Witam. Mam taką sytuację w mieszkaniu. Zaczęło się od niedzieli kiedy to wieczorową porą wróciłam po całodniowej wycieczce do domu i wchodząc do łazienki poczułam dziwny zapach. Podejrzewam że to zapach narkotyków dochodzący z wentylatora. Domyślam się że to to ponieważ kiedyś próbowałam i poniekąd zapamiętałam ten zapach ale stu procentowej pewności nie mam. Mieszkam na czwartym piętrze a pod nami akurat była impreza i było głośno słychać było że się bawią ale postanowiłam to zignorować bo punkt 22 się uciszyli. Rano wchodząc do toalety przykry zapach jakby się zmniejszył. Później psiknelam odświeżaczem i było ok. Przez chwilę. Dzisiaj przykry zapach powrócił i nie wiem co mam zrobić czy podejść do sąsiadów i coś powiedzieć czy na policję? Proszę o jakaś radę
1 2020-01-07 22:16:26 Ostatnio edytowany przez Kobieta00000 (2020-01-07 22:17:09)
Witam. Mam taką sytuację w mieszkaniu. Zaczęło się od niedzieli kiedy to wieczorową porą wróciłam po całodniowej wycieczce do domu i wchodząc do łazienki poczułam dziwny zapach. Podejrzewam że to zapach narkotyków dochodzący z wentylatora. Domyślam się że to to ponieważ kiedyś próbowałam i poniekąd zapamiętałam ten zapach ale stu procentowej pewności nie mam. Mieszkam na czwartym piętrze a pod nami akurat była impreza i było głośno słychać było że się bawią ale postanowiłam to zignorować bo punkt 22 się uciszyli. Rano wchodząc do toalety przykry zapach jakby się zmniejszył. Później psiknelam odświeżaczem i było ok. Przez chwilę. Dzisiaj przykry zapach powrócił i nie wiem co mam zrobić czy podejść do sąsiadów i coś powiedzieć czy na policję? Proszę o jakaś radę
Boisz się,. że się uzależnisz jak to się będzie powtarzać?
Kobieta00000 napisał/a:Witam. Mam taką sytuację w mieszkaniu. Zaczęło się od niedzieli kiedy to wieczorową porą wróciłam po całodniowej wycieczce do domu i wchodząc do łazienki poczułam dziwny zapach. Podejrzewam że to zapach narkotyków dochodzący z wentylatora. Domyślam się że to to ponieważ kiedyś próbowałam i poniekąd zapamiętałam ten zapach ale stu procentowej pewności nie mam. Mieszkam na czwartym piętrze a pod nami akurat była impreza i było głośno słychać było że się bawią ale postanowiłam to zignorować bo punkt 22 się uciszyli. Rano wchodząc do toalety przykry zapach jakby się zmniejszył. Później psiknelam odświeżaczem i było ok. Przez chwilę. Dzisiaj przykry zapach powrócił i nie wiem co mam zrobić czy podejść do sąsiadów i coś powiedzieć czy na policję? Proszę o jakaś radę
Boisz się,. że się uzależnisz jak to się będzie powtarzać?
Boże święty... Serio???
Chcesz isc na policje bo ktos pali ziolo? Cos nie halo jest z Toba?
Pilnuj wlasnego nosa.
5 2020-01-08 19:47:35 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-01-09 15:11:05)
Post poniżej poziomu forum, złośliwe, osobiste wycieczki