Witam ! Mam pewien problem z którym mi bardzo ciężko bo jestem młodą osobą i zostałam z tym tylko sama z chłopakiem i nie wiemy do końca co robić a więc , w połowie kwietnia zaczęłam pracę w Niemczech na magazynie , dostałam wypowiedzenie 8 czerwca i postanowiłam wrócić do polski razem z chłopakiem i odpocząć co się okazało jestem w ciąży poszłam do ginekologa okazało się że to 12 tydzień
1 2020-06-12 15:06:07 Ostatnio edytowany przez Martyna1999 (2020-06-12 15:08:45)
Witam ! Mam pewien problem z którym mi bardzo ciężko bo jestem młodą osobą i zostałam z tym tylko sama z chłopakiem i nie wiemy do końca co robić a więc , w połowie kwietnia zaczęłam pracę w Niemczech na magazynie , dostałam wypowiedzenie 8 czerwca i postanowiłam wrócić do polski razem z chłopakiem i odpocząć co się okazało jestem w ciąży poszłam do ginekologa okazało się że to 12 tydzień
Przede wszystkim powinnaś dopytać w Niemczech, jakie są niemieckie zasady dotyczące składania wypowiedzenia w czasie ciąży. Bo zapewne są inne niż w Polsce, a Ty zatrudniona byłaś tam, a nie tutaj.
Natomiast pytanie czy chce Ci się tam wracać i bujać z formalnościami, lekarzami, wizytami, L4 i innymi takimi.