Cześć, z tej strony Monika. Od roku mieszkam w Krakowie, a pochodzę z okolic. Lubię wybrać się w jakieś ciekawe miejsce, różne zajęcia manualne(czasem trochę rysuję/maluję), poczytać książkę, spotkać się ze znajomymi. Niespecjalnie przepadam za górami czy też np oglądam mało filmów. Ale chętnie czasem wybrałabym się np. do teatru, czy na jakieś wydarzenia muzyczne, albo pośpiewać, choć nie gram na żadnym instrumencie. Obecnie szukam pracy, a w wolnych chwilach(czyli sporo tego jest albo i nie, bo to tak się tylko wydaje, tak naprawdę szukanie pracy pochłania dużo czasu) jeżdżę na wycieczki rowerowe, postanowiłam przypomnieć sobie niemiecki i zacząć uczyć się szwedzkiego(zaliczyłam już 2 wprowadzające lekcje
, spotykam się ze znajomymi, czy z chłopakiem, ale ostatnio coś mamy problemy z komunikacją, wiec nie wiem co z tym będzie. O, chciałam też odkopać rolki i przypomnieć sobie jak się jeździ
Pomyślałam, że zaglądają tutaj fajne dziewczyny i miło byłoby się poznać. Wyjść wspólnie na jakąś kawę, wydarzenia, czy jeszcze w jakiś inny sposób spędzić ciekawie i przyjemnie czas. Szukam też osób chętnych do rozmów po ang, wiec jeśli któraś z Was też chciałaby utrzymać kontakt z językiem, to dajcie znać. Opcje są otwarte.
1 2020-07-19 12:10:00 Ostatnio edytowany przez pamabianka (2020-07-19 12:27:14)
Temat: Cześć Kraków :) Są tutaj chętne na babską integrację?