Niedoświadczona w "miłości" prosząca o radę :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niedoświadczona w "miłości" prosząca o radę :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Niedoświadczona w "miłości" prosząca o radę :(

Hej.. Cześć.. Nawet nie wiem jak zacząć.. Nie wiem też czy liczę na poradę, wsparcie, czy ustawienie do pionu z Waszej strony..

Mam 23 lata i poznałam 29 letniego faceta.. Poznałam go w pracy.. Nasza znajomość była jedynie widoczna na polu zawodowym.. Miło się rozmawiało, pracowało.. Pan X, że tak go nazwę, jest w trakcie rozwodu, bodajże od lata ubiegłego roku.. Byliśmy na randce trzy miesiące temu, on oficjalnie potwierdził, że mam brać to pod uwagę jako randkę.. Jednak ze względu na była/obecną żonę.. Starałam się zachować dystans i podchodzić do tej znajomości bardzo ostrożnie.. Tak jak i on.. Nie mam dużego doświadczenia z facetami.. Mogę rzec, że wręcz doświadczenie to jest zerowe.. Pan X co jakiś czas dawał mi odczuć, że jest mną zainteresowany.. Prawił komplementy, pisał o całowaniu.. Nie mówił tego w twarz bo uważa, że wstydzi się kobiet..
Ale często zdarzają mu się "ciche dni".. I tak jest od miesiąca.. Twierdzi, że to problemy z "była" żoną, w domu, itd.. Rozumiem.. Ale czasem naprawdę nie potrafię go zrozumieć.. Obecnie jesteśmy na etapie "cześć cześć", zero rozmowy, zero wiadomości, zero kontaktu.. Próbowałam jakoś go nawiązać, ale.. nie udało się. Z jego strony nie mam żadnego kroku.. Okej.. Usprawiedliwiam siebie i jego.. Domyślam się.. Uważam to za ogromny błąd, ale takie rzeczy dają mi do myślenia.. Że to ze mną jest coś nie tak.. Pokazuje jak to jestem niezależna, że nie potrzebuje faceta, daje rade sobie sama.. Ale teraz non stop myślę dlaczego tak się zachowuje? Presja otoczenia? Co jest nie tak? Ileż można znosić takie humorki? Nie chce być na każde jego skinienie.. I jeżeli się obudzi nie chce pisać tak jak dawniej, nie chce zachowywać się jak dawniej.. Nie chcę być dziewczyna, która potrzebuje do chwili "zabawy" i znowu o niej zapomina.. Z drugiej strony, po każdej obietnicy, że sobie odpuszczam, zapominam, słyszę i czuję jego obecność w pracy.. Chcę mu się przypomnieć.. Że istnieję..

W głowie mam jeden wielki mętlik.. Nie wiem co robić.. Jak sobie radzić..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niedoświadczona w "miłości" prosząca o radę :(

Przede wszystkim, do momentu, gdy ŻONA jest ŻONĄ i nie ma papierów rozwodowych, nie bierz się za gościa. Szczególnie, że takimi humorkami potwierdza ( w moim odczuciu) jakąś ściemę.
Dlaczego tak się zachowuje? Bo tak chce się zachowywać. Żadna presja otoczenia... nie próbuj go usprawiedliwiać.

Poczekaj aż się ten amant rozwiedzie. Na ten moment nie żony.

4

Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami. Jak nie chcesz cierpieć to przypomnij sobie o nim jak już będzie po rozwodzie. A teraz albo sam nie wie czego chce albo po prostu bawi się tobą

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niedoświadczona w "miłości" prosząca o radę :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024