Hej hej hola - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez Turbomaniek (2019-07-24 21:37:40)

Temat: Hej hej hola

Jer

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hej hej hola

Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to masz jej za złe parcie na ślub, oświadczyny, a bzykasz się z nią bez zabezpieczeń. Czy to nie jest zobowiązujące?

A jak się dowiedzieć? Hmmm... Możesz np. zablefować gdy już się zobaczycie. Że wszystko wiesz.

3 Ostatnio edytowany przez Turbomaniek (2019-07-24 21:38:24)

Kur

4

Turbomaniek napisał/a:

Mam jednak wrażenie, że ona ma jakąś tajemnicę o której mi nie mówi. Wynika to z tego, że jak wspomniałem uprawiamy regularnie seks bez zabezpieczenia przez ten czas. Ostatnio wspomniałem jej, że to dziwne, że nie zaszła w ciążę. Wiem, że czasami nie jest to takie hop siup, ale chciałem porozmawiać na temat ew. badań płodności jej i swoich, żeby mieć pewność i wiedzieć na czym się stoi. Wytłumaczyłem jej bardzo delikatnie o co mi chodzi. Dziewczyna się uniosła i zaczęła mnie atakować .

Jeśli chodzi jej tylko o zdobycie obywatelstwa dla siebie i swojego dziecka to zabezpiecza się a tobie mydli oczy jak to planuje z tobą życie, ślub i dzieci.

Turbomaniek napisał/a:

Po 1,5 miesiąca naszej znajomości odwiedziła ja matka z synem brata, lecz nie zaprosiła mnie, żeby się zapoznać, a spotkała się ze mną na mieście w trakcie ich pobytu.

Czy przypadkiem nie dlatego, aby babcia z synkiem się nie wygadali i nie wydali przed tobą? No pomyśl rozsądnie.

Turbomaniek napisał/a:

Aktualnie ona jest na Białorusi u swoich rodziców. Nie zapytała mnie przed wyjazdem, czy miałbym ochotę z nią jechać i zobaczyć jak się wychowywała, skąd pochodzi i poznac jej rodzinę. Ze względu na charakter mojej pracy byłoby to dla mnie możliwe i ona o tym wie.

Bo wydałoby się to wszystko co przed tobą ukrywa. Proste.

Turbomaniek napisał/a:

Nasza wcześniejsza rozmowa na temat płodności była telefoniczna i również ona w tym czasie była na Białorusi. Dzień po tym wysłała mi zdjęcia z Białorusi jak chodzi po lesie z małym chłopcem. Na pytanie co to za chłopczyk odpisała, że Bratanek i że ma 4 lata. Porównując zdjęcie jej brata, jego żony i dzieci do tego chłopca nie widzę żadnego podobieństwa. Mówiła mi, że on ma 3 dzieci, ale tego najmłodszego nigdy wcześniej nie widziałem. Ma masę zdjęć w mieszkaniu i na Facebooku, ale na żadnym nie ma tego chłopca, a pozostałe dzieci jej brata są.

Jest to wielce prawdopodobne, że to jej synek, masz dobrą intuicję.

Turbomaniek napisał/a:

Mam wrażenie, że ona przyspiesza nasza relację. Znamy się 3 miesiące, ale wrażenie jest jakby co najmniej rok. Robi wrażenie dobrej żony: pierze, prasuje, gotuję, sprząta, robi album z naszymi zdjęciami, robi nam bardzo dużo zdjęć. Co jakiś czas mówi coś o oswiadczynach i małżeństwie. Robi wrażenie niecierpliwiej.

Bo nogami przebiera do polskiego obywatelstwa, co da jej bezpieczeństwo i stabilizację.

Turbomaniek napisał/a:

na badoo zapytałem wprost czy ma dzieci - nie odpisała nic i usunęła konto.

Ta reakcja ma swoją przyczynę.

Bądź bardzo ostrożny, bo możesz sobie mocno schrzanić życie, ufaj intuicji i zachowaj zdrowy rozsądek. Sex bez zabezpieczenia to w tej sytuacji ogromne ryzyko i nieodpowiedzialność.

5 Ostatnio edytowany przez Turbomaniek (2019-07-24 21:38:57)

Uuj.

6

Po trzech miesiącach znajomości i tyłu poważnych znaków zapytania planujesz ożenić się z nią? Rozumiem że można się zauroczyć, ale bez przesady. Żeby nie wiem, jak ci się ona podobała i pasowała pod różnymi względami, to przecież musisz kierować się też rozsądkiem. To co opisałeś nie wygląda ciekawie. Dziewczyna na pewno cię okłamuje, bo boi się, że z nią zerwiesz. I słusznie się boi, bo kto wie, co jeszcze byś odkrył.
Radzę ci rozmówić się z nią szczerze i wycofać się z tej znajomości.

7 Ostatnio edytowany przez Turbomaniek (2019-07-24 21:39:17)

Rew

8

Turbomaniek napisał/a:

Dzięki za odpowiedź Ulle, tak właśnie zrobię.

Szybko przeszedłeś z postawy "ożenię się z nią" do postawy "zrywam kontakt" big_smile niezbyt dobrze to o Tobie świadczy.
3 miesiące to krótko i ja też nie przedstawiałabym nikogo na takim etapie mojej rodzinie.

zrób sobie  badania na choroby weneryczne.

9

Lady Loka napisał/a:

Szybko przeszedłeś z postawy "ożenię się z nią" do postawy "zrywam kontakt" big_smile niezbyt dobrze to o Tobie świadczy.

Też mnie to bawi big_smile widać jak serio były plany żeby się z nią ożenić

Dziewczyna gra nieczysto. Małżeństwo to nie randka w ciemno.
Zbyt dużo różnych niewiadomych.
Czy zależy jej tylko na obywatelstwie?  Czy chce ciebie złapać na dziecko? Czy na Białorusi ma syna?
Czy wstydzi się swojej rodziny albo jeszcze coś ukrywa??

Koniec końców czeka cię poważna rozmowa.....potem możesz zdecydować.

A może sam wybierz się z wycieczką na Białoruś?? smile

11

Autorze, nie zapominaj o tym w jaki sposób ja poznałeś i że ona, takich jak ty, mogła zaliczyć na pęczki. Może nawet powiedziała któremuś facetowi, że ma dziecko, ale raz czy drugi przekonała się, że lepiej nie wychylać się z taką informacją, wiec teraz woli to ukrywać dopóki całkiem się nie wkrecisz w związek z nią. Tak może być.
Zgadza się na seks bez zabezpieczenia, więc uważaj, bo za chwilę możesz usłyszeć radosna nowina, jednak nie wiadomo czy to będziesz ojcem.
Patrz trzezwo na sytuację, bo potem możesz gorzko pożałować swojej naiwności i chodzenia na skróty.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024