Ignorowanie na messengerze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Ignorowanie na messengerze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Ignorowanie na messengerze

Witam.Mam pytanie .Jak wygląda blokowanie i ignorowanie ma messengerze z pozycji osoby zablokowaniej.Czy wysłana wiadomośc widnieje wtedy jako wysłana-ale niedostarczona?Czy jsko dostarczona -ale nieodczytana?Ponieważ moja wiad od miesiaca widnieje jako wysłana ale niedostarczona.Dodam ze profil tej osoby mam widoczny na fb.Na nessenger nie widze kiedy ta osoba była ostatnio aktywna

Zobacz podobne tematy :
Odp: Ignorowanie na messengerze
Suzi5555 napisał/a:

Witam.Mam pytanie .Jak wygląda blokowanie i ignorowanie ma messengerze z pozycji osoby zablokowaniej.Czy wysłana wiadomośc widnieje wtedy jako wysłana-ale niedostarczona?Czy jsko dostarczona -ale nieodczytana?Ponieważ moja wiad od miesiaca widnieje jako wysłana ale niedostarczona.Dodam ze profil tej osoby mam widoczny na fb.Na nessenger nie widze kiedy ta osoba była ostatnio aktywna

Po miesiącu to ja już bym nawet nie pamiętała, że wysłałam do kogoś wiadomość... a tak serio, to gdybyś była zablokowana, to nie mogłabyś wysłać tej wiadomości, więc ten ktoś po prostu Cię olewa - i to tak bardzo, że nawet zablokować mu się Ciebie nie chce big_smile

3

Gdyby ta osoba Cię zablokowała, nie wiedziałabyś jej profilu, nie mogłabyś wysłać wiadomości, etc.

Olewa Cię.

4

Ale skoro jest puste kółeczko z ptaszkiem-to chyba wiadomosc nie została dostarczona?bo jakby była dostarczona to kóleczko byłoby niebieskie?

5

Cyngli napisał/a:

Gdyby ta osoba Cię zablokowała, nie wiedziałabyś jej profilu, nie mogłabyś wysłać wiadomości, etc.

Olewa Cię.

Nieprawda można zablokować wysyłanie tylko wiadomości i widzisz profil danego użytkownika.

Suzi5555 napisał/a:

Ale skoro jest puste kółeczko z ptaszkiem-to chyba wiadomosc nie została dostarczona?bo jakby była dostarczona to kóleczko byłoby niebieskie?

Jest opcja na facebooku zignoruj wiadomości prawdopodobnie to jest to. Tak puste kółeczko niedostarczona.

6

Miałam na myśli zablokowanie użytkownika nie wiadomości.

7

Czasami facebook płata figle. Może warto taką wiadomość wysłac raz jeszcze?

8

Witam,

Mam takie pytanie. Czy jeśli ktoś ignoruje wiadomości na messengerze, to status wiadomości jest oznaczony jako wiadomość wysłana, czy może też widnieć jako wiadomość dostarczona ale nie wyświetlona?

9

Mam taka odpowiedź: Wyślij jeszcze raz wiadomość lub/i wykorzystaj inny sposób komunikacji.

10 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-02-07 14:57:18)

PRINCESS90777 napisał/a:

Witam,

Mam takie pytanie. Czy jeśli ktoś ignoruje wiadomości na messengerze, to status wiadomości jest oznaczony jako wiadomość wysłana, czy może też widnieć jako wiadomość dostarczona ale nie wyświetlona?

Nie.
W telefonie, choć nie zawsze, można odczytać na ekranie i nie trzeba wyświetlać, wtedy Ty nie wiesz czy jest odczytana czy nie. Dostarczona to z reguły jest zawsze, prędzej czy później.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Ignorowanie na messengerze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024