Cześć wszystkim. Podoba mi się bardzo pewna dziewczyna, z którą się spotykałem, ale nam nie wyszło. Nasza relacja byla pelna emocji i podobałem się dziewczynie do samego końca na wszystkich spotkaniach oraz można powiedzieć, że przypominaliśmy samych siebie. Jednak mieliśmy małe nieporozumienie, które źle wpłyneło na relację. Dziewczyna poprzez wiadomosci chciala ode mnie wyciagnac jakies informacje czy mi na niej zalezy czy to tylko zabawa(oczywiscie nie napisala tego wprost). Ja jednak nie jestem osoba bardzo wylewna i nie dawalem jej tego zbytnio do zrozumienia, ze mi sie podoba itd. Z resztą pragneła tego, by było to powolnie nasza znajomosc sie rozwijała. Jeszcze ze swojej wini zaczalem sie wkrecac w przyjazn z nią. Finalnie wyznalem jej uczucia jednak bylo juz pozno bo stwierdzila ze nic nie czuje do mnie oraz troche sie zrazila bo uznala mnie za niepewną osobę. Wiadomo skoro dziewczyna pomyslala tak o mnie, ze dobrze jest jak jest i ja nie chce tego zmieniac tylko ciagnac to jako zabawe (to musialem cos zrobic). Buzowały we mnie hormony i zwyczajnie mi się bardzo podobala. Oczywiscie nie przekraczalem granic jak dawala mi znac. Uznała, że nic nie czuje i troche jest nieufna (głównie przez to co jej się przydarzyło z dawnym chłopakiem). Wyznala, ze mnie lubi ale nic z tego nie bedzie i jedynie zaoferowala przyjazn, która mogłaby według niej do łatwych nie należeć. Po miesiacu pisania z nią musiałem zerwać z nią kontakt, bo nie było ani spotkan ani uczucia z jej strony. Stwierdziłem, że będzie to najlepsze dla mnie niż stanie w miejscu.
Mija juz trzeci miesiac odkąd nie mam z nią kontaktu i bardzo bym chciał z nią znów spróbować. Mam jej FB. Próbowalem poznac kogos innego, ale jakoś z nikim nie mialem tak fajnego kontaktu jak z nią. Zbliżają się jej urodziny i chciałbym ją jakoś zaskoczyć zrobić coś wow by o sobie przypomnieć. MOże po takim okresie coś się zmieniło. Przedewszystkim wiem, ze ja się zmieniłem. Wiem skąd jest z niewielkiej wsi, ale dokładnego adresu nie znam. Wiem, gdzie studiuje i że mieszka w akademiku. Planuje jej zwyczajnie złożyć życzenia piszać jej w prywatnej wiadomości, ale jakoś chciałbym jej coś takiego pokazać by wiedziała, że chce stworzyć dojrzały związek. Zwyczajnie mam takie przeczucie, ze idealnie do siebie pasujemy i ona mi tez mówiła, ze z nikim sie tak dobrze w relacji nie czuła. Macie możę jakieś ciekawe pomysły? Powiem, że troche ciężka sprawa, ale jestem zdolny by zrobić dużo nie mam oporów, by zrobić coś szalonego.
Z góry dziekuje za rady!