Dziwne zachowanie eks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie eks

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dziwne zachowanie eks

Hej! Kilka tygodni temu zakończyłam 3,5 miesięczny związek. Powodem rozstania było to,że w trakcie kwarantanny(po powrocie do rodzinnych domów z miasta w ktorym studiujemy) byliśmy od siebie oddaleni o ponad 500 km i kontakt telefoniczny jakoś się nie sprawdził. Mój chłopak stał się oschły i nie dawał mi tyle samo uwagi co kiedyś(najpradopodobniej załamałam równowagę uczuć). Próbowałam z nim o tym rozmawiać,ale utrzymywał że nic się nie dzieje,niejednokrotnie prosiłam o trochę ciepła z jego strony.Czułam się nieszczęśliwa,więc postanowiłam z nim zerwać. Przyznał,że go zaskoczyłam,ale wszystko przebiegło pokojowo,bez prania brudów i wygarniania błędów. Podziękowałam za wspólny czas,przedstawiłam powód zerwania i życzyłam mu wszystkiego dobrego. Powiedziałam,że chciałabym żebyśmy się szanowali,ale że muszę zerwać kontakt,żeby zająć się sobą i stanąć na nogi. Wydawało się,że to zaakceptował. Od rozstania nie mamy kontaktu,nie piszę,nie lajkuję jego postów i w końcu odżyłam i zajęłam się sobą. Zaczęłam ćwiczyć i dbać o siebie. On też się nie kontaktował,ale kilka dni temu,podczas dyskusji na grupie roku(na której również jestem) napisał coś co mnie zabolało. Oczernił mnie publicznie i przy wszystkich(było to nawiązanie do mema). Zastanawiam się jaki ma problem? Nigdy go w żaden sposob nie ograniczałam,a teraz chcę wolności. Więc dlaczego nie pójdzie w swoją stronę,tylko chce mi dopiec? Co wiecej,wiele osob mowi,ze po rozstaniu stał się strasznym chamem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne zachowanie eks
laaaaaaaila napisał/a:

w końcu odżyłam i zajęłam się sobą. Zaczęłam ćwiczyć i dbać o siebie.

A wcześniej tego robić nie mogłaś? W końcu przecież chłopak nie wisiał Ci na telefonie cały dzień.

3 Ostatnio edytowany przez laaaaaaaila (2020-04-30 18:14:13)

umajona napisał/a:
laaaaaaaila napisał/a:

w końcu odżyłam i zajęłam się sobą. Zaczęłam ćwiczyć i dbać o siebie.

A wcześniej tego robić nie mogłaś? W końcu przecież chłopak nie wisiał Ci na telefonie cały dzień.

Źle się wyraziłam,jak byliśmy razem też ćwiczyłam i o siebie dbałam,chodzi mi o to,że końcowe momenty związku kosztowały mnie wiele nerwów i stresu.. Więc nie miałam ochoty ani siły na cokolwiek.

4

Trochę śmiesznie w ogóle to się czyta, niby związek 3.5 miesiąca, a Ty przedstawiasz to wszystko jak gdybyście mieli staż dobrze kilkuletni smile
Co mogę powiedzieć... Z Twojej strony dziecinada i brak dojrzałości i z jego strony to samo, po tym co piszesz podejrzewam, ze po prsotu chciał się w jakiś sposób odegrać i tyle.

5

Dokładnie, to jest dziecinada. Do tego piszesz wątek o sytuacji, o której my nie mamy żadnego pojęcia. Może ten mem prowokował? Najlepiej w takich sytuacjach uciąć całkiem kontakt. Ale ty tego nie robisz. Sama piszesz, że brakuje ci atencji. Może dlatego tą sprawę, wyciągasz na publiczne forum.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie eks

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024