdził, że mam nie zaczynać tego tematu.
Ostatnio jednak spotkalisny kobietę podobną do Kingi. Myślał, że nie widzę, jak się na nią gapi... Bardzo chciał to ukryć.

Nie wiem już sama jak mam do tego podejść... Co z tym zrobić...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Narzeczony myśli o koleżance w trakcie masturbacji

Dać sobie spokój, bo się zamęczysz.

3

Dać sobie spokój z nim czy tylko z tym tematem?

4

Colette_0 napisał/a:

Dać sobie spokój z nim czy tylko z tym tematem?

Z tematem.
Ewentualnie zwróć mu uwagę, że jak następnym razem go weźmie na zwierzenia po pijaku, to niech zadzwoni lepiej do kumpla.

5 Ostatnio edytowany przez fuorviatos (2019-02-17 11:00:08)

Zlałbym faceta. Nigdy w życiu nie przyznałbym się do czegoś takiego bo to by po prostu było świństwo.
Kobiecie robi się przykro i żadne tłumaczenia nic nie pomogą. Dla mnie taka akcja to brak szacunku.
Brak szacunku w związku = wypad.

6

fuorviato napisał/a:

Zlałbym faceta. Nigdy w życiu nie przyznałbym się do czegoś takiego bo to by po prostu było świństwo.
Kobiecie robi się przykro i żadne tłumaczenia nic nie pomogą. Dla mnie taka akcja to brak szacunku.
Brak szacunku w związku = wypad.

Cóż, mówiąc mi to wszystko cały czas powtarzał, że chce być ze mną szczery całkowicie. Że kocha i że nie umiałby żyć dalej nie mówiąc mi tego, właśnie z szacunku do mnie.

7

Problemem jest głównie zbyt duża dawka szczerości jak sądzę.

8

Nie ma dymu bez ognia.
Gdyby nic do niej nie czuł to nie było by problemu a jest.
Co to znaczy - zainteresował? będąc w związku.
Moim zdaniem facet wysokiego ryzyka.

9 Ostatnio edytowany przez Colette_0 (2019-02-17 12:36:54)

Burzowy - Wiesz, jesteśmy wobec siebie zawsze mocno szczerzy. Z tego co wiem to sporo mężczyzn tak ma, że myśli o innych kobietach w aspekcie fizycznym. Kolega, z którym się upil te 2 tygodnie temu mówił mu, że jest bardzo szczęśliwy w swoim związku, ale pomimo tego i tak na jakiś czas w jego głowie pojawiła się jakaś tam koleżanka i że to podobno normalne i nic strasznego.

Jeśli chodzi o mojego partnera - od samego początku związku byłam dla niego najważniejsza i to naprawdę widziałam. Nie tylko ja zresztą. Wielokrotnie powtarzał, że nigdy nie spotkał kobiety jak ja, że kocha nieziemsko, że jeśli z nim nie będę z jakiegoś powodu to nie będzie miał innej, ponieważ to ja jestem kobietą jego życia. Takich deklaracji było mnóstwo, czynów także. Ale widzicie... Jednak "podobno" takie myśli po alkoholu czy bez, dotyczą jego zdaniem i zdaniem jego kolegi wszystkich mężczyzn prędzej czy później i nie wskazują na nieudany związek.

Dlatego już nawet w pewnym momencie chciałam machnąć ręką na te jego myśli po alkoholu, bo jak mówi - ma tak bardzo, bardzo rzadko i to nie ma nic wspólnego z jego prawdziwymi myślami. Powiedzcie mi... rzeczywiście tak jest?

Bardziej bolało mnie, że robił sobie dobrze myśląc o niej (to było zaraz po przyjeździe do domu 2 lata temu)...

Maku 2 - Poczuł do niej jakąś tam fascynację. Powtarzał, że fizycznie mu się nie podobała, bardziej chodziło o jej zachowanie i że była na niego chętna, okazując mu to czasem dość śmiało (schylanie się z prawie całym dekoltem na wierzchu, próba spania blisko niego, maślany wzrok + słówka że się cieszy ze go poznała itp).

Mówił też, że irytowala go z różnymi cechami i że nie wie czemu go tak zainteresowała. Bo jak mówi - to była tylko lekka fascynacja i że przez ostatnie dwa lata o niej zdążył zapomnieć.  Dopiero kiedy był bardzo, bardzo pijany to nagle załączyły mu się takie scenki z nią w głowie i nie wiedział kompletnie dlaczego. Mówił też, że był na siebie wściekły, czuł wstyd i że nie chciał tego oraz, że następnego dnia (jak już wytrzeźwial) na szczęście mu to przeszło.

10

W życiu możemy czuć fascynację i czasem pożądanie do innych osób, niż partner/partnerka. To naturalne, jesteśmy tylko ludźmi.

Sęk w tym, by się nie dać ponieść, jeśli się jest w związku. Tyle.

11

Teksty typu

że jeśli z nim nie będę z jakiegoś powodu to nie będzie miał innej, ponieważ to ja jestem kobietą jego życia

Możesz między bajki włożyć.
A to

Jednak "podobno" takie myśli po alkoholu czy bez, dotyczą jego zdaniem i zdaniem jego kolegi wszystkich mężczyzn prędzej czy później i nie wskazują na nieudany związek.

też między bajki włóż, faceci to wzrokowcy mogą patrzeć i patrzą ale nie myślą o innej babie a już na pewno nie robią sobie dobrze gdy związek ich zadowala i "żadna baba tylko Ty". Napisał Ci coś po pijaku i niby nic ale tyczy tej samej kobiety więc coś jest nie tak ( może wyrzuty sumienia?) a teraz musi się jakoś wytłumaczyć a kumpel go wspiera bo co ma zrobić?

12

Jeśli go zostawić, to nie za niewierność rzekomą, tylko za to, że jest idiotą..Co zapewne ujawni się wielokrotnie na przestrzeni długiego życia..

13 Ostatnio edytowany przez Colette_0 (2019-02-17 14:21:06)

Cyngli - Dokładnie. Wiem to. On również zdaje się wiedzieć, podkreślał to kilkukrotnie.

Ela - rozwiń proszę swoją wiadomość. "jest idiotą"?

Maku2 - Wiem, że na pewno miałby kogoś. Chodziło mi o przedstawienie jego słów i uczuć do mnie, by to też nie wyglądało tak, że jest skończonym draniem bez uczuć do mnie, a ja tylko patrzę co się dzieje wokół mnie.

Co do drugiego akapitu - czyli uważasz, że coś musi być na rzeczy?
Wiesz, mówił mi, że przez te dwa lata o niej zapomniał, a to, że w ogóle miał jakieś teraz myśli jednorazowe, to wina zmieszania wielu alkoholi i że to NIE MA absolutnie nic wspólnego z jego prawdziwymi myślami. Wielokrotnie mówił, żebym nie czuła się zagrożona ponieważ nic do niej nie czuł, nie czuje i żadne relacje z nią czy wiedza na jej temat nie są mu potrzebne. Kilkukrotnie powtarzał również, żebym miała na uwadze, że myśli pojawiły się raz po alkoholu, że nie chciał tego, że był na siebie wściekły oraz żebym nie wierzyła, że jej pragnie, bo tak absolutnie nie jest.
Ale już po tamtym wyjeździe jednak pragnął, skoro przewinęła mu się przez myśl w trakcie masturbacji...

To był mężczyzna, którego długo szukałam. Naprawdę... Pod wieloma, wieloma względami, zawsze się świetnie rozumielismy. Nigdy nie mieliśmy kłótni o coś poważnego przez cały związek. Zawsze mówił mi prawdę, nawet gdy sytuacja się pogarszala (jak chociażby właśnie tutaj), dlatego nie mam podstaw by mu nie wierzyć.

Ale... Sama nie wiem już co mam o tym myśleć...

Obecnie nie odzywamy się do siebie. Dlaczego? Dlatego, że zauważyłam i zwróciłam w złości uwagę na to, że wczoraj gapił się na dziewczynę bardzo podobną do tamtej. Widziałam, że z jednej strony walczy ze sobą, by tego nie robić. Wymienilismy kilka bardzo nieprzyjemnych zdań, po czym zakończył to słowami "Nie odzywaj się do mnie!"...

14

Co tu rozwijać- taki co nie potrafi przewidzieć skutków społecznych swoich działań. brak mu empatii..Sorry-wątpię czy się mu zmieni coś

15

To był mężczyzna, którego długo szukałam. Naprawdę...

Poważnie długo? masz 26 lat 4 w związku, to kiedy go zaczęłaś szukać w jakim wieku?

Wymienilismy kilka bardzo nieprzyjemnych zdań, po czym zakończył to słowami "Nie odzywaj się do mnie!"...

To on naważył piwa i jeszcze strzela focha?
Wybacz ale jego szacunek do Ciebie jest raczej ...średni.

16 Ostatnio edytowany przez Colette_0 (2019-02-17 14:59:51)

Maku2 Bardziej miałam na myśli ilość beznadziejnych mężczyzn, których spotykałam na swej drodze. On był jedynym, któremu zaufałam całkowicie. Długo pracował na to zaufanie i uwierz, że wtedy był naprawdę tego wart.
Ale teraz.... Jeszcze po tym wczorajszym zdaniu, bym "się nie odzywała"...

Dodatkowym faktem przeciw niemu jest niestety to, że oprócz czułości (którą faktycznie czułam) nie zrobił NIC by załagodzić sytuację sprzed dwóch tygodni.

Mówił, że z jednej strony czuje wstyd i złość na siebie, ale z drugiej, że przecież nic się nie stało, bo tylko MYŚLAŁ po alkoholu i to nic kompletnie nie znaczy wobec naszego związku.

Ela - cóż... Trudno się nie zgodzić.

17

...nic się nie stało...
2 lata temu wzdychał do kobiety, odbywał z nią stosunek( w głowie i na ręcznym), minęły 2 lata a on nadal wzdycha ...do tej samej kobiety
myślę że jednak coś się stało

18

Tak, po dwóch latach o niej pomyślał, ALE pod wpływem alkoholu i nie sprawiało mu to przyjemności (rozmawiałam z nim wtedy i widziałam że jest na siebie wściekły). Nie tłumaczę go, jestem daleka od tego, chcę jedynie jakoś trzeźwo na to spojrzeć.

Nie wydaje się Wam, że to było tak:
- Z czymś tam go zainteresowała
- Pomyślał sobie o niej w trakcie różnych sytuacji...
- minęły dwa lata i po prostu zapomniał?
- Mieszanka kilku alkoholi i myśli, których ewidentnie nie chciał. Po tym, jak wytrzeźwial myśli zniknęły jak ręką odjął.

Są we mnie sprzeczne emocje - z jednej strony podobno każdy mężczyzna tak ma (mam się przyzwyczajać czy jak...?) z drugiej z kolei zawiódł mnie na przestrzeni naszych ważnych słów, przeżyć, czynów.

19

Kochaj się z nim tak na maxa i po wszystkim powiedz że sobie wyobrażałaś że robisz to z kolegą z liceum.

20

Colette_0 napisał/a:

Kilkukrotnie powtarzał również, żebym miała na uwadze, że myśli pojawiły się raz po alkoholu, że nie chciał tego, że był na siebie wściekły oraz żebym nie wierzyła, że jej pragnie, bo tak absolutnie nie jest.

Nawija Ci makaron na uszy i to w dość prymitywny sposób. Nie wiem jak długo trwał tamten wyjazd dwa lata temu, ale myślę, że owa Kinga bardzo zapadła mu w pamięć i to nie bez przyczyny. Tak, podejrzewam, że skorzystał z jej "oferty" i dlatego nie może zapomnieć. "Raz pojawiła się w jego myślach" i z tego powodu był tak wściekły, że aż robił sobie dobrze (szczęście, że sobie nie uszkodził).
Obydwoje jesteście naiwni, Ty, że wierzysz w te farmazony, on wciskając Ci taki kit.

21

josz napisał/a:
Colette_0 napisał/a:

Kilkukrotnie powtarzał również, żebym miała na uwadze, że myśli pojawiły się raz po alkoholu, że nie chciał tego, że był na siebie wściekły oraz żebym nie wierzyła, że jej pragnie, bo tak absolutnie nie jest.

Nawija Ci makaron na uszy i to w dość prymitywny sposób. Nie wiem jak długo trwał tamten wyjazd dwa lata temu, ale myślę, że owa Kinga bardzo zapadła mu w pamięć i to nie bez przyczyny. Tak, podejrzewam, że skorzystał z jej "oferty" i dlatego nie może zapomnieć. "Raz pojawiła się w jego myślach" i z tego powodu był tak wściekły, że aż robił sobie dobrze (szczęście, że sobie nie uszkodził).
Obydwoje jesteście naiwni, Ty, że wierzysz w te farmazony, on wciskając Ci taki kit.

Na moje oko oni bardzo się kochają

22

josz - nie zdradził mnie, jestem tego pewna. Różne rzeczy mogę o nim powiedzieć, ale akurat tego jestem pewna. Łatwo oceniać czyjeś domniemane czyny, gdy się go nie zna.

Wyjaśniając kolejny raz - zrobił sobie dobrze na myśl o niej po wyjeździe, czyli 2 lata temu, nie teraz.
Później zapomniał o niej na te 2 lata.
Myśl wróciła niedawno, po alkoholu i przeszła następnego dnia.
On nie traktuje tego jako coś poważnego, ponieważ nie czuje do niej żadnych uczuć. Fizycznych też. Podkreślał, że fascynacja mu minęła dawno, dawno temu.

Ciekawa jestem czy jest tutaj ktokolwiek, kto mógłby wstawić się za nim...
Czy jest możliwe w jakikolwiek sposób przyznać mu rację?
Czy NAPRAWDĘ można się kimś zaintrygować na krótką chwilę bez szkody dla drugiego partnera? Ot, czysta i jednorazowa fascynacja na krótki czas.
I wreszcie - czy naprawdę zdarzają się Wam - mężczyznom - myśli o innej, podczas gdy jesteście w związku?

23

Nie jestem mężczyzną, ale odpowiem ze swojego punktu widzenia. Owszem zdarzają się zauroczenia, a fascynacja, to już chyba kilka stopni wyżej? Uważam, że jeśli jeden z partnerów ulega takim zauroczeniom, a tym bardziej fascynacjom, to nie jest dobry prognostyk dla związku. Świadczyć to może o niedojrzałości i niestabilności uczuć do partnera. Obawiałabym się, że za którymś razem odpłynie na zawsze.
Zastanawiam się po jakie licho Twój chłopak w ogóle wspominał Ci o tej dziewczynie, jeśli podobno ta znajomość nie miała  nie ma dla niego żadnego znaczenia, a już szczególnie o tym jak robił sobie dobrze na wspomnienie o niej? Alkohol niczego tu nie usprawiedliwia, a wręcz przeciwnie. Słyszałaś zapewne, że pod wpływem %, ludzie często mówią to, czego nie powiedzieliby na trzeźwo.
Jaki tego efekt? Myślisz o tym, zadręczasz się, wytrącił Cię z poczucia bezpieczeństwa, mimo, że bronisz go jak lwica. Skoro jest taki super, skąd więc Twoje rozterki?
Myślę, że dlatego Ela nazwała go idiotą, a ja podejrzewam, że "coś" tam wtedy było.

24

Ewidentnie facet popełnił myślozbrodnię ;-)

Fantazje seksualne o innych powinno się zostawiać samemu sobie.

Zgadzam się z poprzednikami, że to idiota.

25

Autorko ja mam żonę i:
- nie nie robię sobie ręka myśląc o innej
- może mi się spodobać z wyglądu jakaś kobieta ale nie zauroczam się nią i nie czuję fascynacji obcą kobieta
- nie myślę ani na trzeźwo ani po pijaku o jakieś obcej kobiecie
To że tak tłumaczy się twój chłopak i jego kolega oznacza że oni tak mają a nie "faceci" wciskają Ci kit a ty go łykasz.
Niestety ale Twój chłopak Ciebie nie szanuje opowiadając takie rzeczy i robiąc z Ciebie winną jego problemów z głową.

26

Głupio zrobił, że ci powiedział. Miał wyrzuty sumienia, chociaż tak naprawdę nic takiego nie zrobił i żeby poczuć się lepiej, podzielił się nimu z tobą, a ty teraz się zamartwiasz... Nie dziwię ci się, że straciłaś zaufanie, ale on tak naprawdę nic złego nie zrobił... To tylko fantazja.

27

Myślą- tylko o tym nie gadają. Obstawiam że Maku nie jesteś żonaty długo.. Ale niech Ci tak zostanie smile

28

Co za głupek że Ci o tym powiedział. big_smile
Większość osób fantazjuje o innych. Ty też pewnie to robisz, a jeśli nie - kiedyś będziesz, autorko.
Nie wyobrażam sobie, by ludzie mieli się sobie z tego spowiadać.
To taka bezpieczna zdrada, bo tylko w głowie.
Nie wierzę by jakiś np. żonaty od 20 lat facet jechał na ręcznym fantazjując o swojej żonie. Oczywiście że marzy wtedy o innych kobietach. Ale po co nam to wiedzieć?

Powiedz temu głupkowi, że całkowita szczerość jest niemądra i żeby na przyszłość coś takiego zachował dla siebie.

A ten incydent potraktuj w sumie jako dobra monetę - przyznał się, czyli mu ciążyło, a to znaczy, że to najgorsze co Ci zrobił. Jeśli to najgorsze co Ci zrobił, to... no tak naprawdę chyba znaczy że to dobry facet.

29

Ela210 napisał/a:

Myślą- tylko o tym nie gadają. Obstawiam że Maku nie jesteś żonaty długo.. Ale niech Ci tak zostanie smile

A możesz doprecyzować co masz na myśli mówiąc - myślą?
Długo nie długo zależy jak na to patrzeć, u mnie mija 22 lat, czy to długo?

30 Ostatnio edytowany przez bullet (2019-02-19 14:12:32)

Colette_0 napisał/a:

Poczuł do niej jakąś tam fascynację. Powtarzał, że fizycznie mu się nie podobała,...

dwuletnia fascynacja ?
ale mu się nie podobała  ... dobre sobie

a "Bill Clinton palił trawę i się nie zaciągał" jak śpiewał Kazik

jeśli to nie Troll to koleżanko daj sobie z nim spokój, szkoda Twojego czasu
los się do Ciebie uśmiechnął i już teraz masz szansę, później na pewno nie będzie lepiej ... zanim przyjdzie rodzina, dzieci itd

31

Przeciez to raczej normalne, ze podczas masturbacji fantazjuje sie o osobach z ktorymi nigdy normalnie by sie nie poszlo do lozka z roznych powodow big_smile

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Narzeczony myśli o koleżance w trakcie masturbacji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024