Witam to już mój drugi post i w sumie ciąg dalszy tamtego, ale tutaj chodzi zupełnie o co innego.
Tak jak w poprzednim temacie rozstalem się z dziewczyną po 3 latach toksyczny związek i te sprawę. Chodzi mi o pracę w jednym zakładzie, przez miesiąc od rozstania dowiedziałem się od prawie 10 osób ze moja ex swiruje coś z tym mezatym facetem, nie wszyscy wiedzą że nie jesteśmy razem, nie ma dnia żeby ktoś do mnie nie doszedł i nie powiedział mi żebym uważał na swoją dziewczynę bo dziwnie się zachowuje z (nazwijmy go Tomkiem, codziennie ich widuje razem na przerwach jak się wyglupia , spędzają całe dnie z sobą porana kawa , przerwa śniadaniowa, cały dzień pracy, odprowadzaja się do samochodow, doszły do mnie słuchy że razem chodzą na lunch po pracy, podczas ostatniej wigilii przez cały wieczór jak ja byłem siedziała z koleżankami, momentalnie jak pojechałem do domu, dosiadla się do jego stołu i i piła z nim razem alkohol (ponoć siedziała mu na kolanach)Jestem na skraju wytrzymałości, boję się że w końcu wpadnę w depresję na ich widok, bardzo lubię tą pracę ale zastanawiam się czy się z niej nie zwolnić, chce mieć święty spokój i na ich temat nic nie wiedzieć i ich razem nie widywać. Pada mi psychika. Do nich doszły słuchy że w pracy ludzie gadają że ich coś łączy, ale oni z tym nic nie robią tylko raczej pogłębiają się bardziej w tą relacje. Byłem już jedną nogą u psychologa ale się wycofalem, bałem się że to już do końca zniszczy mi psychikę.
1 2019-05-21 07:48:44 Ostatnio edytowany przez Lukasz1993 (2019-05-21 07:57:07)
Temat: Ja, moja ex, on i ten sam zakład pracy.
Zobacz podobne tematy :
Odp: Ja, moja ex, on i ten sam zakład pracy.
Na forum obowiązuje zasada, że wszystkie zagadnienia jednego związku, poruszamy i zawieramy w jednym wątku.
Dublowanie tematów jest niezgodne z naszymi zasadami.
Zapoznaj się z nimi ponownie i stosuj się do nich proszę.
Moderator IsaBella77