Czy to ciąża czy coś się dzieje ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to ciąża czy coś się dzieje ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy to ciąża czy coś się dzieje ??

Witam wszystkie kobietki. Mam problem.. może któraś mi pomoże. Byłam we wtorek u mojej Pani ginekolog ponieważ od tamtego tygodnia mam ciągle plamienia brazowe i bóle w podbrzuszu. Miesiaczke ostatnią miałam w grudniu 23.12 sie zaczela i była skapa tak samo jak i w listopadzie.. moja pani gin zrobiła mi usg, na którym właśnie było widać "pecherzyk" sama go widziałam dodam jeszcze, że jakieś biale plamki byli widac chyba w jajowodzie.. dostałam skierowanie na bete i crp kazała zrobić. Beta 0,5 crp 1,5. I co teraz?? Mam we wtorek wizytę u innego ginekologa.. proszę o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to ciąża czy coś się dzieje ??

Taka niska beta to nie ciąża.

3

Odp: Czy to ciąża czy coś się dzieje ??

Bardzo niska beta. Na Twoim miejscu powtórzyłabym badanie za 48h (tak zalecają lekarze). Sprawdź, czy przyrasta. Jeżeli nie, to nie ma ciąży. Ale dziwne, że przy tak nikłej becie pani ginekolog zobaczyła cokolwiek.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to ciąża czy coś się dzieje ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024