tym razem ja mam pytanie
jak oceniacie faceta który usuwa osobę z facebooka i blokuje bo jego nowa dziewczyna którą zna miesiąc w zwiazku są niecały miesiąc mu tak powiedziała? Tamta dziewczyna nie zarywała do tego faceta w żaden sposób i nie byla z nim wczesniej zwiazana.Została przez dziewczynę tego chłopaka zwyzywana z konta tego faceta.Pomijam, że ta dziewczyna tego chłopaka to typ blachary fotografuje się na tle jego wozu, ma dziecko z innym facetem ... Jak oceniacie tą sytuacje. Waszym zdaniem o czym to świadczy. Ja mam swoje zdanie na ten temat ale ciekawa jestem waszej opinii.
1 2015-08-05 14:42:16 Ostatnio edytowany przez alpengold (2015-08-05 15:28:41)
2 2015-08-05 15:23:47 Ostatnio edytowany przez Chanell_11 (2015-08-05 15:24:59)
czasami trzeba spalić wszystkie mosty, tak dla komfortu przyszłego partnera. Zapewne powiedział jej co poszło miedzy wami nie tak i tym samym ona po prostu nie lubi Cię i ma do Ciebie uprzedzenia.Jeżeli jesteś dla niego obojętna to nie ma obowiązku trzymać Cię w znajomych. Ja nie mam mnóstwa ludzi których znam, mają konta na fb a po co mi są oni jeśli nie mam z nimi kontaktu lub wręcz mnie irytują. A to kogo sobie wybiera za partnerkę nie powinno Cię interesować, wiec może mieć i Panią spod latarni, jeśli jest z nią szczęśliwy to niech będzie . Fb to żaden wyznacznik.
ah jeszcze jedno tylko dodam zwyzywanie przez ta dziewczynę jego eks to mega głupota i tego nie popieram
3 2015-08-05 15:26:03 Ostatnio edytowany przez alpengold (2015-08-05 15:30:07)
Chanell_11 ale ta dziewczyna nie była jego eks nawet dziewczyną nie była. Od zwyczajna znajoma. przeczytaj jeszcze raz bo na opak to zrozumiałaś. To tak jakby twój znajomy miał dziewczynę i ona do Ciebie by pisała z jego konta i wyzywała by Cię.
Ja oceniam, że ludzie przez tego facebooka mają wodę zamiast mózgu. Nikogo nigdy nie usunąłem i nie mam zamiaru tego robić. W końcu to moi znajomi.
Ja oceniam, że ludzie przez tego facebooka mają wodę zamiast mózgu. Nikogo nigdy nie usunąłem i nie mam zamiaru tego robić. W końcu to moi znajomi. Bo na facebooku to mam faktycznych znajomych a nie osoby które widziałem raz w Pcimiu Dolnym czekając w kolejce do Toi-Toia.