prawo jazdy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: prawo jazdy

Witam! smile

Otóż zapisałam się na kurs prawa jazdy zaraz po ukończeniu 18 lat-czyli na początku 2018r. Zdałam egzamin wewnętrzny i mialam wyjezdzone jazdy.
Jednak z przyczyn osobistych nie przystąpiłam do praktyki i teorii Panstwowej, teraz chciałabym to kontynuować i moje pytanie brzmi czy muszę od nowa zapisywać się na kurs czy mogę od razu zapisać się na Państwowy? Chcę jeszcze zaznaczyć,że nie mam dokumentów potwierdzających,że ukończyłam kurs,dlatego chcę iść do mojego instruktora i to wszystko załatwić.Przez moją niechęć do instruktora zawaliłam sobie z tym sprawę trochę.

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: prawo jazdy
wioletta4321 napisał/a:

Witam! smile

Otóż zapisałam się na kurs prawa jazdy zaraz po ukończeniu 18 lat-czyli na początku 2018r. Zdałam egzamin wewnętrzny i mialam wyjezdzone jazdy.
Jednak z przyczyn osobistych nie przystąpiłam do praktyki i teorii Panstwowej, teraz chciałabym to kontynuować i moje pytanie brzmi czy muszę od nowa zapisywać się na kurs czy mogę od razu zapisać się na Państwowy? Chcę jeszcze zaznaczyć,że nie mam dokumentów potwierdzających,że ukończyłam kurs,dlatego chcę iść do mojego instruktora i to wszystko załatwić.Przez moją niechęć do instruktora zawaliłam sobie z tym sprawę trochę.

Pozdrawiam!

A nie możesz po prostu zadzwonić do szkoły nauki jazdy/ośrodka egzaminującego i zapytać?

3

wioletta4321 napisał/a:

Witam! smile

Pozdrawiam!

Zadzwoń do szkoły.

4 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-06-17 13:29:41)

Po takiej przerwie jest duża szansa, że trzeba będzie zrobić jeszcze raz. Za moich czasów taka przerwa wynosiła bodaj pół roku.

Zadzwoń do lokalnego ORD

5

Kurs jest wazny cale życie więc tak jak juz Ci napisano,  skontaktuj sie ze szkołą i word

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024