Cześć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Cześć

Nazywam się Michał. Czytam to forum od roku w nadziei na to, że znajdę na nim pomoc. I faktycznie wiele watków i postów pisanych przez Panie jak i Panów bardzo rozjaśniły mi wiele spraw. Jednak jak zwykle wszystko wokół staje się jasne, tylko nie własne bagienko. Zarejestrowałem się gdyż chciałbym opisać w odpowiednim dziale swój problem, którego nie mogę rozgryźć już od długiego czasu, a który zachodzi w moim związku.

Krótko o sobie: Stereotypowy niemal facet. Od 12 lat zajmuję się kulturystyką, uwielbiam sport, jestem żołnierzem zawodowym. Z mniej stereotypowych rzeczy to jestem żołnierzem, który skończył... ASP. Uwielbiam rysować i malować. W wojsku mówią na mnie Maja (od nazwiska) i 4 lata zajęło im zaprzestanie szyderki pod tytułem "wrażliwy żołnierz artysta o wyglądzie niedźwiedzia" big_smile.

A więc tylko chciałem się przywitać, następnie zakładam swój temat i potem znikam, obiecuję!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć

No witamy serdecznie smile
Zatem w czym możemy pomóc? Czekam na temat smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024