Kiedy ona mnie znienawidziła - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kiedy ona mnie znienawidziła

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: Kiedy ona mnie znienawidziła

Witajcie

Jestem już tak bezsilny ze postanowiłem zaczerpnąć rad innych kobiet , żeby nie pogorszyć jeszcze i tak beznadziejnej sprawy

Sytuacja wyglądała tak ze poznałem pewna dziewczynę , ona praktycznie od razu się we mnie zakochała , spotykaliśmy się itd. , zrobiłaby dla mnie wszystko , na każdym kroku starała mi powiedzieć jak bardzo mnie kocha i jak ważny jestem , niestety ja wtedy nie potrafiłem okazać jej uczyć , mówiłem ze potrzebuje czasu , ona cierpiała i płakała , a ja po prostu bałem się tych uczyć , cała sytuacja trwała 5 miesięcy , wtedy ona powiedziała ze to koniec ze dłużej tak nie może , kiedy jej zabrakło zdałem sobie sprawę jak ważna dla mnie jest i jak bardzo ja kocham , stała się dla mnie całym światem i osoba bez której nie mogę żyć.

Teraz próbuje ja odzyskac , mowie szczerze o swoich uczuciach , próbuje od 3 tygodni , wysyłam kwiaty , sam jeżdżę do niej , pisze niestety nie chce mnie nawet wpuścić do domu , a wszelkie możliwe wiadomości ignoruje , ona po prostu jakby mnie nienawidziła , mówi wszystko żeby mnie skrzywdzić , jakikolwiek kontakt kończy się krzykiem , mówi tylko ze miałem swoje 5 minut i ona zdania nie zmieni, mówi ze ma innego , z tym ze dam sobie ze nią rękę uciąć ze mówi to na złość mi bo wie jak dla nas obojga jest ważna wierność , napisałem tez do niej list pełen uczyć jednak tez został bez odpowiedzi , powiedziała przez telefon ze nic odemnie już nie chce , ze wystarczająco dużo dla mnie zrobiła a list spali , mam nadzieje ze tego jednak nie zrobiła ... , jest po prostu jakby na mnie uczulona . Reaguje na mnie jak byk na czerwona płachtę. Im więcej rzeczy robiłem tym jest gorzej

W rozpaczy proszę o jakieś rady , czy jest możliwe żebym stał się dla miej obojętny z dnia na dzień ? , czy od tak mogła przestać mnie kochać ? , tak wielka miłośćia która mnie dazyla przekształciła się w równie wielka nienawisc , czy ona w ogóle o mnie myśli ? , Jestem zdecydowany zrobić dla niej wszystko , zrozumiałem ze popełniłem największy błąd w moim życiu i straciłem kobietę z która chce spedzic resztę życia , zrobię co tylko mogę byleby tylko do mnie wróciła.

Czy da mi szanse się wykazać ? , pokazać jak mocno ja kocham , czy nie wybaczy mi już nigdy sad ,  mam wrażenie ze zrobiłem już wszystko a sam jestem bezsilny i kompetnie załamany , proszę o jakakolwiek pomoc , rady , cokolwiek

Zrobię dla niej naprawdę wszystko , bez wyjątków , gdyby tylko chciała

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez balin (2019-12-26 11:34:23)

Odp: Kiedy ona mnie znienawidziła

Ale ty okropny jesteś. Twój egoizm wylewa się z twojego postu. Chcesz dziewczynie zniszczyć życie tylko dlatego, że zostałeś odrzucony, a ona związała się z kimś innym.
Kamilku czas, żeby stać się dojrzałym Kamilem i stanąć ze sobą w prawdzie.

3

Pies ogrodnika
Nie z dnia na dzień ale w ciągu 5 miesięcy
O jakiej wierności piszesz?

4

Między nami było dobrze dopiero gdy się pokłóciliśmy ona powiedziała dość  , nie minal nawet dzień kiedy zacząłem się starać , wiec to zbyt mało czasu żeby kogos poznała , dla nas obojga najważniejsze było być szczerym i wiernym i wie ze to mnie boli najbadziej , i odnoszę nieodparte wrażenie ze nikogo innego nie ma , a ona chce mi sprawić ból i cierpienie tak jak ja wcześniej jej

5

Kamileksd napisał/a:

Skoro zrobisz dla niej wszystko to zrób to czego ona chce-daj jej święty spokój.

6

Jest dla mnie po prostu zbyt ważna żeby odpuścić , zdaje sobie z tego sprawę ze uświadomiłem sobie to za późno , ale mimo żadnej gwarancji powodzenia będę próbował

Proszę o rady przede wszystkim kobiety

7

Było dobrze? Chyba tobie i tylko tobie. Jak nie jesteś zwykłym trollem to jesteś niesamowitym egoistą. Smiesz pisać, że w związku było dobrze gdy ona non stop płakała przez ciebie ale za to ty żyłeś sobie jak pączek w maśle.

Dorosnij chłopie i daj jej spokój. Przestań zachowywać się jak psychol

8

Kamileksd napisał/a:

Witajcie

Jestem już tak bezsilny ze postanowiłem zaczerpnąć rad innych kobiet , żeby nie pogorszyć jeszcze i tak beznadziejnej sprawy

Sytuacja wyglądała tak ze poznałem pewna dziewczynę , ona praktycznie od razu się we mnie zakochała , spotykaliśmy się itd. , zrobiłaby dla mnie wszystko , na każdym kroku starała mi powiedzieć jak bardzo mnie kocha i jak ważny jestem , niestety ja wtedy nie potrafiłem okazać jej uczyć , mówiłem ze potrzebuje czasu , ona cierpiała i płakała , a ja po prostu bałem się tych uczyć , cała sytuacja trwała 5 miesięcy , wtedy ona powiedziała ze to koniec ze dłużej tak nie może , kiedy jej zabrakło zdałem sobie sprawę jak ważna dla mnie jest i jak bardzo ja kocham , stała się dla mnie całym światem i osoba bez której nie mogę żyć.

Teraz próbuje ja odzyskac , mowie szczerze o swoich uczuciach , próbuje od 3 tygodni , wysyłam kwiaty , sam jeżdżę do niej , pisze niestety nie chce mnie nawet wpuścić do domu , a wszelkie możliwe wiadomości ignoruje , ona po prostu jakby mnie nienawidziła , mówi wszystko żeby mnie skrzywdzić , jakikolwiek kontakt kończy się krzykiem , mówi tylko ze miałem swoje 5 minut i ona zdania nie zmieni, mówi ze ma innego , z tym ze dam sobie ze nią rękę uciąć ze mówi to na złość mi bo wie jak dla nas obojga jest ważna wierność , napisałem tez do niej list pełen uczyć jednak tez został bez odpowiedzi , powiedziała przez telefon ze nic odemnie już nie chce , ze wystarczająco dużo dla mnie zrobiła a list spali , mam nadzieje ze tego jednak nie zrobiła ... , jest po prostu jakby na mnie uczulona . Reaguje na mnie jak byk na czerwona płachtę. Im więcej rzeczy robiłem tym jest gorzej

W rozpaczy proszę o jakieś rady , czy jest możliwe żebym stał się dla miej obojętny z dnia na dzień ? , czy od tak mogła przestać mnie kochać ? , tak wielka miłośćia która mnie dazyla przekształciła się w równie wielka nienawisc , czy ona w ogóle o mnie myśli ? , Jestem zdecydowany zrobić dla niej wszystko , zrozumiałem ze popełniłem największy błąd w moim życiu i straciłem kobietę z która chce spedzic resztę życia , zrobię co tylko mogę byleby tylko do mnie wróciła.

Czy da mi szanse się wykazać ? , pokazać jak mocno ja kocham , czy nie wybaczy mi już nigdy sad ,  mam wrażenie ze zrobiłem już wszystko a sam jestem bezsilny i kompetnie załamany , proszę o jakakolwiek pomoc , rady , cokolwiek

Miałeś już swój czas, żeby się wykazać, dałeś ciała.
Straciłeś szansę, ta dziewczyna już zdecydowała, że Cię nie chce. Daj jej spokój.

9

Wiem ze dać spokój byłoby najlepiej , ale chciałbym chociaż z nią porozmawiać bez całej nienawiści która teraz pała do mnie jak mnie widzi , chce ja po prostu przeprosić za wszystko i wyjaśnić , jesli po spokojnej rozmowie tak zdecyduje to będę musiał się z tym pogodzić , ale na ta chwile towarzysza jej jak i mi ogromne emocje

Chce jej dać czas ochłonąć i mimo wszystko spróbować , zrozumiałem ze to jest kobieta mojego życia  , tylko jak wyczuć ten odpowiedni moment ?

Wszelkie kwiaty czy list które jej dałem nie wyładowały w koszu jak mi wykrzyczała , tylko mimo ze już zwiędłe nadal stoja w wazonie , po prostu czuje ze jest na mnie wściekła ale nadal mnie kocha , dzwonił do mnie jej tata ostatnio i sam powiedział żebym dał czas bo teraz ona zrobi wszystko żeby mnie zranić ...

To jest bardzo wrażliwa i uczuciowa dziewczyna , mam ogromna nadzieje na to ze mi wybaczy , tylko kompletnie nie mam pojęcia jak się do tego zabrać żeby jeszcze nie pogorszyć i tak beznadziejnej sytuacji , bo do tej pory próbowałem nieustannie i to przyniosło odwrotny skutek

10

Dlaczego nie bierzesz pod uwagę jej zdania? Nie wiesz, co oznacza słowo "NIE"?

11

nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie , zapewne dlatego ze nigdy w życiu nie czułem do nikogo tego co do niej , powiedzieć nie i odpuścić jest najłatwiej , wyjść z założenia ze nie ta to inna , ale w tym wypadku tak nie jest , to jest po prostu wyjątkowa dziewczyna i chodzby to miało nie przynieść żadnego skutku , chciałbym w jakikolwiek sposób spróbować , tylko w taki aby dalej jej nie ranić bo już dość się przezemnie wycierpiala

12

Skąd wiesz, że nie ranisz jej dalej, narzucając się?
Naprawdę powinieneś dać jej spokój, jeśli jest jakakolwiek szansa na powrót, to taka propozycja powinna teraz wyjść od niej.

13

Ostatnia interakcje jaki mieliśmy to był dzień przed wigilia , kiedy pojechałem do niej , niestety jej nie zastałem , porozmawiałem z jej tata i zostawiłem dla niej list , w którym po prostu wyraziłem wszystko co czuje i jak bardzo żałuje tego co się stało , od tej pory nie narzucam się jej , nie próbuje się skontaktować , mam nadzieje ze po prostu doceni to ze uszanowałem jej zdanie ,przemyśli , nie chodzi mi o to żeby od tak nagle rzuciła mi się w ramiona , chciałbym po prostu przywrócić jakikolwiek luźny kontakt , żeby zobaczyła ze to co mowie to nie są puste słowa czy emocje , tylko ze naprawdę zrozumiałem swoje błędy.

Kolejny kontakt planuje spróbować nawiązać z życzeniami noworocznymi , bez wylewania uczyć czy skutków , po prostu zwykle życzenia , i jesli na nie odpowie spróbuje nawiązać jakiś dialog

Może ciężko to zrozumieć z mojego opisu , ale naprawdę wiem ze kochała mnie najbardziej na świecie , ja ja tez , tylko bałem się tego wyrazić , nie potrafiłem , teraz ta miłość przekształciła się w nienawisc i chęć zranienia mnie za wszelka cenę , dlatego mam nadzieje ze po prostu kiedy emocje opadną uda mam sie zwyczajnie porozmawiać , niczego więcej od niej nie oczekuje , bo decyzje czy dać mi druga szanse faktycznie musi podjąć sama i ja na to wpływu nie mam , prosiłem tylko o porady co i jak mogę zrobić żeby jak najbardziej zwiększyć swoje szanse na happy end .

14

Kamilu Tobie mylą się emocje z uczuciami. Do tego dochodzi urażone ego, bo dziewczyna przestała się starać i zabiegać. Co gorsze jest ten drugi, pewnie dla niej lepszy.
Trzeba się z tym pogodzić, uszanować decyzję dziewczyny. Jest taka piosenka z super tekstem: kochać czasem znaczy, po prostu umieć nie być razem.

15

Miałeś najwyraźniej swoją szansę, ale jej nie wykorzystałeś. Dziewczyna najwidoczniej była zmęczona i dobita tym oczekiwaniem i może dlatego tak bardzo się do Ciebie zniechęciła. teraz zachowujesz się już jak desperat. Próbujesz ją wziąć na emocje, bierzesz ją na litość, płaszczysz się przed nią, wylewając z siebie ten potok emocji, a to za każdym razem jeszcze bardziej ją zniechęća i obrzydza do Ciebie. Ona zapewne tez ni epojmuje, jak wcześniej mogłeś by c obojętny i teraz, kiedy ona znalazła szczęście u boku kogoś innego, to zaczęła być dla Ciebie ważna. Te wszystkie Twoje zachowanie i sposób działania wraz z zapewnieniami, że możesz dla niej zrobić wszystko, ostatecznie Cie pogrążają. Jedynym rozsądnym wyjściem będzie zwyczajnie odpuścić, uszanować jej decyzję przyznając się do porażki. Wybij ją sobie z głowy, bo te Twoje złudzenia o jej wspaniałości i wyjątkowości istnieją TYLKO w Twojej głowie.

16

Ja ja ja ja ja ja ja ja ja.

Tak wyglądał wasz związek przed zerwaniem, tak również wygladaja twoje działania po rozstaniu.

Ona przez 5 miesięcy o ciebie walczyła. Ty teraz zatruwasz jej życie. Zachowujesz się jak psychopata, jak stalker. Nie dość że w trakcie trwania związku to i po jego zakończeniu pokazujesz, że nie jesteś osobą zrównoważona z którą warto choćby klocki LEGO ułożyć nie wspominając o budowaniu poważnej i przede wszystkim dojrzałej relacji.

17

Ja tu czegoś nie rozumiem.

Byliscie razem przez 5 miesiecy, tak? Czemu przez Ciebie plakala? Co takiego zrobiles? Co masz na mysli pisząc, że nie potrafiłeś jej pokazać uczuć?

18

Temat do usunięcia smile

19

Kamileksd napisał/a:

Temat do usunięcia smile

Przykro mi, ale nie usuwamy postów na żądanie.

20

Mądra dziewczyna i pies ogrodnika - no przykro mi, tak to wygląda.

Kamileksd - niech będzie załóżmy, że wyżebrałbyś u niej uwagę, takie nie zobowiązujące koleżeńskie spotkania... i co dalej?
- ona miałby wyrzuć z pamięci 5 miesięcy twojego olewania?
- ty, pohamowałbyś swoje emocje i jej nie narzucał się z miłością własną do samego siebie?
- idźmy dalej - żylibyście długo i nieszczęśliwie, nastałaby kolejna sytuacja, w której bałbyś się czegoś np. odpowiedzialności za dziecko (bo takie czasem się zdarzają w związkach smile ) i co ona znowu miałaby biegać za tobą, aż ci się odmieni? ona już wie, kiedy ci się odmienia, kiedy coś tracisz.

Tak to miałoby wyglądać? Twoja motywacja nie leży w tym, że ona jest kimś super, tylko z tego, że zrobiło ci niemiło, bo panna cię rzuciła, bo jesteś sam.  Jak już będziesz z nią czy z in. to nie będzie "marchewki" na zachętę.

Problem w tym, że nie da się cofnąć 5 miesięcy, ona już cię poznała i nie wystarczy kilka płaczliwych listów, kwiatów, gestów, by zaprzeczyć własnym doświadczeniom.

Jedyne co mogę ci doradzić - daj dziewczynie spokój, zasługuje na kogoś fajniejszego, a ty wyciągnij naukę na przyszłość

21

Autor teraz lata za nia bo nie moze jej miec.
Jesli bedzie mial to za chwile znow sie znudzi.

22 Ostatnio edytowany przez madoja (2019-12-26 23:42:52)

Jest coś takiego jak zasada 90 dni.
Możesz o niej poszukać np. na YT czy w Google.
Daj jej odpocząć na 90 dni, w tym czasie nie pisz, nie dzwoń, urwij kontakt zupełnie.
Jeśli coś do Ciebie czuła, jest możliwe, że po tym czasie zatęskni i zatrą się negatywne emocje, a zostaną pozytywne. Poza tym to też czas dobry dla Ciebie - po 90 dniach sam zweryfikujesz czy naprawdę nie możesz bez niej żyć, czy jednak ten czas gdy Twój mózg odpoczął, wyleczył Cie z tego uczucia.

Po 90 dniach odezwij się niezobowiązująco.

Obejrzyj na YT "Jak się zachowywać po rozstaniu" Tatiana Kostyra.
Ty z plusa zamieniłeś sie w minusa.
Gdy minusa prosi się o odejście - musi odejść.
Teraz ją męczysz, nie widzisz tego? Każdą kolejną wiadomością wkurzasz ją coraz bardziej i zniechęcasz do siebie.

23

Ten czas powinien Ci dać jakieś wytchnienie i odpoczynek od emocji, które Cie zalewają.
Ona też powinna ochłonąć, bo jej może zwyczajnie opaść poziom frustracji i żalu, spowodowany Twoim nachalnym zachowaniem. Zazwyczaj po dłuższym czasie można bardziej trzeźwo na sytuację.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kiedy ona mnie znienawidziła

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024