Podejrzenie zdrady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Podejrzenie zdrady

Witam jestem mężatki od 7 lat do tej pory byłam szczęśliwa gdzieś od roku mój mąż się zmienił usuwa z telefonu smsy połączenia jak z kimś rozmawia stał się milczący coraz rzadziej rozmawiamy ze sobą z sexsem też jest inaczej nie jest tak jak kiedyś Mąż zapewnia mnie ze nie ma nikogo ale ja mam przeczucie że jest inaczej

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Qibytsu (2017-09-18 19:05:47)

Odp: Podejrzenie zdrady

To przez rok niczego więcej nie zdążyłaś się dowiedzieć i zostały tylko podejrzenia? Krótka piłka, czego się obawiasz?

3

Zauważyłam więcej ale jest mi bardzo ciężko o tym pisać jestem już tym wszystkim zmęczona

4

otwarta rozmowa to chyba jedyne co mozesz zrobic

5

Politycy też zapewniają w kampaniach. Jesteś tu anonimowa, chcesz podjąć jakąś konkretną decyzję czy zbierać w głowie zlepek czarnych myśli a na zewnątrz udawać że jest ok?

6

Próbowałam już rozmawiać ale maz zaczyna się wtedy zloscic i mówi że wszystko jest dobrze że wymyslam i wychodzi czuję ze ma coś na sumieniu

7

Ma cos na sumieniu!
Ale czy na pewno chcesz wiedziec juz?
Bo moze sie jednak opamieta.

Jesli chcesz wiedziec i jestes przekonana, ze to gwozdz do trumny Waszego zwiazku, i jeszcze ze dasz rade go zostawic, to zawsze mozesz przeprowadzic swoje male sledztwo.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024