Witam potrzebuje porady kobiet jak obudzić w mojej kobiecie zwierza nadmiernie że mój nick to fakt i niestety moja kobieta którą kocham nie jest zwierzęciem a wręcz obwinia się o to że ona mi się znudzi bo nie potrafi mi dać czego ja oczekuje ale tak nie jest bo ja kocham
Witam potrzebuje porady kobiet jak obudzić w mojej kobiecie zwierza nadmiernie że mój nick to fakt i niestety moja kobieta którą kocham nie jest zwierzęciem a wręcz obwinia się o to że ona mi się znudzi bo nie potrafi mi dać czego ja oczekuje ale tak nie jest bo ja kocham
Już sam nick sugeruje że masz z tym problemy. Proponuję przed pisaniem postów udać się do seksuologa.
To że jestem sexocholikiem nie oznacza że nie potrafię się z miłości powstrzymać ale potrzebuje porady i gdyby nie to że jestem szczery i napisałem o tym kim jestem pewnie inaczej byś napisała więc uznaje że nie przeczytałem tego czesc
A jak objawia się u ciebie sexocholizm?
Przegraj w karty calą wypłate to zobaczysz w kobiecie zwierze.
Przegraj w karty calą wypłate to zobaczysz w kobiecie zwierze.
Polecam dwa razy pod rząd - NIGDY tego nie zapomnisz