Jak poderwać mężczyznę, który ma spore grono fanek wokół siebie i nie może od nich się odgonić, w związku z tym nie chce żadnej i z nikim się nie umawia? Istnieje jakiś sposób? Bardzo mi się podoba, ale nie chcę należeć do kolejnej narzucającej się mu i skaczącej mu wokół szyi kobiety. Jak podejść takiego faceta? Może mieć każdą jaką tylko chce na pstryknięcie palcem, jak być tą „inną”?
1 2019-08-13 21:56:55 Ostatnio edytowany przez sophiezosia (2019-08-13 22:02:26)
Jak poderwać mężczyznę, który ma spore grono fanek wokół siebie i nie może od nich się odgonić, w związku z tym nie chce żadnej i z nikim się nie umawia? Istnieje jakiś sposób? Bardzo mi się podoba, ale nie chcę należeć do kolejnej narzucającej się mu i skaczącej mu wokół szyi kobiety. Jak podejść takiego faceta?
Może mieć każdą jaką tylko chce na pstryknięcie palcem, jak być tą „inną”?
Moze zostan jego przyajciolka i sie nie spinaj i nie wysilaj?
Złap go za penisa i przejdź od razu do konkretów nie ma co się szczypać i bawić w ciuciubabke
Nie rozumiem wysilania się na "bycie inną". Jeśli jesteś inna od tamtych i on szuka innej, to bądź sobą i starczy. A jeśli niczym się od nich nie różnisz, to po co się męczyć i udawać?
Jak poderwać mężczyznę, który ma spore grono fanek wokół siebie i nie może od nich się odgonić, w związku z tym nie chce żadnej i z nikim się nie umawia? Istnieje jakiś sposób? Bardzo mi się podoba, ale nie chcę należeć do kolejnej narzucającej się mu i skaczącej mu wokół szyi kobiety. Jak podejść takiego faceta?
Może mieć każdą jaką tylko chce na pstryknięcie palcem, jak być tą „inną”?
Chad ci wpadł w oko???Puka je czy nie???zasadnicze pytanie....Strzelam że tak...także stań przed lustrem i sie zapytaj siebie co możesz mu zaproponować, czego nie znajdzie gdzie indziej??pytanie kolejne z kad wiesz ze on chce miec stala partnerke, skoro mi wianuszek kobiet do okola.....Moja rada, daj sobie spokoj.
Standardowe pytanie, bo to jest ważne. Po ile macie lat?
Z reguły w takich układach, on sypia albo sypiał z każdą. Taki już przywilej boga.
Stań w kolejce i czekaj, na Ciebie też przyjdzie kolej.
Spotykacie się? Ile macie lat i jak dobrze go znasz?
Ja proponowała bym najpierw bliżej go poznac, a dopiero później zastanawiać czy chcesz do poderwac. Z Twoim podejściem możesz się rozczarowac i nie tylko przez odrzucenie, ale też ogólnie jego osoba. Może on nie bez powodu jest sam? Może kryje się za tym jakaś cecha, która niekoniecznie będzie Ci odpowiadac. W momencie, gdy będziesz chciala tylko go bliżej poznać to byc moze, jeśli do siebie pasujecie, to samo wyjdzie "w praniu".
A jak już się dobrze znacie i on nie wykazuje w Twoim kierunku większych kroków to chyba masz odpowiedź.
Jeżeli nie jesteś w jego typie to żadne próby bycia "inna" nic nie dadzą.
Jak poderwać mężczyznę, który ma spore grono fanek wokół siebie i nie może od nich się odgonić, w związku z tym nie chce żadnej i z nikim się nie umawia? Istnieje jakiś sposób? Bardzo mi się podoba, ale nie chcę należeć do kolejnej narzucającej się mu i skaczącej mu wokół szyi kobiety. Jak podejść takiego faceta? :) Może mieć każdą jaką tylko chce na pstryknięcie palcem, jak być tą „inną”?
Spróbuj udawać, że jako kumpela swatasz go z którąś z nich. To może go lekko zirytować i przy okazji wjedziesz mu na ambicje, bo tym samym pokażesz mu, że nie rozważasz go jako kandydata na swojego faceta.
Na mnie podziałało :>