Hej mianowicie okres powinien mi sie zacząć 9 dni temu ale chyba wybrał inna drogę. Robiłam test wyszedł negatywny ale suma sumarum czy jest możliwość ze jeszcze jest za wcześnie ? Czasami odczuwam podobny ból/kłucie jak przy miesiączce lecz jej brak. Śluz jest biały/żółty o zapachu prawie nie wyczuwalnym jest go sporo dosc. tak jakby z lewej strony boli mnie jajnik czasami kłuje i dosc często boli mnie krzysz bardziej na dole.
Hej
mianowicie okres powinien mi sie zacząć 9 dni temu ale chyba wybrał inna drogę. Robiłam test wyszedł negatywny ale suma sumarum czy jest możliwość ze jeszcze jest za wcześnie ? Czasami odczuwam podobny ból/kłucie jak przy miesiączce lecz jej brak. Śluz jest biały/żółty o zapachu prawie nie wyczuwalnym jest go sporo dosc. tak jakby z lewej strony boli mnie jajnik czasami kłuje i dosc często boli mnie krzysz bardziej na dole.
9 dni po terminie miesiączki test jest wiarygodny.
Poczekaj na spokojnie jeszcze parę dni, jak miesiączka nie przyjdzie, umów się do ginekologa, trzeba poznać przyczynę braku krwawienia.
3 2020-03-29 23:44:18 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-03-29 23:46:07)
Raczej stres lub. nie mialas jakiejś infekcji mocnej? U mnie potrafiło to przesunąć owulację.np 3tygodnie przy anginie..
Przy obu ciazach robiłam testy ok tydzień po terminie miesiączki i wychodziły pozytywne.
Hej
mianowicie okres powinien mi sie zacząć 9 dni temu ale chyba wybrał inna drogę. Robiłam test wyszedł negatywny ale suma sumarum czy jest możliwość ze jeszcze jest za wcześnie ? Czasami odczuwam podobny ból/kłucie jak przy miesiączce lecz jej brak. Śluz jest biały/żółty o zapachu prawie nie wyczuwalnym jest go sporo dosc. tak jakby z lewej strony boli mnie jajnik czasami kłuje i dosc często boli mnie krzysz bardziej na dole.
A jaki test ciazowy robilas? U mnie przed spodziewana miesiaczka wyszedl pozytywny wiec te 9 dni po to juz powinno wskazac
5 2020-03-30 12:24:30 Ostatnio edytowany przez ErJt (2020-03-30 12:27:43)
Test jest wiarygodny już w dniu spodziewanej miesiączki no chyba że masz bardzo nieregularne cykle. Zrób beta Hcg z krwi i bedziesz miala pewność. Pamietaj jednak, że okres potrafi spóźnić się po antybiotyku, po silnym stresie i nie tylko.