Ciąża po escapelle? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża po escapelle?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Ciąża po escapelle?

Witajcie kochane,

mam do Was pytanie. 4 dni po zakończeniu miesiączki zdarzyła mi się wpadka - chłopakowi zsunęła się prezerwatywa. Była około 2 w nocy. Szukaliśmy przez całą noc lekarza, który przepisze tablekę "po", lecz dopiero ok godziny 10:30 udało mi się ją dostać i połknąć. Parę dni później dostałam krwawienia, trwało to mniej więcej tyle co okres, jednak krew była trochę ciemniejsza niż zwykle. Teraz okres spóźnia mi się o 9 dni i wciąż nic. Okresy mam bardzo nieregularne. Czasem spóźniają się o 3 dni, a jak się stresuję, że jestem w ciąży, to nawet zdarzyło się, że spóźnił się 14 dni. Czy sądzicie, że mogę być w ciaży? Bardzo boję się robić test ciążowy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąża po escapelle?

Jest w tym logika, że testu nie zrobisz, bo się boisz big_smile tak jakby to cokolwiek zmieniło.

Po escapelle są zamieszania hormonalne, to naturalne, że okres może się spóźnić. Przestań się stresować. Opóźnienia miesiączki +/-3 dni to nie jest nieregularność, to norma. Nie spinaj, bo własnym stresem rozregulujesz sobie organizm. Będzie ok.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża po escapelle?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024