Typ samotnika chce porozmawiać... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Typ samotnika chce porozmawiać...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Typ samotnika chce porozmawiać...

Witam Szanowne  Panie,

Piszę ten post, by zrobić jakiś kolejny krok w swoim życiu. Nie ukrywam, że jako typ nieśmiałego faceta jeśli chodzi o relacje damsko męskie,  długo się zastanawiałem
czy jest sens...Ale postanowiłem zmienić tę stagnację Mam 28 lat i. chciałbym poznać osobę, z którą mógłbym po korespondować, porozmawiać na ciekawe tematy, wymienić się myślami etc. Piszę to na forum kobiet, bo wydaję mi się, że to jest najlepsze bezpośrednie miejsce ...Mam nadzieję, że dostanę od Was jakąś wskazówkę, co do nieśmiałości i przełamania typu samotnika, a może po korespondujemy razem jeśli masz chęć? ? ? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Typ samotnika chce porozmawiać...

W zasadzie użytkowniku, już to zrobiłeś. Odezwałeś się i możesz dalej śmiało pisać, próbować pomagać użytkowniczkom i użytkownikom tutaj.

A dlaczego sam nie napiszesz do kogoś?

3

Wiesz, jakoś brak mi tej bezpośredniej odwagi...

4

Ćwicz na czacie, tam sobie pogadasz i nabierzesz wprawy. Powodzenia big_smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Typ samotnika chce porozmawiać...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024