Dziewczyna się nie angażuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna się nie angażuje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Dziewczyna się nie angażuje

Cześć mam 18 lat moja dziewczyna 17, jesteśmy ze sobą dopiero miesiąc, ona sama ma się za niezależną, na początku się trochę tego obawiałem ale wszystko gra dobrze, mamy o czym rozmawiać i podobamy się sobie nawzajem, miałem już sporo dziewczyn wcześniej i przekonałem się że jestem osobą bardzo potrzebującą fizyczności, pocałunków, dotyku i emocji, ona chyba nie i to zaczyna mi przeszkadza, całowaliśmy się może raz, w tym momencie to tylko na dzień dobry i dowidzenia, widzimy się głównie w drodze do szkoły i czasem po lekcjach plus co któryś weekend na kilka godzin, mamy sporo nauki, dzisiaj doszło do tego że się jej spytałem wprost czy chce się całować, powiedziała że nie i to mnie trochę zabolało, zależy mi na niej i nie wiem co z tym zrobić a wiem że bez tego "bliskiego" kontaktu nie wytrzymam i po prostu ją rzucę czego naprawdę nie chcę.
Pytajcie o co chcecie będę odpowiadał

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna się nie angażuje

Rzuć ją. Bo tylko ją zranisz niepotrzebnie.

Jesteście razem dopiero miesiąc, a ona ma dopiero 17 lat. Widocznie u niej na fizyczność dopiero przyjdzie czas. Powinieneś się skupiać na tym, żeby jej w tym związku było dobrze i komfortowo.
Jeżeli nie potrafisz tego robić to zerwanie z nią będzie najlepszym rozwiązaniem.

3

Dobra rada Lady. Zostaw dziewczynę w spokoju. Nie zasługuje na ciebie.

4

M@r napisał/a:

Zostaw dziewczynę w spokoju. Nie zasługuje na ciebie.

Właśnie! Rzuć ją natychmiast
Potrzebujesz takiej dziewczyny, która będzie rozumieć, że w związku z Tobą liczysz się tylko Ty.

5

Ona raczej chce być taką przyjaciółką, koleżanką. Jak Ty szukasz przede wszystkim fizyczności, to nie z nią.
Chyba że macie jakiś duchowy związek- to uszanujesz to i poczekasz.

6

Jak "nie wytrzymasz i rzucisz", bo nie ma bliskiego kontaktu, to rzuć już teraz, bo widać, że to o ten kontakt chodzi, a nie o nią. Dziewczyna prawdopodobnie to czuje. A jest bardzo młoda. To, że dzisiaj młodsze od niej uprawiają seks, nie znaczy że każda musi reagować tak samo, potrzebować tego samego i rozwijać związek w tym samym tempie. Jej to nie pasuje, a Tobie hormony nie dają spokoju i przysłaniają wszystko inne...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna się nie angażuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024