Witam, chętnie poznam i porozmawiam z osobami lubiącymi antyki i dawne przedmioty. Może wspólne hobby stanie się początkiem miłej znajomości internetowej. W dzisiejszych czasach rozmowa o antkach jest bezpieczniejsza niż ich oglądanie w rzeczywistości. Można napisać do mnie również na priv.
Witam, chętnie poznam i porozmawiam z osobami lubiącymi antyki i dawne przedmioty. Może wspólne hobby stanie się początkiem miłej znajomości internetowej. W dzisiejszych czasach rozmowa o antkach jest bezpieczniejsza niż ich oglądanie w rzeczywistości. Można napisać do mnie również na priv.
A konkretnie to jakie przedmioty lubisz/zbierasz?
3 2020-06-03 03:56:32 Ostatnio edytowany przez XKasandraX (2020-06-03 04:08:14)
W czasie powodzi straciłam,a właściwie straciła matka setki płyt winylowych (Bitelsi, ABBA, muzyka klasyczna, Niemen itd) oraz kolekcji antycznych z ceramiki oraz 3 stare meble oraz dwa dzieła sztuki mojej matki mało znanego autora który zyskał popularność.
Mam trochę starych płyt, dawnych obrazów. Różne inne przedmioty. Stare maszyny do szycia, pisania i liczenia. Zbieram różne dawne rzeczy. Właściwie nie chcę mieć kolekcji przedmiotów jednego typu, raczej chodzi o kontakt z przedmiotami, których się już nie używa. Lubię stare meble.