akasaka86 napisał/a:Jasne, tak. Od razu mówię mu papa. Ludzie, zadalam pytanie, bo nie jest mi obojętny. Przecież na starcie mogłam mu podziękować.
Miło, że Panowie włączają się w dyskusję, bo już wiem, że partner może mie c to tylko w głowie. Ja mu mogę albo pomóc, albo jeszcze bardziej skrzywdzić niż poprzedniw partnerki
Przecież sama napisałaś, że się oddalasz na wieść o problemie, to o co teraz się oburzasz?
Wątek mi wygląda nieco na trollowy, bo zbyt szybko następują zwroty akcji i w ogóle temat jest prowokacyjny, ale niech będzie.
Powiedz, czy wiesz po co on Ci powiedziało swoim problemie? Zapytałaś? Zainteresowałaś się czego od Ciebie oczekuje w tej sprawie?
Bo wg mnie to nie jest jakiś wielki problem, z którym nie można sobie poradzić. Wystarczy wrzucić w przeglądarkę, żeby się dowiedzieć na ile sposobów można leczyć taką przypadłość. Zajrzałaś?
Wiesz, czy i co on sam robił w tym kierunku, żeby spróbować poprawić sytuację, czy czeka, że problem sam się rozwiąże albo pojawi się dobra wróżka, która w magiczny spisów odmieni postać rzeczy?
A może on zwyczajnie testuje Twoją reakcję?
Słowem, jak zareagowałaś, co on sam zrobił, czego od Cienie oczekuje, co Ty sama zrobiłaś i czego oczekujesz od użytkowników forum?