znajomy facebookowy/jego dziewczyna ocena faceta. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » znajomy facebookowy/jego dziewczyna ocena faceta.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez alpengold (2015-08-05 15:28:41)

Temat: znajomy facebookowy/jego dziewczyna ocena faceta.

tym razem ja mam pytanie
jak oceniacie faceta który usuwa osobę z facebooka i blokuje bo jego nowa dziewczyna którą zna miesiąc w zwiazku są niecały miesiąc mu tak powiedziała? Tamta dziewczyna nie zarywała do tego faceta w żaden sposób i nie byla z nim wczesniej zwiazana.Została przez dziewczynę tego chłopaka zwyzywana z konta tego faceta.Pomijam, że ta dziewczyna tego chłopaka to typ blachary fotografuje się na tle jego wozu, ma dziecko z innym facetem ... Jak oceniacie tą sytuacje. Waszym zdaniem o czym to świadczy. Ja mam swoje zdanie na ten temat ale ciekawa jestem waszej opinii.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Chanell_11 (2015-08-05 15:24:59)

Odp: znajomy facebookowy/jego dziewczyna ocena faceta.

czasami trzeba spalić wszystkie mosty, tak dla komfortu przyszłego partnera. Zapewne powiedział jej co poszło miedzy wami nie tak i tym samym ona po prostu nie lubi Cię i ma do Ciebie uprzedzenia.Jeżeli jesteś dla niego obojętna to nie ma obowiązku trzymać Cię w znajomych. Ja nie mam mnóstwa ludzi których znam, mają konta na fb a po co mi są oni jeśli nie mam z nimi kontaktu lub wręcz mnie irytują. A to kogo sobie wybiera za partnerkę nie powinno Cię interesować, wiec może mieć i Panią spod latarni, jeśli jest z nią szczęśliwy to niech będzie smile . Fb to żaden wyznacznik.

ah jeszcze jedno tylko dodam zwyzywanie przez ta dziewczynę jego eks to mega głupota i tego nie popieram smile

3 Ostatnio edytowany przez alpengold (2015-08-05 15:30:07)

Chanell_11 ale ta dziewczyna nie była jego eks smile nawet dziewczyną nie była. Od zwyczajna znajoma. przeczytaj jeszcze raz bo na opak to zrozumiałaś. To tak jakby twój znajomy miał dziewczynę i ona do Ciebie by pisała z jego konta i wyzywała by Cię.

4

Ja oceniam, że ludzie przez tego facebooka mają wodę zamiast mózgu. Nikogo nigdy nie usunąłem i nie mam zamiaru tego robić. W końcu to moi znajomi.

5

Ja oceniam, że ludzie przez tego facebooka mają wodę zamiast mózgu. Nikogo nigdy nie usunąłem i nie mam zamiaru tego robić. W końcu to moi znajomi. Bo na facebooku to mam faktycznych znajomych a nie osoby które widziałem raz w Pcimiu Dolnym czekając w kolejce do Toi-Toia.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » znajomy facebookowy/jego dziewczyna ocena faceta.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024