A więc tak jestem od roku zakochany w pewnej dziewczynie przez dłuższy okres nie mieliśmy kontaktu poprawił się on dwa miesiące temu na bardzo dobry spotykamy się praktycznie codziennie i wszystko jest świetnie na imprezie całowaliśmy się kilku krotnie ( nie byliśmy mocno pijani ) potem kolejne imprezy szliśmy oczywiście na nie razem również się na nich całowaliśmy później zrobiliśmy spotkanie przyjacielskie siedziliśmy gadaliśmy z przyjaciółmi aż powiedziała mi przy moim przyjacielu że ona mnie bardzo przeprasza ale z tego nic nie będzie załamałem się przyjaciel mnie pocieszał ale postanowiłem po kilkunastu minutach odejść kontaktu z nią nie popsułem dalej mamy bardzo dobry nawet lepszy niż wcześniej w ten piątek mieliśmy znowu spotkanie przyjacielskie było sporo osób ja się nie poddałem i dalej o nią walcze było jej zimno dałem jej bluze poszliśmy na bok chwile sami pogadać było super gdy ją odprowadzałem na pożegnanie mnie pocałowała zapomniałem napisać że mówiła mi że jej sie kto inny podoba ale ten chłopak jej nie chce (wiem kto to)
chciałem się dowiedzieć czy coś z tego będzie co mam robić aby przybliżyć nas do siebie żeby się do mnie przekonała jeśli jest to za mało informacji aby coś z tego wywnioskować to zadawać pytania szczerze dziękuje <3
1 2020-10-04 20:22:37 Ostatnio edytowany przez anoja (2020-10-04 20:24:28)
Dlaczego jak jest zakochana w kimś innym, całuje sie z tobą? Czy chciała cie wykorzystać by wzbudzić zazdrość u tamtego chłopaka, pokazać jak uganiają się za nią inni?
Dlaczego jak jest zakochana w kimś innym, całuje sie z tobą? Czy chciała cie wykorzystać by wzbudzić zazdrość u tamtego chłopaka, pokazać jak uganiają się za nią inni?
nie wydaje mi się że chciała wzbudzić zazdrość bo mieszka on w holandii on o tym nie wiedział i nie wie do teraz
Ajko napisał/a:Dlaczego jak jest zakochana w kimś innym, całuje sie z tobą? Czy chciała cie wykorzystać by wzbudzić zazdrość u tamtego chłopaka, pokazać jak uganiają się za nią inni?
nie wydaje mi się że chciała wzbudzić zazdrość bo mieszka on w holandii on o tym nie wiedział i nie wie do teraz
Mieszka w Niderlandach... hmmm... to Polak czy Holender?
Ona Cię całuje, ale mówi, że kocha innego i nie chce z Tobą być. No to dosyć jasna informacja - może być miło i fizycznie, ale nic z tego więcej nie będzie. Zawsze możesz ją zapytać, ja po raz kolejny zainicjuje bliskość - czego ona chce? Oczywiście, wtedy pewnie skończy się ta zabawa, a może Tobie jest w niej dobrze.