Prosze wszystkie dobre dusze o radę. Możliwe, ze wyolbrzymiam problem. Poznałam chłopaka przez jeden z portali randkowych. Fajnie się rozmawiało, umówiliśmy się na spotkanie z jego inicjatywy. On dzień po umówieniu spotkania skasował konto. Coprawda jesteśmy w kontakcie meilowym i nie odwołał spotkania, do niego jeszcze tydzień, ale stresuje mnie ten fakt usunięcia konta. Poprostu nie wydaje mi się, żeby je usunął z mojego powodu gdyż nawet nie widział mnie na żywo. Czy możliwe ze on ma kogoś innego, a ja jestem tylko kolejna opcja? Wiem ze to tylko osoba z internetu, ale zastanawiam się czy iść na to spotkanie... co myślicie o jego zachowaniu?
Nie panikuj, powodow dlaczego on kasuje konto moze byc wiele, zobaczysz go zapytasz? a poki co nawet nie wierz czy chlopak rokuje
Spotkajcie się. W miejscu publicznym. I zapytaj dlaczego usunął konto. Powodzenia.
Po prostu idź na te spotkanie i nie zaprzątaj sobie głowy takimi rzeczami .Podejdź do tego na luzie jak to nie będzie to to pożegnacie się i koniec ale próbój żebyś nie żałowała