Czy możliwa jest ciąża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy możliwa jest ciąża?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Czy możliwa jest ciąża?

Hejka, może to głupie ale no.. Mam cykle trwające zwykle 28 dni sporadycznie 30, okres u mnie trwa 4dni. Ostatnio miałam 1-4 styczeń, dzień później kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, był to stosunek przerywany oraz do wtrysku doszło poza pochwa. Czy w takiej sytuacji jest możliwość na ciążę??

Dziękuję za odpowiedź

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy możliwa jest ciąża?

w zasadzie to wygrana szostki w totka predzej

3

Jako chłop. Masz regularne cykle czy nie. Kiedy wg twojej rozpiski masz dni płodne?

4

Janix2 napisał/a:

Jako chłop. Masz regularne cykle czy nie. Kiedy wg twojej rozpiski masz dni płodne?

Dni płodne zaczęły mi się dzisiaj

5

Chłopem jestem, ale wiem, ze żona by w takiej sytuacji była spokojna. Pani z nauk przedmałżeńskich wciskająca nam magię kalendarzyka też smile

6 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-01-09 18:59:08)

Propozycja. napisz posta w dziale o ciąży. Jestem całkowicie w tych sprawach ( organizm kobiety) nie kumaty  BTW. Dlaczego tak ryzykujesz? Lubisz spacerować po polu minowym?

7

Czemu się nie zabezpieczacie?
Raczej jestes bezpieczna, ale jak kiedys Ci sie owulacja przesunie to bedzie placz

8

Eh sama już nie wiem, nie wiem czy się bać czy nie

9

Myślę, że nie masz się czego bać, ale na przyszłość zadbaj o pewniejszą antykoncepcję.

10

[post przeniesiony]

Patii09 napisał/a:

Witam, 05.01 kochałam się z partnerem lecz po tym miałam normalna miesiączkę trwająca od 29.01 do 01.02. W ostatnim czasie miałam grypę a dnia 20.02 dostałam jednodniowego plamienia było ono lekko czerwono brunatne, do rozpoczęcia miesiączki mam jeszcze 3 dni. Boli mnie podbrzusze, mam wypryski na twarzy, wszystko wskazuje jak najbardziej na okres. Ale bardzo niepokoi mnie to plamienie. Chciałabym się dowiedzieć czym ono może być spowodowane. W ostatnim tygodniu też miałam trochę stresu w szkole

11

Cyngli napisał/a:

[post przeniesiony]

Patii09 napisał/a:

Witam, 05.01 kochałam się z partnerem lecz po tym miałam normalna miesiączkę trwająca od 29.01 do 01.02. W ostatnim czasie miałam grypę a dnia 20.02 dostałam jednodniowego plamienia było ono lekko czerwono brunatne, do rozpoczęcia miesiączki mam jeszcze 3 dni. Boli mnie podbrzusze, mam wypryski na twarzy, wszystko wskazuje jak najbardziej na okres. Ale bardzo niepokoi mnie to plamienie. Chciałabym się dowiedzieć czym ono może być spowodowane. W ostatnim tygodniu też miałam trochę stresu w szkole

A czy plamienie moze byc objawem wczesnej ciazy?

12

Julija18 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

[post przeniesiony]

Patii09 napisał/a:

A czy plamienie moze byc objawem wczesnej ciazy?

I tak i nie. U niektórych kobiet jest plamienie w momencie, kiedy zarodek się zagnieżdża w macicy. Ale samo plamienie jako takie raczej nie. Jeżeli nigdy wcześniej plamienia nie miałaś i nagle się pojawia, to ja bym zasugerowała konsultację z ginekologiem.

13

Nikt  oprócz ginekologa  nie da Ci w 100 procentach pewności. 
I nie tylko z tego powodu  radze udać się na wizytę

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy możliwa jest ciąża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024