Mój list w butelce :-) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Mój list w butelce :-)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Mój list w butelce :-)

Witam, Sam nie wiem skąd po co ale człowiek wierzy do końca że może wreszcie któryś ten list w butelce który z zapałem rzucam w odmęt internetu trafi w ręce dobrej duszy jakiejś która zechce na ten list odpowiedzieć. Niezmiennie jestem w wieku lekko pół średnim, 37 lat jakiś czas temu skończyłem, mieszkam też niezmiennie na Podhalu i coraz bardziej czuję się samotnie, nie to żebym jakoś bardzo zdesperowany był ale nie ukrywam że marzy mi się przyjaciel/ przyjaciółka, ktoś z kim można od serca porozmawiać, może w góry pójść. Gdyby się ktoś taki znalazł i wyłowił ten mój list to proszę o odesłanie odpowiedzi poprzez wiadomość prywatną jako że raczej nie mam za bardzo czasu udzielać się na forum. Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiadomość :-)
michał

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój list w butelce :-)

Jeśli jesteś samotny i chcesz porozmawiać napisz  na ewakretzschmar -małpa - t-online.de

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Mój list w butelce :-)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024