Fetysz u kobiet na punkcie rękawiczek u faceta ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Fetysz u kobiet na punkcie rękawiczek u faceta ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Użytkownik6 (2020-03-04 20:22:13)

Temat: Fetysz u kobiet na punkcie rękawiczek u faceta ?

Po pierwsze jako że jestem tylko facetem to przepraszam za włażenie Wam na wasze forum, ale mam trochę dziwne pytanie do kobiet.
Jako fetyszysta rękawiczek, kiedyś jednej dziewczynie, z którą przez jakiś czas byłem, zdradziłem to. Opowiedziałem jej o swoich upodobaniach - długie, zwłaszcza satynowe rękawiczki na kobiecych rękach, zwłaszcza do skąpych ubrań bez rękawów typu sukienki, gorsety, bluzki na ramiączka ze spódnicami/legginsami i odkryte szpilki lub gołe stopy.
Fetysz rękawiczek jest dosyć znany ale zazwyczaj jest mowa o tym fetyszu tylko ze strony mężczyzn, wobec kobiet. Podniecenie na widok rękawiczek (głównie długich) u kobiet, nie brakuje erotycznych filmików i innych materiałów pod tym kontem.

Ale ona zdradziła mi że też ma taki fetysz i że ją podniecają rękawiczki u faceta, krótkie, skórzane. Głównie takie wojskowe krótkie ze ściągaczem - kupiła mi takie. Jako nowicjusz nie mogę linkować, wystarczy w google grafika, wpisać police kevlar gloves.
Przedstawiła swoją kobiecą wizję męskiej wersji stroju pod kątem tego fetyszu - że podobają się jej do np. skórzanych kurtek i dżinsów, garniturów, mundurów, strojów antyterrorysty itp. i najlepiej gdy rękawy są trochę przykrótkie żeby mogła zobaczyć całą dłoń w rękawiczce i kawałek gołego nadgarstka, bo podnieca ją gdy trochę widać między mankietem a rękawiczką.

Potem przed seksem zaczynaliśmy tak że ona się ubierała tak jak ja lubię, a ja tak jak ona lubi (garnituru, munduru itp. nie mam, więc pozostała skórzana kurtka, związana z tym że słucham ciężkiej muzyki), z nadgarstkami też nie było problemów bo jestem wysoki i szczupły i trochę wyglądało z nad rękawiczek, nawet normalnie stojąc, rękawy ledwo do nich sięgają, zostawiając jakiś skrawek.
Siadaliśmy, dawałem jej kieliszek wina, jedną ręką ją obejmowałem, otulałem i pieściłem po biuście, drugą unosiłem jej sukienkę i zaczynałem ją masturbować, całując ją w usta, a potem coraz niżej. Czasami też z nią tańczyłem jak na balu debiutantów.

Dzisiaj jak sobie to przypominam to zastanawiam się czy to jakiś ewenement czy jest też sporo kobiet, które podniecają rękawiczki na męskich dłoniach. Czy na Was też to działa i w jakim stopniu ? Jakieś szczególne podniecenie czy może po prostu podoba się Wam np. taki widok na ulicy ? Czy według Was też tak miała by wyglądać przyjemność kobiety z takiego fetyszu ? I o co chodzi z tymi widocznymi nadgarstkami, czy ta część męskiej ręki i taki sposób ich odsłaniania Was podnieca ?

Po prostu większość facetów nawija o swoich fetyszach i fantazjach ale mnie ciekawią też fetysze i fantazje kobiet bo kobieca seksualność jest bardziej tajemnicza i mniej o niej wiadomo. Gdy dziewczyna zdradza ci taką perwersję, nigdy nie wiesz, czy to typowe kobiece fantazje czy ona po prostu jest taka wyjątkowa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Fetysz u kobiet na punkcie rękawiczek u faceta ?

No to się dobraliście idealnie.Ja powiem tylko za siebie, bo może inne kobietki myślą inaczej. Twoja dziewczyna jest taka wyjątkowa, skrojona na miarę dla ciebie smile.

3

Odp: Fetysz u kobiet na punkcie rękawiczek u faceta ?

Hmmm ja zwracam uwagę na męskie dłonie, uwielbiam zadbane,  meskie dłonie,  nie wszystkie mi się podobają. Kręci mnie widok męskich dłoni  prowadzących  auto,  lubię patrzeć jak partner  swoją  dłonią chwyta  mnie za piersi,  ale w rękawiczkach  to już nie,  ani nie nadgarstki, zaś jak chodzi o te długie rękawiczki  kobiece  to kiedyś miałam okazję uczestniczyć na zajęciach z burleski i tam często jest to motyw  bardzo wykorzystywany,  taki nawet striptiz  przy pomocy długich rękawiczek  wink
W ogóle  bardzo polecam burleske kobietom,  podgrzewa  atmosferę  w sypialni a przy tym nie wymaga tak wiele co taniec na rurze wink

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Fetysz u kobiet na punkcie rękawiczek u faceta ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024