Sex w prezerwatywie. Doszedłem za szybko, ona nie.
Robić minetke/palcówke jeszcze czy nie?
Wiem, że najlepiej w grze wstępnej, ale nie o to pytam.
Czekać nie mogę, bo kolejny raz będę mógł za 30 minut
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Minetka/palcówka po seksie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sex w prezerwatywie. Doszedłem za szybko, ona nie.
Robić minetke/palcówke jeszcze czy nie?
Wiem, że najlepiej w grze wstępnej, ale nie o to pytam.
Czekać nie mogę, bo kolejny raz będę mógł za 30 minut
A nie mozesz jej zapytac?
Robić co Ci szkodzi .Spytać delikatnie też możesz .
najwyżej dostaniesz hmmm po łapkach po głowie ale może nie dostaniesz.
Nie nakręcaj się tak strasznie bo jeszcze się świat nie kończy, za bardzo ci chyba zależy, wyluzuj nieco
nie popisuj się na siłę i na akord nie myśl aż tyle o sobie i co ci się stanie za dużo strategii uprawiasz więcej życia działania
tak, o ile ona nie ma nic przeciwko A myślę że nie powinna. Panowie w podobnym wątku pisali raczej że to oni nie mają ochoty po..
Robić minetkę, robić...
Lepiej chyba przed orgazmem mężczyzny.
Jako kobieta powiem jedno: działaj chłopie.
Nie zastanawiaj się. Nie pytaj. Próbuj. Wyczuj swoją kobietę i jak reaguje na pieszczoty.
Nie ma nic gorszego niż zabijanie atmosfery milionem pytań.
Jeśli nie będzie chciała, to albo Ci to powie, albo dostaniesz po łapkach (głowie).
I zapomnijcie się trochę. Mniej analizowania, a więcej spontaniczności.
Oczywiście, że robić. Chyba, że partnerka stwierdzi, że nie ma ochoty.
Ale, ale.. pytanie do Pań, jeśli mogę podpiąć się pod wątek. Nie wiem czy mogę mówić za Panów, ale z pewnością za wielu tak, że lodzika zawsze przyjmą o każdej porze dnia i nocy Natomiast w przypadku Pań, z moich doświadczeń wynika, że w takich sytuacjach jak Autor pisze, to pieszczoty "ręcznee" są niemalże zawsze, a minetka z rzadka, pomimo zapewnień partnerek, że to lubią?
Mnie partner zawsze doprowadza w takich sytuacjach, ba nawet jak nie chce to się dopominam jako zadośćuczynienie heheh
Ja bym po prostu z Nią na Twoim miejscu o tym porozmawiała, ale nie podczas seksu czy nawet po, jako, że mam cipkę to powiem jedno, działać jak najszybciej póki rozgrzana
Robić. Jedno i drugie!
Wszystko jest kwestią wyczucia i upodobań konkretnej jednostki.Ale może nauczyłbyś się także trochę wyhamować i trochę wolniej przechodzić do konkretów
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Minetka/palcówka po seksie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024