Witam , poznalam chłopaka na portalu randkowym spotkalismy sie 4x ,oprócz tego mamy codziennie kontakt telefoniczny , ale no własnie ,bywa taki moment ze milczy ponad 2 tyg ,pozniej pisze ze on strasznie tesknil itp... i jakos znowu kontakt sie odnawia i tak w kolko, nie pozwala mi o sobie zapomniec... nie wiem czemu... .Nadmienie ,ze oklamal mnie w bardzo waznej sprawie a mianowicie w tym ze ma 3 letnia corke ,a wydalo sie to przypadkiem ,bo swiat jest maly i sie okazalo ze mamy wspolnych znajomych... , tłumaczl sie tym ,ze sie bal mi powiedziec bo nie wiedzial jak zaaraguje a podobno mnie powaznie traktuje i nie wiem czy to ja jestem dziwna czy cos z nim nie tak , bo jakby mu tak zalezalo na mnie jak to mowi, to by takiej sprawy nie ukrywal... nadmienie,ze ja tez mam corke i od razu o niej wiedzial... mam wrazenie ,ze ma dwie twarze raz jest mily i w ogole a za chwile olewa czasami mysle ze to taki manipulant troche, czy mam racje?? .Sorka za błedy ale szybko pisalam...
1 2020-01-12 19:52:33 Ostatnio edytowany przez daisy887 (2020-01-12 20:04:15)
Witam , poznalam chłopaka na portalu randkowym spotkalismy sie 4x ,oprócz tego mamy codziennie kontakt telefoniczny , ale no własnie ,bywa taki moment ze milczy ponad 2 tyg ,pozniej pisze ze on strasznie tesknil itp... i jakos znowu kontakt sie odnawia i tak w kolko, nie pozwala mi o sobie zapomniec... nie wiem czemu... .Nadmienie ,ze oklamal mnie w bardzo waznej sprawie a mianowicie w tym ze ma 3 letnia corke ,a wydalo sie to przypadkiem ,bo swiat jest maly i sie okazalo ze mamy wspolnych znajomych... , tłumaczl sie tym ,ze sie bal mi powiedziec bo nie wiedzial jak zaaraguje a podobno mnie powaznie traktuje i nie wiem czy to ja jestem dziwna czy cos z nim nie tak , bo jakby mu tak zalezalo na mnie jak to mowi to by takiej sprawy nie ukrywal... nadmienie,ze ja tez mam corke i od razu o niej wiedzial... czasami mysle ze to taki manipulant troche, czy mam racje?? .Sorka za błedy ale szybko pisalam...
Jak brzmi pytanie, bo coś znaleźć tego fragmentu nie mogę...
Chcesz wiedzieć "czy chodzi mu tylko o jedno"? Najprawdopodobniej niestety tak, patrząc na przebieg waszej relacji,
a że samotne mamy na portalach powszechnie uchodzą za łatwą zdobycz, to i twój absztyfikant też nie wysila się przesadnie.
3 2020-01-12 20:12:27 Ostatnio edytowany przez daisy887 (2020-01-12 20:15:35)
chce wiedziec czy to ze mna cos nie tak,czy jednak z nim... a co do sexu to byl raz ,wiec jakby nie bylo, to niby dostal to co chcial... tylko sie zastanawiam czy on mi tak miesza w glowie ,czy ja jetem przewrazliwiona ... i np wczoraj powiedzial ''zacznijmy wszystko od nowa bez klamstw '' i nie wiem czy to nie przypadkiem kolejna manipulacja... ijak zwykle odezwe sie pozniej i to pozniej jest za 3 dni ... wiec po co faceci mowia takie rzeczy ?? jak nie maja zamiaru sie odezwac .. i po co zawraca dupe ze tak powiem
4 2020-01-12 21:00:23 Ostatnio edytowany przez anderstud (2020-01-12 21:01:18)
chce wiedziec czy to ze mna cos nie tak,czy jednak z nim... a co do sexu to byl raz ,wiec jakby nie bylo, to niby dostal to co chcial... tylko sie zastanawiam czy on mi tak miesza w glowie ,czy ja jetem przewrazliwiona ... i np wczoraj powiedzial ''zacznijmy wszystko od nowa bez klamstw '' i nie wiem czy to nie przypadkiem kolejna manipulacja... ijak zwykle odezwe sie pozniej i to pozniej jest za 3 dni ... wiec po co faceci mowia takie rzeczy ?? jak nie maja zamiaru sie odezwac .. i po co zawraca dupe ze tak powiem
Próbowałem Ci to wytłumaczyć w miarę delikatnie, ale chyba przeszło bokiem, no więc postaram się bardziej obrazowo...
Chłopcy szukają dziewczyny z którą się prześpią, mężczyźni szukają kobiety przy której będą się budzić.
Mówiąc inaczej, gość podtrzymuje kontakt na tyle ile uzna za konieczne, żebyś była pod ręką na wypadek, gdy będzie w potrzebie.
daisy887 napisał/a:chce wiedziec czy to ze mna cos nie tak,czy jednak z nim... a co do sexu to byl raz ,wiec jakby nie bylo, to niby dostal to co chcial... tylko sie zastanawiam czy on mi tak miesza w glowie ,czy ja jetem przewrazliwiona ... i np wczoraj powiedzial ''zacznijmy wszystko od nowa bez klamstw '' i nie wiem czy to nie przypadkiem kolejna manipulacja... ijak zwykle odezwe sie pozniej i to pozniej jest za 3 dni ... wiec po co faceci mowia takie rzeczy ?? jak nie maja zamiaru sie odezwac .. i po co zawraca dupe ze tak powiem
Próbowałem Ci to wytłumaczyć w miarę delikatnie, ale chyba przeszło bokiem, no więc postaram się bardziej obrazowo...
Chłopcy szukają dziewczyny z którą się prześpią, mężczyźni szukają kobiety przy której będą się budzić.
Mówiąc inaczej, gość podtrzymuje kontakt na tyle ile uzna za konieczne, żebyś była pod ręką na wypadek, gdy będzie w potrzebie.
pewnie masz i racje, czyli jestem z braku laku ze tak powiem >?? ,dzieki za odpowiedz... moze teraz cos w koncu do mnie dotrze ...
Jak dla mnie jesteś jedną z grupy Pań z którymi jegomość się spotyka... jak chcesz to czekaj kiedy znów wypadnie twoja kolej. Cóż te czasy dają duże szanse na odegranie roli życia w serialu "och Karol".
To nie są sprzeczne sygnały tylko jasne i klarowne. Facet MÓWI że tęskni strasznie a potem co ROBI? Nie odzywa się tygodniami. Więc co tu sprzecznego. Jasny sygnał że opowiada bajki a jego czyny pokazują coś innego czyli że ma Cię w poważaniu. Facet który tęskni i któremu zależy na kobiecie o ile nie ma dwóch rąk w gipsie albo nie został sparaliżowany nie będzie milczał tygodniami. Więc skoro tak to radzę zmienić obiekt swoich zainteresowań a jak chcesz posłuchać ciekawych bajek to poczytaj sobie baśnie Braci Grimm.
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że facet się nie odzywa , bo w tym czasie ma dużo Pań, o które musi zadbać. Myślę, że inaczej się traktuje kobietę z którą chce się iść przez życie, dodatkowo która ma dziecko i samemu się je ma. Człowiek jest osrożny, ale i podchodzi do drugiej osoby z szacunkiem ,szanując również cudzy czas. Ten facet jest niepoważny.
9 2020-01-13 11:12:51 Ostatnio edytowany przez daisy887 (2020-01-13 11:15:14)
Dziękuję wam za odpowiedzi zapewne macie rację, juz nie bede go usprawiedliwiać sama przed sobą. I nie wygląda to na żadne zaangażowanie z jego strony, chociaz nie rozumiem dlaczego nie powie wprost słuchaj nie podobasz mi się i nic z tego nie będzie. Jak ja chciałam zakończyć znajomość to było że strasznie teskni i mu zależy i codzienne telefony a pozniej raz na 3 dni...
Ale zapewne mu się podobasz. I może zostawia sobie otwartą furtkę u wielu pań.
Jeśli tak nie jest, to w takim razie nie szuka związku tylko spotkań raz na jakiś czas, a to chyba Cię nie satysfakcjonuje.
Nie, oczywiście, że nie. Chociaż ostatnio pomyslalam ze mu trochę zależy bo poznałam jego corke ale jego zachowanie mówi samo za siebie... Bo wątpię żeby był az tak zajęty żeby nawet nie napisać głupiego sms
Dziękuję wam za odpowiedzi zapewne macie rację, juz nie bede go usprawiedliwiać sama przed sobą. I nie wygląda to na żadne zaangażowanie z jego strony, chociaz nie rozumiem dlaczego nie powie wprost słuchaj nie podobasz mi się i nic z tego nie będzie. Jak ja chciałam zakończyć znajomość to było że strasznie teskni i mu zależy i codzienne telefony a pozniej raz na 3 dni...
Tak, najprawdopodobniej jesteś "z braku laku" i wedle mojej opinii koleś ma Cię głęboko w okrężnicy.
Jak facetowi zależy to słychać, widać i czuć.
13 2020-01-13 12:13:24 Ostatnio edytowany przez balin (2020-01-13 12:14:17)
Myślę, że inaczej się traktuje kobietę z którą chce się iść przez życie
Znaj proporcje mocium panie. Widzieli się zaledwie 4 razy, a Ty mówisz o kobiecie na całe życie. To czysta megalomania i przy takim podejściu musi boleć, gdy następuje zderzenie z rzeczywistością.
Facet się Tobą bawi i gra na twoich uczuciach bo jak facetowi zależy to nie milknie na tak długo tylko stara się o jak najczęstszy kontakt.Rozumiem jakieś zdarzenie losowe że raz mu się zdarzyło nie odzywać przez parę dni to ok. bo życie jest nieprzewidywalne ale jak on to robi nagminnie tzn.że koleś Cię bajeruje żebyś o nim nie zapomniała a kręci może jeszcze z innymi paniami .Ja na twoim miejscu bym go olał bo facet ewidentnie się Tobą bawi i szkoda na niego tracić czas
chomik9911 napisał/a:Myślę, że inaczej się traktuje kobietę z którą chce się iść przez życie
Znaj proporcje mocium panie. Widzieli się zaledwie 4 razy, a Ty mówisz o kobiecie na całe życie. To czysta megalomania i przy takim podejściu musi boleć, gdy następuje zderzenie z rzeczywistością.
Ja nie mówię o autorce jako kobiecie na całe życie - mówię o tym, że inaczej się traktuje potencjalną partnerkę na takowe. Duża różnica.
Po 4 spotkaniach z moim mężem byłam zakochana po uszy, jesteśmy razem 11lat. Czasem wystarczy kilka spotkań i się czuje że komuś zależy. Tu nie gra nic.
A ja stawiam na to co podkreślę wężykiem i się z tym zgadzam.
Tak macie rację, znów miał zadzwonić i znów to olał... Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Panu powodzenia...dziekuje za wszystkie odpowiedzi bo utwierdzily mnie w przekonaniu o czym już wcześniej myslalam...
Dokładnie Autorko, masz wyraźne sygnały, że ktoś CI nie okazuje szacunku, zatem wyjscie masz tylko jedno. Swoją drogą po 4 spotkaniach być kogoś pewnym -szacun ![]()
19 2020-01-14 11:28:16 Ostatnio edytowany przez daisy887 (2020-01-14 11:28:52)
Dokładnie Autorko, masz wyraźne sygnały, że ktoś CI nie okazuje szacunku, zatem wyjscie masz tylko jedno. Swoją drogą po 4 spotkaniach być kogoś pewnym -szacun
Pewna nie bylam, chociaz w sumie bylam tego, że cos jest nie tak jak powinno ![]()