Miłośnicy dobrej muzyki, łączmy się, czyli netkafejka radiowa 24h/7 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Miłośnicy dobrej muzyki, łączmy się, czyli netkafejka radiowa 24h/7

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Miłośnicy dobrej muzyki, łączmy się, czyli netkafejka radiowa 24h/7

Cześć wszystkim big_smile

Do założenia tego wątku zainspirował mnie fakt iż bardzo lubię wszelakiego rodzaju muzykę i chce swoimi kawałkami z wami dzielić się jak najdłużej się da wink
Nieważne czy lubisz muzykę smutną, poważną, radosną czy śmieszną, tutaj każdy kawałek jest mile widziany, z mojej strony będę wysyłać wszystkie znane mi kawałki które lubię ale liczę też na waszą twórczość i kto wie? Może odnajdziemy jakiś fajny kawałek który nie wiedząc czemu ominął nasze uszy? wink

Jako że bardziej preferuje smutny typ piosenek, to moim pierwszym wyborem będzie ten o to przebój

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłośnicy dobrej muzyki, łączmy się, czyli netkafejka radiowa 24h/7

Jaki przeboj?

3

Fajnie, że dajesz te inspiracje.

Questa è una buona notizia per me.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Miłośnicy dobrej muzyki, łączmy się, czyli netkafejka radiowa 24h/7

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024