25+ trudne sprawy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: 25+ trudne sprawy

Hejka smile pisze do was z zapytaniem czy w pozniejszym wieku mozna poznac wartosciowego mezczyzne . mam 25 lat i wlasnie zakonczylam kolejny toksyczny zwiazek ... Kilka lat wczesniej poznalam faceta ktory sponiewierał mnie psychicznie długo mi zajeło pozbieranie sie po nim a teraz znów to samo .Chyba nic sie nie nauczylam sad , ale wracam do mojego pytania czy moge kogos jeszcze znalezc? Wszystkie moje kolezanki sa juz w stalych zwiazkach ,maja meza ,dzieci . Czuje sie z tym zle , rodzina przestala juz nawet pytac kiedy znajde sobie męża ..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 25+ trudne sprawy
Agnieszka253 napisał/a:

Hejka smile pisze do was z zapytaniem czy w pozniejszym wieku mozna poznac wartosciowego mezczyzne . mam 25 lat i wlasnie zakonczylam kolejny toksyczny zwiazek ... Kilka lat wczesniej poznalam faceta ktory sponiewierał mnie psychicznie długo mi zajeło pozbieranie sie po nim a teraz znów to samo .Chyba nic sie nie nauczylam sad , ale wracam do mojego pytania czy moge kogos jeszcze znalezc? Wszystkie moje kolezanki sa juz w stalych zwiazkach ,maja meza ,dzieci . Czuje sie z tym zle , rodzina przestala juz nawet pytac kiedy znajde sobie męża ..

25 lat i pytasz czy znajdziesz męża? Nie wierzę.

3

Nie pytam czy ja znajde ,tylko czy w pozniejszym wieku mozna wejsc jeszcze w stałą relacje

4 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-05-19 12:49:04)

Agnieszka253 napisał/a:

Nie pytam czy ja znajde ,tylko czy w pozniejszym wieku mozna wejsc jeszcze w stałą relacje

Nie, 24 lata i 11 miesięcy to jest górna granica. smile

5

Ja uważam że w każdym wieku można. Gorzej ze znalezieniem kogoś w dojrzałym wieku, ja niestety jestem w takiej sytuacji. Ale dziewczyna 25- letnia, mająca całe życie przed sobą na pewno może.

6 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-05-19 12:48:10)

Kasia7202 napisał/a:

Ja uważam że w każdym wieku można. Gorzej ze znalezieniem kogoś w dojrzałym wieku, ja niestety jestem w takiej sytuacji. Ale dziewczyna 25- letnia, mająca całe życie przed sobą na pewno może.

No oczywiście. Pytanie powinno brzmieć czy"już" w wieku 25 lat można znaleźć kogoś doświadczonego, godnego prawdziwego zaufania. 25 lat to początek dorosłego życia a nie koniec.

7 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-05-19 13:56:49)

Kasia7202 napisał/a:

Zaczynam w to juz wątpić ,coraz trudniej mi tez komus zaufać ,teraz kiedy myslalam ze poznalam kogos wartosciowego okazuje ze kłamał mnie cały czas . zastanawiam co robie nie tak ze takich poznaje , a czemu Tobie nie udało ?

8

Agnieszko, jesteś u progu życia a piszesz jakbyś  miała conajmniej ze 40 lat na karku. Ja to się nawet dziwię, kiedy Ty, będąc taką mlodziutką, zdązyłaś te związki mieć i je pozakańczać a w międczyczasie jeszcze  mieć długą przerwę na pozbieranie się po jednym ;-)

Na tym etapie życia to ludzie na ogół skupiają się na nauce, pracy i swoich przyjemnościach zamiast zamartwiać się stałymi relacjami i tym czy znajdą męża/żonę.
W stałą relację można wejść w każdym wieku. Ale jeśli będziesz na siłę tych relacji szukała to możesz trafiać z deszczu pod rynnę.
Żyj po prostu i ciesz się życiem zamiast wymyślać sobie problemy.  Życie przed Tobą.

9

Na pewno po trudnych doświadczeniach jest trudniej zaufać. Ale nie można się zamykać na nowe znajomości i jak to mówią " mierzyć wszystkich jedną miarą" I myślę że nauczona doświadczeniem potrafisz już wyłapać pewne sygnały ostrzegawcze...

10

Kasia7202 napisał/a:

Na pewno po trudnych doświadczeniach jest trudniej zaufać. Ale nie można się zamykać na nowe znajomości i jak to mówią " mierzyć wszystkich jedną miarą" I myślę że nauczona doświadczeniem potrafisz już wyłapać pewne sygnały ostrzegawcze...

Może obdarzasz zbytnim zaufaniem i wierzysz we wszystko osobom które nie do końca znasz. Nie od razu trzeba szukać męża, może na początku poszukaj po prostu partnera z którym jest Ci dobrze.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024