Nigdy nie miałem dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Nigdy nie miałem dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Nigdy nie miałem dziewczyny

Hejka, tak jak w temacie nigdy nie miałem dziewczyny, nie było całowania, przytulasów, seksu ani wzajemnych wygłupów z partnerką bo jej nie miałem. Jestem juz 20 paro letnim chłopakiem i tak myśle że sporo straciłem.
Nie jestem zbyt przystojny jakieś 1.3/10 w skali, niski, mam zakola.
Aktualnie pracuje.
Takie pytanie co myślicie o takim chłopaku co nie miał dziewczyny, mam szanse na związek?
Gdzie mam poznać dziewczyne skoro nie jestem zbyt urodziwy?
Jak sprawdzić czy podobam się dziewczynie i jest mną zainteresowana?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-04-13 20:49:41)

Odp: Nigdy nie miałem dziewczyny

hej;)

noem napisał/a:

Nie jestem zbyt przystojny jakieś 1.3/10 w skali, niski, mam zakola

Nie umiem posługiwać się skalą wyglądu 0-10, ale 1.3 to mniej niż 2, jestem pewien że jest lepiej:)

noem napisał/a:

Aktualnie pracuje. Takie pytanie co myślicie o takim chłopaku co nie miał dziewczyny, mam szansena związek?

haha;) szanse na pewno masz:) piszesz poprawnie i przyjaźnie a to już jest coś, chociaż mógłbyś trochę więcej napisać o sobie, niż to że pracujesz. Wtedy mogłoby być łatwiej doradzić, również dziewczynom które odwiedzą temat

noem napisał/a:

Gdzie mam poznać dziewczyne skoro nie jestem zbyt urodziwy?

Trochę czasu spędziłem na portalach randkowych, możesz odwiedzić mój temat i zobaczyć jak to wygląda, dostałem dużo ciekawych rad. Ty najprawdopodobniej poradziłbyś sobie lepiej:) ale to nie jedyna możliwość, dziewczyny na pewno są w pracy, na studiach jeśli jeszcze nie skończyłeś, a także w różnych miejscach związanych z zainteresowaniami i rozwojem kwalifikacji

noem napisał/a:

Jak sprawdzić czy podobam się dziewczynie i jest mną zainteresowana?

Nie umiem udzielić odpowiedzi bo to może zależeć od konkretnej dziewczyny i mieć bardziej zaawansowany opis, jeśli zdarzy Ci się sytuacja przy której masz wątpliwości, to możesz opisać na forum i wtedy użytkownicy będą w stanie coś napisać.

3

Na początek Autorze unieważnij tę idiotyczną skalę to ograniczenie żaden autorytet Ty to Ty nikt nie wie jaki być powinieneś i jak masz wyglądać nie ma na to wzorca jak wydaje Ci się że jakiś jest to to złudzenia i mżonki jakiejś grupy ludzi nie musisz być taki.Ćwicz raczej własne działanie i to żeby się nie przejmować . Zagaduj  do dziewczyn "ćwiczebnie" nie myśl choc to najtrudniejsze bywa nawykowe .Z desperacji można wyjść nie udawając pozując.

4

paavloock napisał/a:

Na początek Autorze unieważnij tę idiotyczną skalę to ograniczenie żaden autorytet Ty to Ty nikt nie wie jaki być powinieneś i jak masz wyglądać nie ma na to wzorca jak wydaje Ci się że jakiś jest to to złudzenia i mżonki jakiejś grupy ludzi nie musisz być taki.Ćwicz raczej własne działanie i to żeby się nie przejmować . Zagaduj  do dziewczyn "ćwiczebnie" nie myśl choc to najtrudniejsze bywa nawykowe .Z desperacji można wyjść nie udawając pozując.

Nawet jeśli jest wzorzec, to zawsze się znajdzie grupa ludzi, którzy szukają czegoś innego.

Ale fakt, autor powinien się skupić na zwyczajnych kontaktach najpierw, bez pozy i szukania na siłę, takich po prostu.

5

Przegrałem życie moi drodzy takie są fakty, ci co nie mieli związku przed 20 rokiem życia to zwykle go później nie mają

6

noem napisał/a:

Przegrałem życie moi drodzy takie są fakty, ci co nie mieli związku przed 20 rokiem życia to zwykle go później nie mają

Większej bzdury dawno nie słyszałam! Przeciez całe życie przed Tobą.
Ale nie zamierzam przekonywac następnego faceta który przyszedł się poużalać nad sobą...

7 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-04-14 17:00:54)

noem napisał/a:

Pieprzysz kolego jak potłuczony. Czego oczekujesz od dziewczyny czy związku ? Co masz do zaoferowania po za jęczeniem i użalaniem się nad sobą ? Jesteś nie atrakcyjny dla płci pięknej ? No to zadbaj o sylwetkę, ciuchy, fryzurę. Spełniaj się zawodowo. Inni mają gorzej od ciebie. Nie mają kończny, cieżko chorują na choroby przewlekłe, mają depresje i nerwice. Jak masz potrzeby to albo na divy albo zaloguj się na jakimś portalu erotycznym. Ale nie wróżę sukcesów z takadesperacją. Całe zycie przed sobą. Męzczyźni potrzebują czasu na to aby stać sie w pełni atrakcyjnym dla kobiet. Nic się samo nie zrobi.

8

Nie ma takiej zasady, na pewno możesz byc w zwiazku:) a statystykami nie musisz sie martwić nawet jeśli jakieś są:)

9

noem napisał/a:

wow, możesz mi podać źródło tych statystyk? Muszę im zgłosić, że jestem chyba jakimś błędem, albo oni źle liczą wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Nigdy nie miałem dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024