Spotkanie z kolegą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Spotkanie z kolegą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-09-07 08:54:10)

Temat: Spotkanie z kolegą

Witam, mam pytanko. Ostatnio do mojej dziewczyny napisał jej znajomy z byłej klasy i wziął do niej nr. telefonu, po czym zadzwonił, i umówił się z nią pod pretekstem, że niby u niego w pracy jest jakiś projekt, który jej się spodoba. Jakoś dziwnie się czuję z taką wiadomością, nie powiedział żadnych szczegółów ani nic, bynajmniej ona tak powiedziała. Jak sądzicie, jak mam zareagować, bo mam ochotę zabronić jej tego spotkania.

Edytowałam Twój post, ponieważ był mało czytelny, przez co niezrozumiały w odbiorze.
Zapoznaj się, proszę, z Regulaminem naszego forum.
Z pozdrowieniami, Cyngli.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spotkanie z kolegą
morphi napisał/a:

Witam, mam pytanko. Ostatnio do mojej dziewczyny napisał jej znajomy z byłej klasy i wziął do niej nr. telefonu, po czym zadzwonił, i umówił się z nią pod pretekstem, że niby u niego w pracy jest jakiś projekt, który jej się spodoba. Jakoś dziwnie się czuję z taką wiadomością, nie powiedział żadnych szczegółów ani nic, bynajmniej ona tak powiedziała. Jak sądzicie, jak mam zareagować, bo mam ochotę zabronić jej tego spotkania.

Moim zdaniem nie masz prawa jej niczego zabraniać. Ona nie jest Twoją własnością.

3

'Na jakich zasadach wasz związek funkcjonuje?

4

Lucyfer666 napisał/a:

Ona wie że ja jestem typem zazdrośnika i od początku jej to mówiłem czy na pewno się na to godzi i jej to nie przeszkadza

5

No, ale to Twój problem, a nie jej - ona godząc się musi się liczyć z tym, że mogą być jazdy.
Czy ona zabrania Tobie czegoś?

6

Lucyfer666 napisał/a:

No, ale to Twój problem, a nie jej - ona godząc się musi się liczyć z tym, że mogą być jazdy.
Czy ona zabrania Tobie czegoś?

W sumie to jeszcze nie było takiej sytuacji aby musiała mi zabraniać jakich kolwiek spotkań ze znajomymi bo zawsze jak ja wychodzę to zabieram ją że sobą

7

No to jej też nie zabraniaj.
Jak nie czujesz do jej zaufania to lepiej zastanów się, czy jest sens to ciągnąć, skoro masz robić jazdy.

8

morthi napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Ona wie że ja jestem typem zazdrośnika i od początku jej to mówiłem czy na pewno się na to godzi i jej to nie przeszkadza

Rozwiaz swoje problemy emocjonane to od razu poczujesz ulge i nie bedziesz takich wymyslonych miec rozkmin.

9

morthi napisał/a:

Edytowałam Twój post, ponieważ był mało czytelny, przez co niezrozumiały w odbiorze.
Zapoznaj się, proszę, z Regulaminem naszego forum.
Z pozdrowieniami, Cyngli.

Jak ty chcesz jej czegoś zabronić?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Spotkanie z kolegą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024