Miłośnicy antyków - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Miłośnicy antyków

Witam, chętnie poznam i porozmawiam z osobami lubiącymi antyki i dawne przedmioty. Może wspólne hobby stanie się początkiem miłej znajomości internetowej. W dzisiejszych czasach rozmowa o antkach jest bezpieczniejsza niż ich oglądanie w rzeczywistości. Można napisać do mnie również na priv.

2

Odp: Miłośnicy antyków
Solene napisał/a:

Witam, chętnie poznam i porozmawiam z osobami lubiącymi antyki i dawne przedmioty. Może wspólne hobby stanie się początkiem miłej znajomości internetowej. W dzisiejszych czasach rozmowa o antkach jest bezpieczniejsza niż ich oglądanie w rzeczywistości. Można napisać do mnie również na priv.

A konkretnie to jakie przedmioty lubisz/zbierasz?

3 Ostatnio edytowany przez XKasandraX (2020-06-03 04:08:14)

W czasie powodzi straciłam,a właściwie straciła matka setki płyt winylowych (Bitelsi, ABBA, muzyka klasyczna, Niemen itd)  oraz kolekcji antycznych z ceramiki oraz 3 stare meble oraz dwa dzieła sztuki mojej matki mało znanego autora który zyskał popularność.

4

Mam trochę starych płyt, dawnych obrazów. Różne inne przedmioty. Stare maszyny do szycia, pisania i liczenia. Zbieram różne dawne rzeczy. Właściwie nie chcę mieć kolekcji przedmiotów jednego typu, raczej chodzi o kontakt z przedmiotami, których się już nie używa. Lubię stare meble.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024