Gdzie na wakacje w góry? Znacie jakieś fajne miejsca w Zakopanym? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Gdzie na wakacje w góry? Znacie jakieś fajne miejsca w Zakopanym?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Gdzie na wakacje w góry? Znacie jakieś fajne miejsca w Zakopanym?

Hejka rozglądam się za jakimiś fajnymi wakacjami w Zakopanym...póki moim ulubionym miejscem była miejscówka na Gubałówce, jeżdziłam do Willi Magnus w Zakopanem ,grill przy zachodzie słońca w altance to była petarda, szukam czegoś co miało by choc podobne widoki bo ile razy mozna jezdzic w to samo miejsce tongue  ze względu na różne tam atrakcje nie udało mi sie znaleść jeszcze nic lepszego, może wy mi pomożecie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie na wakacje w góry? Znacie jakieś fajne miejsca w Zakopanym?

Ja nie lubię Zakopanego, zdecydowanie za dużo ludzi jak dla mnie. Tak jak w Międzyzdrojach. Nie lubię takich spędów, że nie ma gdzie usiąść, a jak człowiek gdziekolwiek się ruszy, to trzeba się przeciskać przez tłum. W góry wolę jeździć do Krynicy-Zdrój albo do Krościenka nad Dunajcem.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Gdzie na wakacje w góry? Znacie jakieś fajne miejsca w Zakopanym?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024