Ciąża czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża czy nie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Ciąża czy nie?

Witam, 17 stycznia około godziny 20 kochałam się z facetem, wystryk w połowie we mnie, był to dzień owulacji, 4 stycznia miałam okres który zakończył się 8 stycznia, około godziny 18 następnego dnia wzięłam tabletke dzień po elleOne, zrobiłam test ciążowy 2 tygodnie po stosunku, czyli 3 dni po planowanej miesiączce, druga kreska slabo widoczna, jestem 8 dni po planowanej miesiączce której nie dostałam, czy mogę być w ciąży? Miał ktoś taki przypadek? Proszę o rady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąża czy nie?
Mama1o98 napisał/a:

Witam, 17 stycznia około godziny 20 kochałam się z facetem, wystryk w połowie we mnie, był to dzień owulacji, 4 stycznia miałam okres który zakończył się 8 stycznia, około godziny 18 następnego dnia wzięłam tabletke dzień po elleOne, zrobiłam test ciążowy 2 tygodnie po stosunku, czyli 3 dni po planowanej miesiączce, druga kreska slabo widoczna, jestem 8 dni po planowanej miesiączce której nie dostałam, czy mogę być w ciąży? Miał ktoś taki przypadek? Proszę o rady.

Wiesz, że Ellaone rozregulowuje organizm i okres może się pojawić później? Idź zrób sobie betę z krwi 2x w przyszłym tygodniu i zobaczysz jakie są ilości i czy jest przyrost.

A jak nie chcesz być w ciąży to się zabezpieczaj.

3

Odp: Ciąża czy nie?

Jeden problem = jeden wątek.
https://www.netkobiety.pl/t121497.html
Zapoznaj się ponownie z regulaminem naszego forum i nie zaśmiecaj serwisu dublami.
Moderator IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża czy nie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024