O co może chodzić mojej byłej? Zostawiła mnie w piątek po prawie 3 latach związku, ze slowami ze juz mnie nie kocha i chce zacząć wszystko na nowo, zrozumiałem to i zostawilem ja w spokoju, jednak w niedziele otrzymuje od niej zdjęcia na snapie, ze siedzi ze znajomymi, z podpisem "życie wreszcie nabiera sensu" zignorowalem to, stwierdził em może pomyłka, dzisiaj w nocy o 3 znowu zdjęcie, tym razem z podpisem "czy ja kiedyś normalnie wrócę do domu" związek bywał burzliwy, ale zawsze jakoś dochodzilismy do zgody, przez czas gdy bylismy razem rzadko kiedy wychodzilismy na dłużej niż do jakiejś 1 w nocy, w dniu rozstaniu powiedziała mi ze od kilku dni wraca po 3, ze w końcu żyje. Jaki może być powód ze ciągle o sobie przypomina? Dużo czasu spedzala ostatnio ze znajoma, bardzo dużo nigdy tyle nie soedzakt razem, a nagle zaczely do tej 2-3 w nocy i całe dnie, jakoś przypadkiem wyszła z ta znajoma rozmowa juz po rozstaniu, to powiedziałem ze tesknie za była, i ciekawy jestem czy ina tez, to dostałem tylko krótką odpowiedz, nie nie teskni za tobą i ty tez nie powinieneś, tylko ciezko zapomniec jak o sobie przypomina, wiem tez ze założyła juz tindera, co sadzicie i tej sytuacji? ( ja 22 ona 20 lat)
Siano w głowie i tyle. Daj sobie z nią spokój.
Wysyła Ci wiadomości, jak to jej teraz dobrze po rozstaniu?
Ja prdykam, ach ta dzisiejsza młodzież...
Blokuj ją.
Zrób tak samo .
Może liczyła na to, że będziesz się przed nią płaszczył i prosił o powrót.
Zablokuj, po co się wkurzać.
najgorsze jest to, ze wciaz ja kocham, i chcialbym zebysmy mogli do siebie wrocic, jednak podczas rozmowy gdy sie rozstawalismy zadalem to pytanie, czy widzi dla nas szanse w przyszlosci, odpowiedziala ze nie
Daj sobie spokój, chłopaku.
dodam tylko, ze podczas zrywania, wygladala ze jest jej to totalnie obojetne ze zrywamy, nie chciala sie rowniez pozegnac, zastanawiam sie czy moze tylko zalozyla taka maska, a podczas pozegnania bala sie ze by pekla, myslalem tez ze te zdjecie nie oznaczaja moze cos w stylu, udaje ze mam w ciebie wyjebane dobrze sie bawiac a tak naprawde tesknie
9 2019-03-27 11:45:21 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-03-27 11:47:31)
O co może chodzić mojej byłej? Zostawiła mnie w piątek po prawie 3 latach związku, ze slowami ze juz mnie nie kocha i chce zacząć wszystko na nowo, zrozumiałem to i zostawilem ja w spokoju, jednak w niedziele otrzymuje od niej zdjęcia na snapie, ze siedzi ze znajomymi, z podpisem "życie wreszcie nabiera sensu" zignorowalem to, stwierdził em może pomyłka, dzisiaj w nocy o 3 znowu zdjęcie, tym razem z podpisem "czy ja kiedyś normalnie wrócę do domu" związek bywał burzliwy, ale zawsze jakoś dochodzilismy do zgody, przez czas gdy bylismy razem rzadko kiedy wychodzilismy na dłużej niż do jakiejś 1 w nocy, w dniu rozstaniu powiedziała mi ze od kilku dni wraca po 3, ze w końcu żyje. Jaki może być powód ze ciągle o sobie przypomina? Dużo czasu spedzala ostatnio ze znajoma, bardzo dużo nigdy tyle nie soedzakt razem, a nagle zaczely do tej 2-3 w nocy i całe dnie, jakoś przypadkiem wyszła z ta znajoma rozmowa juz po rozstaniu, to powiedziałem ze tesknie za była, i ciekawy jestem czy ina tez, to dostałem tylko krótką odpowiedz, nie nie teskni za tobą i ty tez nie powinieneś, tylko ciezko zapomniec jak o sobie przypomina, wiem tez ze założyła juz tindera, co sadzicie i tej sytuacji? ( ja 22 ona 20 lat)
No cóż jest już pozamiatane i powinieneś jak najszybciej to zaakceptować. Zrywając z tobą odżyła. Teraz zaczyna czerpać z życia pełnymi garściami. Chce być wolna. Imprezki, bolcowanie, podróże. Chce się wyszaleć a widocznie z tobą tego nie mogła. Haj hormonalny opadł i postanowiła odejść. Wrzuca bo chce aby Ci skoczył przysłowiowy gul. Chce tobie udowodnić, że BYŁEŚ nie dla niej. Chce pokazać jak dobrze sie bawi bez ciebie. To taki podświadomy mechanizm karcenia słabych mężczyzn.
No cóż pierwsze miesiące są najgorsze. Spokojnie to przejdzie. Jeszcze nie raz się zakochasz. Całe życie przed tobą. Nie biczuj się. Przestań ją śledzić po netach bo to jeszcze bardziej dobija. Zablokuj wszędzie. Zajmij czymś umysł. Praca, nauka, siłownia, rower, jakieś hobby ?
10 2019-03-27 12:14:17 Ostatnio edytowany przez Martwa (2019-03-27 12:14:41)
Ja również polecam USUNIĘCIE ze Snapchata. Naprawdę daje to mega wytchnienie. Nie będziesz widział, ale przede wszystkim nie będzie Cię kusiło, żeby oglądać jej żałosne stories... Jeśli to nie pomoże, zablokuj, bo być może ona specjalnie chce Cię wpędzić w dół emocjonalny.
Zablokuj ją na wszystkich portalach, zablokuj jej numer. Nie odzywaj się do niej i nie szukaj z nią kontaktu. JEśli będzie chciała się do Ciebie odezwać zignoruj to. Nie ważne, co będzie chciała Ci powiedzieć - to Ty jesteś winny według niej.
A teraz dla czego ona to robi? Bo chce Cię upokorzyć, pokazać Ci i udowodnić, że bez Ciebie jest jej super i tylko Ty stałeś jej na drodze do jej wielkiego szczęścia jakim jest to, co akurat ze sobą robi. Prawdopodobnie wcale tak nie jest, ale tym mocniej będzie to sobie wmawiać.
To, co ona teraz wyprawia to jest zachowanie spuszczonej ze smyczy gówniary. Nie warto na nią zwracać uwagi. Zajmij się czymkolwiek, żeby odwrócić swoją uwagę od niej, bo jeszcze będzie Cię próbowała kilka razy zranić.
nie chce jej zablokowac w sumie chyba dlatego ze nie chce dac jej tej satysfakcji ze mnie tym lamie czy cos, probuje okazac ze tez na zimno to biore
Seks przedślubny jest grzechem cieżkim. Grzech ciężki niszczy miłość. Dlatego z powodu seksu poza małżeństwem tak wiele par sie rozchodzi. To jest normalne że jedno nie jest już potem zainteresowane związkiem.
Ona nie wie, czy ją zablokowałeś, czy też nie. Ranisz tym, że ją wciąż widzisz tylko siebie.
O co może chodzić mojej byłej? Zostawiła mnie w piątek po prawie 3 latach związku, ze slowami ze juz mnie nie kocha i chce zacząć wszystko na nowo, zrozumiałem to i zostawilem ja w spokoju
jakkolwiek niezrozumiałe byłoby takie wytłumaczenie, pozostaje to zaakceptować tak jak zrobiłeś
jednak w niedziele otrzymuje od niej zdjęcia na snapie, ze siedzi ze znajomymi, z podpisem "życie wreszcie nabiera sensu" zignorowalem to, stwierdził em może pomyłka, dzisiaj w nocy o 3 znowu zdjęcie, tym razem z podpisem "czy ja kiedyś normalnie wrócę do domu" związek bywał burzliwy, ale zawsze jakoś dochodzilismy do zgody, przez czas gdy bylismy razem rzadko kiedy wychodzilismy na dłużej niż do jakiejś 1 w nocy, w dniu rozstaniu powiedziała mi ze od kilku dni wraca po 3, ze w końcu żyje
może miała chęć wychodzić częściej i na dłużej, niż wynikało to z waszego wspólnego życia
Jaki może być powód ze ciągle o sobie przypomina? Dużo czasu spedzala ostatnio ze znajoma, bardzo dużo nigdy tyle nie soedzakt razem, a nagle zaczely do tej 2-3 w nocy i całe dnie, jakoś przypadkiem wyszła z ta znajoma rozmowa juz po rozstaniu, to powiedziałem ze tesknie za była, i ciekawy jestem czy ina tez, to dostałem tylko krótką odpowiedz, nie nie teskni za tobą i ty tez nie powinieneś, tylko ciezko zapomniec jak o sobie przypomina, wiem tez ze założyła juz tindera, co sadzicie i tej sytuacji?
nie wiem, może cieszy ją perspektywa że mógłbyś tęsknić
nie chce jej zablokowac w sumie chyba dlatego ze nie chce dac jej tej satysfakcji ze mnie tym lamie czy cos, probuje okazac ze tez na zimno to biore
Można powiedzieć, że byłem w podobnej sytuacji. Chciałem brać na zimno.
I wiesz co? Nie warto. Kompletnie nie warto. Nic to nie daje.
Rezultat i tak jest taki, że za parę tygodni/miesięcy ci przejdzie i zrozumiesz że to było bez sensu.
Tnij teraz. Nie jutro. Nie po następnym razie jak się odezwie. Nie w rocznicę jak razem karmiliście pieska kotkiem.
Jej już nie ma.
Oraz, powiedzmy sobie szczerze, jak jej się odwidzi i będzie chciała wrócić, to brak kontaktu nie może być dla niej problemem nie do przejścia.
Niedojrzała laska, pewnie lubi mieć dużo uwagi wokół siebie. Niby nie chce z Tobą być, ale zawraca głowę, nie chce Ci dać spokoju, to powinno Ci trochę pokazać jaka to osoba i że nie warto tracić czasu.
Gimbaza.
Nie chcesz jej pokazywać, że cię to rusza? Pokaż jej, że masz ją gdzieś. Obojętność boli bardziej.
Jeśli chce o nia wciąż walczyc mimo wszystko, to jutro mija tydzień, chce wysłać długa wiadomość od serca, błąd? I chciałem za jakiś miesiąc zaproponować jej spotkanie, tez błąd?
Karygodny chłopaku. Wywal ją z fejsa po prostu i tyle. Odżyjesz a za jakiś czas zobaczysz, że są też inne.
22 2019-03-29 00:05:04 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-03-29 00:05:40)
najwyraźniej bardziej jej odpowiada aktualny tryb życia, biorąc pod uwagę wyjaśnienie zerwania jakie podała oraz brak późniejszych prób porozumienia się. Nie sądzę żebyś miał u niej szanse, i na Twoim miejscu nie rozważałbym nawet takiej możliwości, nie widziałbym sensu walki jeśli komuś nie zależy.