Szukam koleżanki/przyjaciółki na dobre i na złe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam koleżanki/przyjaciółki na dobre i na złe

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Szukam koleżanki/przyjaciółki na dobre i na złe

Hej,
jestem 22 letnim mężczyzną, który ostatnie lata poświęcił tylko dla jednej kobiety tracąc przy tym wszystkich znajomych. Szukam dziewczyny przede wszystkim do rozmowy przez internet, telefonicznie również mogę wesprzeć. Natomiast jeśli ktoś potrzebowałby spotkania to bywam w Trójmieście i Olsztynie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam koleżanki/przyjaciółki na dobre i na złe

Nie szukasz koleżanki, tylko nowej dziewczyny. Gdyby Ci chodziło o koleżeństwo czy przyjaźń i udzielanie komuś wsparcia, to nie musiałaby to w ogóle być kobieta. Za szybko szukasz tej nowej dziewczyny. Ex 'przed chwilą' Cię zostawiła, prawda? Naucz się być sam, ochłoń, szukając plasterka na ranę zrobisz krzywde i sobie, i komuś.

3

Nie szukam nowej dziewczyny i myślę, że szybko to się nie zmieni. Mam kumpli, ale z nimi nie da się rozmawiać na takie tematy bo nie wiedzą co to miłość... Interesuje mnie najzwyklejsza rozmowa...

4

niepodobna napisał/a:

Nie szukasz koleżanki, tylko nowej dziewczyny. Gdyby Ci chodziło o koleżeństwo czy przyjaźń i udzielanie komuś wsparcia, to nie musiałaby to w ogóle być kobieta. Za szybko szukasz tej nowej dziewczyny. Ex 'przed chwilą' Cię zostawiła, prawda? Naucz się być sam, ochłoń, szukając plasterka na ranę zrobisz krzywde i sobie, i komuś.

Raczej tylko komuś. Jemu po jakimś czasie przejdzie, a "plasterek" będzie cierpiał jak go później odrzuci.

5

Nie szukam żadnego plasterka, gdybym chciał znaleźć sobie nową dziewczynę to bym założył konto na Tinderze, a nie tutaj... Szukam wartościowej osoby do rozmowy, a nie chwilowego pocieszenia...

6

Załamany sad napisał/a:

Nie szukam żadnego plasterka, gdybym chciał znaleźć sobie nową dziewczynę to bym założył konto na Tinderze, a nie tutaj... Szukam wartościowej osoby do rozmowy, a nie chwilowego pocieszenia...

Taki z ciebie Ojcie Mateusz troszkę smile Chwilowe rozmowy cię nie interesują, ale rozwlekłe elaboraty juz tak...
Myślisz, ze dziewczyna która coś przemilczy, słabo wdaje się w dyskusję ale za to ma czynne konto na Tinderze, jest ponizej  twoich oczekiwań? Jeśli tylko tutaj chcesz znaleźć wartościową osobę, to gratulacje. Tylu potłuczonych przez zycie, calkowicie zawiedzionych osób nie spotkasz nigdzie. Powodzenia! smile

7

Jej, jakie feministyczne podejście, wiem, temat przedawniony, ale przeczytałem pewien post kobiety i pomyślałem że się zarejestruję by na prv napisać coś do niej, od tak bez zobowiązań i wręcz bez żadnych nadziei czy tam odp czy nie, bez znaczenia... dziewczyny, chłopaczek ma 22 lata, szczere podejście do życia, a podejrzewacie go o jakieś "insynuację" znacie jego problem/zamiary lepiej niż on sam, mimo, iż w tym jego wieku chłopak sam może do końca nie wiedzieć czego tak na prawdę chce, inaczej mówiąc, rozstał się z kobietą i pragnie zostać w towarzystwie kobiet nadal, a tu odp. typu krótko mówiąc "spadaj dzieciaku napalony" "dobrze Ci tak" itd... szkoda, że któraś nie napisała "zostań pedałem i spier****j" moim skromnym zdaniem wyszukał fajne kobiece forum by z kimś popisać, być może by ktoś go zrozumiał, a kto wie może którejś kobiecie by się spodobał, nie ładnie tak dziewczyny smile smile a później problem z lgbt czy coś... chyba nie ma się czemu dziwić, ładny pocisk, zero zrozumienia...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam koleżanki/przyjaciółki na dobre i na złe

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024