Jak z nim żyć albo jak się z nim rozstać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak z nim żyć albo jak się z nim rozstać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak z nim żyć albo jak się z nim rozstać?

Stanęłam przed pytaniem, jak żyć z partnerem, z którym uważam, że żyć już nie potrafię? Jak mam się z nim rozstać, w obcym mieście? Nie mam dokąd pójść, nie mam rodziny bliskiej ani dalszej, spalone mosty. Dwójka dzieci i kredyty na mnie. Co robić gdy nie potrafimy rozmawiać, łzy wylane, mijamy się jak obcy. 6 lat w mordę strzelił.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak z nim żyć albo jak się z nim rozstać?
Ona_niczyja napisał/a:

Stanęłam przed pytaniem, jak żyć z partnerem, z którym uważam, że żyć już nie potrafię? Jak mam się z nim rozstać, w obcym mieście? Nie mam dokąd pójść, nie mam rodziny bliskiej ani dalszej, spalone mosty. Dwójka dzieci i kredyty na mnie. Co robić gdy nie potrafimy rozmawiać, łzy wylane, mijamy się jak obcy. 6 lat w mordę strzelił.

Kredyt rozumiem na mieszkanie ? To chyba masz gdzie się podziać skoro jest na ciebie.  Czemu masz spalone mosty u rodziny przez tego partnera ?

3 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2020-05-25 18:09:09)

Odp: Jak z nim żyć albo jak się z nim rozstać?
Ona_niczyja napisał/a:

A te spalone mosty są nie do odbudowania? Rozumiem, że większość spaliłaś z miłości do partnera..
Twoje wmontowanie się w problemy nie odbyło się z dnia na dzień, pewnie ileś czasu to trwało, zanim poczułas się całkowicie omotana tą pajeczyną. Teraz więc nie licz na to, że wychodzenie z tego potrwa chwilę. To będzie proces który pewnie będzie trochę trwał, ale najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku..
Musisz zachować zimną krew, nauczyć się cierpieć w milczeniu, z myslą o tym, że robisz to po coś. Na początek postaraj się odnowić relacje z rodziną, z przyjaciółmi, z ludżmi których znałaś zanim wdałas się ten cały galimatias. W międzyczasie zaięgnij porady jakiegoś dobrego doradcy finansowego, co zrobić aby się nie utopić smile Działaj rozważnie, spokojnie, ale konsekwentnie i etapami. Nie porywaj się na zbyt wiele na początek, małe kroczki wystarczą. I nie jestes sama..:) Pisz tutaj, będziemy cię wspierać smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak z nim żyć albo jak się z nim rozstać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024