Przegrany zakład - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Przegrany zakład

Cześć, jestem tu nowa ale mój temat jest dość delikatny dlatego zdecydowałam się napisać tutaj zanim porozmawiam z jakąś bliższą mi osobą ale zobaczymy co czas przyniesie. Mam problem, ponieważ założyłam się z kolegą z pracy o coś o co byłam pewna na 100% i ten zakład przegrałam. A stawka jest dość wysoka. Kolega ten kupił sobie nowe mieszkanie i w przyszłym tygodniu organizuje parapetówkę. Zaprosił na nią ok. 5 swoich kolegów ze swojego działu. I z racji tego że przegrałam zakład zażyczył sobie  żebym na początku tej imprezy zrobiła im striptiz. Z jednej strony dziwiło mnie że coś takiego rzucił wiedząc że jestem mężatką ale z drugiej strony wiem też że mu się podobam. Tak wiem jestem głupia że w ogóle się zakładałam o coś takiego ale mleko się wylało. Nie chcę o tym mówić mężowi bo będzie awantura (słuszna z resztą) ale z drugiej strony wiem też że on by się wywiązał ze swojego zobowiązania. Mimo iż uważam że nie mogę sie wstydzić swojego ciała bo jestem wysoką i szczupłą brunetką z piersiami większymi niż średnia to wstydzę się na samą myśl że miałabym tańczyć w stroju Ewy przed facetami z którymi pracuję w jednej firmie. Co prawda obiecał mi że nikt się nie dowie ale to mało pocieszające.

Macie jakieś porady? Jest jeszcze trochę czasu do namysłu co zrobić.
Z góry dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przegrany zakład

Xd

Heh, Blance Lipińskiej rośnie konkurencja. Zacznij od czegoś prostszego.

4 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2022-07-21 14:08:01)

Mam jedną poradę: nie trolluj :-D

PS. A właściwie, to trolluj. Z Twojego trollowania można się przynajmniej trochę pośmiać

5

MagdaLena1111 napisał/a:

o jej już tak szybko smile

6

paslawek napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

o jej już tak szybko smile

Już zedytowalam :-D

7

Ostatnio żonka mojego kolegi, poszła w tango z kurierem i to jakieś 15 lat młodszym. Nie bacząc za bardzo na to, że mają 3 dzieci. Zatem nic mnie już nie zdziwi. Niektórym ludziom jest zbyt dobrze i szukają dodatkowych atrakcji. smile

8

Oczywiście, że musisz zrobić striptiz. Inaczej kolega poda Cię do Sądu wink

9

A Twój mąż jest spoko, czy to zaborczy typ, który nie rozumie, że z umów trzeba się wywiązywać z honorem? ;-)

10

Misinx napisał/a:

Oczywiście, że musisz zrobić striptiz. Inaczej kolega poda Cię do Sądu wink

tak jak w miasteczku south park big_smile

11

Ciekawe co by było, gdyby ten super kolega przegrał zakład. smile

12

Legat napisał/a:

Ciekawe co by było, gdyby ten super kolega przegrał zakład. smile

Chodzą słuchy że musiałby sobie przeszczepić małego na czoło tongue

13

Uczciwość nakazuje, by mężowi powiedzieć o przegranym zakładzie, a żeby czuł, że ma kontrolę nad sytuacją, to zaprosić go do męskiego grona. 
Jak ma podejście biznesowe, to może pójść o krok dalej i zachęcić panów, by tu i ówdzie wsunęli banknoty adekwatne do Twoich walorów wink.

14

No dokładnie,  warto zauważyc,  że przecież na takim zakładzie możesz raczej nieźle zarobić z ale w dzisiejszych czasach warto na taką imprezę zaopatrzyć się w terminal płatniczy,  aby nie było  "tylko kartą" smile

15

I o podatkach trzeba pamiętać!

16 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2022-07-22 07:54:04)

Jak dzieci... Jak dzieci ...  big_smile  big_smile   big_smile

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024