Witam mam siostrę starszą, która dowiedziała się, że jest w ciąży, bardzo się z tego cieszy
Jak zajmować się taka osoba? ona mówiła że do kościoła chce żebym z nią chodziła jak już będzie jej ciężej. Co wolno a co nie wolno ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » pomoc w ciąży
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam mam siostrę starszą, która dowiedziała się, że jest w ciąży, bardzo się z tego cieszy
Jak zajmować się taka osoba? ona mówiła że do kościoła chce żebym z nią chodziła jak już będzie jej ciężej. Co wolno a co nie wolno ?
A czemu miałabyś się nią zajmować? Ona większość rzeczy spokojnie zrobi koło siebie sama.
A czemu miałabyś się nią zajmować? Ona większość rzeczy spokojnie zrobi koło siebie sama.
Np ona mówiła mi że to jej pierwsza ciąża i chciała by mieć wsparcie takie zwłaszcza jak już brzuszek będzie duży
Lady Loka napisał/a:A czemu miałabyś się nią zajmować? Ona większość rzeczy spokojnie zrobi koło siebie sama.
Np ona mówiła mi że to jej pierwsza ciąża i chciała by mieć wsparcie takie zwłaszcza jak już brzuszek będzie duży
Ale pomoc to nie zajmowanie się.
Zajmowanie się to jakby ciąża była zagrożona i musiałabyś jej gotować. A jak ciąża zdrowa, to właściwie nie ma w czym pomagać. Ot, ciężkie rzeczy możesz nosić za nią.
Basia1234567890 napisał/a:Lady Loka napisał/a:A czemu miałabyś się nią zajmować? Ona większość rzeczy spokojnie zrobi koło siebie sama.
Ale pomoc to nie zajmowanie się.
Zajmowanie się to jakby ciąża była zagrożona i musiałabyś jej gotować. A jak ciąża zdrowa, to właściwie nie ma w czym pomagać. Ot, ciężkie rzeczy możesz nosić za nią.
Idąc z nią podawać ramię?
Trollujesz prawda?
jeżeli Twoja siostra jest po80tce i chodzi o lasce to koniecznie podawać jej ramię.
jeżeli Twoja siostra jest po80tce i chodzi o lasce to koniecznie podawać jej ramię.
Nie no bez przesady
Gdzieś słyszałam że dobrze jest tak podać ramię
Trollololooo cala geba. Albo to nie siostra potrzebuje pomocy
Ciąża to nie chora, moja bratowa do ostatniej chwili nawet myła okna
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » pomoc w ciąży
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024