Czy może być to wczesna ciąża ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy może być to wczesna ciąża ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy może być to wczesna ciąża ?

Hej smile mianowicie okres powinien mi sie zacząć 9 dni temu ale chyba wybrał inna drogę. Robiłam test wyszedł negatywny ale suma sumarum czy jest możliwość ze jeszcze jest za wcześnie ? Czasami odczuwam podobny ból/kłucie jak przy miesiączce lecz jej brak. Śluz jest biały/żółty o zapachu prawie nie wyczuwalnym jest go sporo dosc.  tak jakby z lewej strony boli mnie jajnik czasami kłuje i dosc często boli mnie krzysz bardziej na dole.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy może być to wczesna ciąża ?
Paulazuza352 napisał/a:

Hej smile mianowicie okres powinien mi sie zacząć 9 dni temu ale chyba wybrał inna drogę. Robiłam test wyszedł negatywny ale suma sumarum czy jest możliwość ze jeszcze jest za wcześnie ? Czasami odczuwam podobny ból/kłucie jak przy miesiączce lecz jej brak. Śluz jest biały/żółty o zapachu prawie nie wyczuwalnym jest go sporo dosc.  tak jakby z lewej strony boli mnie jajnik czasami kłuje i dosc często boli mnie krzysz bardziej na dole.

9 dni po terminie miesiączki test jest wiarygodny.
Poczekaj na spokojnie jeszcze parę dni, jak miesiączka nie przyjdzie, umów się do ginekologa, trzeba poznać przyczynę braku krwawienia.

3 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-03-29 23:46:07)

Raczej stres lub. nie mialas jakiejś infekcji mocnej? U mnie potrafiło to przesunąć owulację.np 3tygodnie przy anginie..
Przy obu ciazach robiłam testy  ok tydzień po terminie miesiączki i wychodziły pozytywne.

4

Paulazuza352 napisał/a:

A jaki test ciazowy robilas? U mnie przed spodziewana miesiaczka wyszedl pozytywny wiec te 9 dni po to juz powinno wskazac

5 Ostatnio edytowany przez ErJt (2020-03-30 12:27:43)

Test jest wiarygodny już w dniu spodziewanej miesiączki no chyba że masz bardzo nieregularne cykle. Zrób beta Hcg z krwi i bedziesz miala pewność. Pamietaj jednak, że okres potrafi spóźnić się po antybiotyku,  po silnym stresie i nie tylko.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy może być to wczesna ciąża ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024