Męskie zdrady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Męskie zdrady

Hej,
niedawno założyłam konto na portalu, gdzie można znaleźć kogoś do seksu bez zobowiązań.
Są tam m.in. faceci w związkach nie otwartych i nie w seperacji. Żal mi ich kobiet, ogólnie skoro już tam jestem, chciałabym się im jakoś przysłużyć.

Moje pytanie brzmi- jak skutecznie przekonać takich typów, żeby zakończyli związek, wzieliby rozwód (jeden powiedział, że się nie rozwiedzie, bo ma kilka stadnin koni i ogólnie majątek do podziałki...- byłby na niego sposób? ) lub po prostu powiedzieli swoim partnerkom o tym, co robią?

Może wydam Wam się naiwna, ale cholernie zwracam uwagę na szacunek do człowieka.

Ma ktoś pomysły, może sprawdzony sposób?

Czyńmy dobro :-D

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Męskie zdrady
Jas12 napisał/a:

Hej,
niedawno założyłam konto na portalu, gdzie można znaleźć kogoś do seksu bez zobowiązań.
Są tam m.in. faceci w związkach nie otwartych i nie w seperacji. Żal mi ich kobiet, ogólnie skoro już tam jestem, chciałabym się im jakoś przysłużyć.

Moje pytanie brzmi- jak skutecznie przekonać takich typów, żeby zakończyli związek, wzieliby rozwód (jeden powiedział, że się nie rozwiedzie, bo ma kilka stadnin koni i ogólnie majątek do podziałki...- byłby na niego sposób? ) lub po prostu powiedzieli swoim partnerkom o tym, co robią?

Może wydam Wam się naiwna, ale cholernie zwracam uwagę na szacunek do człowieka.

Nie przekonywać, nie mówić, olać. I tak ich nie przekonasz.
Świata nie zbawisz, a po co wchodzić w relacje, których nie znasz?
Po prostu się z takimi nie spotykaj.

3

Nie jesteś w stanie zmienić czyjegoś zachowania. Chcesz czynić dobro, to zostań wolontariuszką w szpitalu, domu dziecka czy schronisku dla zwierząt. Tam na pewno Twoja pomoc nie pójdzie na marne.

4

Do czynienia dobro polecam hospicjum, geriatrię, krwiodawstwo, opiekę nad zwierzętami, pomoc osobom upośledzonym, niepełnosprawnym, niesamodzielnym - a nie ingerowanie w życie innych. To nie jest czynienie dobra, a nadinterpretacja i impertynencja.
Na dobrą sprawę, w kwestiach internetowych portali nie masz nawet pewności co do tego, czy masz do czynienia z mężczyzną, a co dopiero czy jest żonaty, czy w innym związku.
Jeśli cholernie zwracasz uwagę na szacunek do człowieka, to zacznij od szanowania siebie.
Szacunek jest ostatnią rzeczą, jakiej szukałabym na takim portalu.

5

Jas12 napisał/a:

Hej,

Śmierdzi mi ten post prowokacją.
Przekonywać facetów, którzy zakładają konta na portalach randkowych, żeby kończyli związek, albo się rozwodzili? Idź na ustawkę między kibolami i nakłoń ich, żeby odłożyli szaliki i zajęli się dzierganiem na szydełku.

6

To może bądź testerka wierności? big_smile skoro czujesz misję

Wyglądasz  jak wegetarianie w rzeźni i zapewne mają Cię za "nawiedzona"

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024