Nieśmiała dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nieśmiała dziewczyna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Nieśmiała dziewczyna

Cześć wszystkim smile
Kilka dni temu poznałem pewną dziewczynę na imprezie plenerowej. Ja 25 ona 20 lat. Najpierw stała z koleżanką później sama. Podszedłem i zagadałem. Nie będę opisywał szczegółów bo to raczej nieistotne. Pod koniec imprezy (nie byliśmy cały czas razem) napisała że jedzie do domu to zaproponowałem żeby poczekała to ją odprowadzę.
Zanim odjechała to jeszcze dłuższą chwile rozmawialiśmy. Przez cały czas jak z nią rozmawiałem żartowałem, ona się śmiała, czuć było luźną atmosferę. Teraz do sedna.
Kilka razy ją przytuliłem na pożegnanie (myślałem że się już nie zobaczymy ale wyszło inaczej) i odniosłem wrażenie jakby nigdy się nie przytulała z facetem. Po prostu stała jak kłoda. I nie, nie była w szoku co ja robie. Wspominała że mało mówi, nie ma dużo znajomych, nigdzie nie wychodzi itp. Nie wiem czy to prawda czy ściemniała.
Pomyślałem że może jest nieśmiała i nie miała nigdy chłopaka (albo np tylko 1).
Z chęcią bym ją poznał. Sam kiedyś byłem bardzo nieśmiały i wiem jak to bywa (teraz zupełnie się zmieniłem). Jeżeli jest taka nieśmiała to wątpię żeby się zgodziła jak bezpośrednio zaproponuje spotkanie.
Irytujące jest to że pierwsza jeszcze nigdy nie napisała. Próbuje to zrozumieć przez tą nieśmiałość ale nie chce też wypisywać do niej jak jakiś desperat. A prawdopodobnie jak ja się nie odezwę to ona też nie. Na 100% nikogo nie ma. (Z góry przepraszam za ciągle używanie słowa "nieśmiała" ale nie mam zastępstwa tongue )
Nie chciałbym też tak ostrożnie podchodzić do tej całej sprawy, obchodzić się z nią jak z jajkiem bo to prosta droga żeby zostać kolegą...
Dlatego mam pytanie, czego unikać żeby jej nie "wystraszyć", w jaki sposób zaproponować spotkanie?
Może któraś z kobiet też kiedyś była taka nieśmiała albo któryś z panów podrywał takie kobiety?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieśmiała dziewczyna

Możesz tłumaczyć sobie to jak chcesz smile Ja osobiście zastąpił bym nieśmiała jako niezainteresowana i tyle smile

Chcesz poznać to poznawaj jednak na za dużo bym nie liczył a skoro byłeś nieśmiały to powinieneś wiedzieć jak się zachować:)

3

Odp: Nieśmiała dziewczyna

Nie jest zainteresowana.
A jak chcesz zaprosić to zwyczajnie zaproś jak taki śmiały się zrobiłeś.

Proste? Proste.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nieśmiała dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024