dekoracja pokoju, gdzie kupię naklejki dla tancerki w poznaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » dekoracja pokoju, gdzie kupię naklejki dla tancerki w poznaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: dekoracja pokoju, gdzie kupię naklejki dla tancerki w poznaniu

cześć,

robimy remont pokoiku dziecięcego, dokładnie dla 3 letniej dziewczynki. Szukam jakiś inspiracji, córcia uwielbia tańczyć y myślałam nad dużymi naklejkami nad jej łóżkiem, które będzie można ewentualnie zdjąć jak się znudzą. Znacie jakieś sklepy stacjonarne, gdzie możnaby ewentualnie "pomacać" takie naklejki i zobaczyć jak się je nakleja? Przeglądałam empik ale nic ciekawego. A i najlepiej w poznaniu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dekoracja pokoju, gdzie kupię naklejki dla tancerki w poznaniu

Osobiście wolałam internet bo większy wybór + YouTube jak to dobrze zrobić

3

Skoro córka uwielbia tańczyć, to prócz naklejki może też wybierzecie jakieś inne dodatki? Ja sama ostatnio zakochałam się w lampie [spam]. Nie dość, że jest złożona z motylków, to jeszcze wygląda trochę właśnie jak tutu baletnicy, więc będzie świetnie pasować do naklejek smile

4

Dzięki za porady, znalezione co szukane, "pomacane" i kupione:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » dekoracja pokoju, gdzie kupię naklejki dla tancerki w poznaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024