Czy on mnie nienawidzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy on mnie nienawidzi?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-03-16 20:04:03)

Temat: Czy on mnie nienawidzi?

On jest 10 lat starszy. Poznalismy się na tinderze. Było spoko, wydawało sie wrecz ze jest idealnie. Cieszyłam sie ze poznałam kogoś komu mogę zaufać. Miałam trochę problemów, rozstrojow emocjonalnych, z których pomagał mi wyjść. Jednak zauwazyłam że łatwo traci cierpliwośc i własnie- zaczyna mnie wyzywac. Nie wiem dlaczego. Zwracam uwage na błahą rzecz- "weź przestań, weź skończ". Ostatnio skręciłam nogę, pomogł mi i miał mnie odwiedzić. Przez to wszystko kompletnie zapomniałam o tym czy dogadalismy się co do filmu, jaki obejrzymy. Zapytałam ponownie i co odpisał? "Uspokój się". Przeciez tylko zapytałam.. , napisałam że nie pamietam, zeby odpisał tak lub nie zamiast robic jakąś tresurę. dalej pojawiały się takie teksty:

wulgaryzm histerie ktora juz mam wulgaryzm w dupie
10 razy pisalem
skoncz wulgaryzm
nie masz wulgaryzm
wyczucia, limitu
wulgaryzm jak wulgaryzm bez opamietania
no to wulgaryzm sobie sama siedz se wulgaryzm w domu
i se ogladaj co chcesz
mowie wulgaryzm przestan przestan
zaraz wulgaryzm za duzo
ale wulgaryzm ty jestes wulgaryzm durna slepa i wulgaryzm
nie masz limitu
ja juz mam tego wulgaryzm dosc
pytasz o film, wulgaryzm 5 razy gadlaismy o tym, mowie ze  gadlaismy juz o tym - i sie zesralas
obsralas sie wulgaryzm cala
to siedz w swoim wulgaryzm gownie i sie w nim wytaplaj teraz
ty jestes wulgaryzm chora po prostu
sram na to nie cie tresuje
przelej mi pieniadze i idz wulgaryzm  powaznie sobie wulgaryzm bo az mnie glowa wulgaryzm jak o tobie mysle
ic dziwnego ze mam wulgaryzm doła nonstop
bo nonstop mysle co ja wulgaryzm robie ze swoim zyciem
jebany wulgaryzm pol roku
wulgaryzm
wulgaryzm
rozumiesz?
zamknij sie wulgaryzm w budzie
piesku
wulgaryzm w glowie
po same uszy
DOSC
bo ja cie wulgaryzm
TRESUJE
jak psa
jak tzeba miec wulgaryzm w glowie
zeby cos takiego pisac
masz wulgaryzm w glowie
mowie ze gadalismy 5 razy to dla ciebie to jest wulgaryzm tresura, jak zagram
jestes chora
ty masz wulgaryzmtak nawaloen ze dla ciebie kazdy
jest wulgaryzm twoim wrogiem
wyzyc sie kazxdy chce, tresura wulgaryzm
trzeba miec kompletnie wulgaryzm zeby tak napisac i dobzre o tym wiesz i wulgaryzm to jest wszystko twoja wulgaryzm winaw
a ja moge byc winny ze nie mam wulgaryzm do tego cierpliwosci po tym wszystkim co z toba musialem przechodzic
i bardzo wulgaryzm dobrze o tym wiesz
ty masrz jakies wulgaryzm zanki pamieci a pozniej wulgaryzm o tresurze
kobieto
wulgaryzm sie w glowe
moze pomoze
ze pomoge babie z problemow wyjsc bo jest spoko
to wulgaryzm taki mam tego efekt
ja nie potrzebuje lekarza, potrzebuje normalnego wulgaryzm zwiazku stabilizacji i poczucia bycia szczesliwym
a przez te miesiace z toba
to jedne co mam to wulgaryzm gowno ktorym na mnie chlapiesz
do okola
wulgaryzm, wulgaryzm, dobrze wiem ze sie kazalem wulgaryzm uspokoic bo wiedzialem ze wulgaryzm tak jak juz to zrobilas w wulgaryzm razy ale o tym nie pameitasz tak jak nie pameitasz wulgaryzm rozmow sprzed 2 dni
tyle
wulgaryzm wszystko jak zwykle teraz cos probujesz na okolo wulgaryzm, tez jak zwykle, przerabiane wszystko
moglem cie posluchac
i zalzoyc tego wulgaryzm tindera 4 miesiace temu
nie mozesz zamknac sie wulgaryzm w odpowiednim momencie

Dlaczego tak do mnie pisze? Czy to są ataki agresji? Co mam zrobic? Rzuca mnie, wyzywa, każe oddawać kasę i spier**.. i tak w kołko.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on mnie nienawidzi?
Ola_K-1994 napisał/a:

On jest 10 lat starszy. Poznalismy się na tinderze. Było spoko, wydawało sie wrecz ze jest idealnie. Cieszyłam sie ze poznałam kogoś komu mogę zaufać. Miałam trochę problemów, rozstrojow emocjonalnych, z których pomagał mi wyjść. Jednak zauwazyłam że łatwo traci cierpliwośc i własnie- zaczyna mnie wyzywac. Nie wiem dlaczego. Zwracam uwage na błahą rzecz- "weź przestań, weź skończ". Ostatnio skręciłam nogę, pomogł mi i miał mnie odwiedzić. Przez to wszystko kompletnie zapomniałam o tym czy dogadalismy się co do filmu, jaki obejrzymy. Zapytałam ponownie i co odpisał? "Uspokój się". Przeciez tylko zapytałam.. , napisałam że nie pamietam, zeby odpisał tak lub nie zamiast robic jakąś tresurę. dalej pojawiały się takie teksty:

wulgaryzm histerie ktora juz mam wulgaryzm w dupie
10 razy pisalem
skoncz wulgaryzm
nie masz wulgaryzm
wyczucia, limitu
wulgaryzm jak wulgaryzm bez opamietania
no to wulgaryzm sobie sama siedz se wulgaryzm w domu
i se ogladaj co chcesz
mowie wulgaryzm przestan przestan
zaraz wulgaryzm za duzo
ale wulgaryzm ty jestes wulgaryzm durna slepa i wulgaryzm
nie masz limitu
ja juz mam tego wulgaryzm dosc
pytasz o film, wulgaryzm 5 razy gadlaismy o tym, mowie ze  gadlaismy juz o tym - i sie zesralas
obsralas sie wulgaryzm cala
to siedz w swoim wulgaryzm gownie i sie w nim wytaplaj teraz
ty jestes wulgaryzm chora po prostu
sram na to nie cie tresuje
przelej mi pieniadze i idz wulgaryzm  powaznie sobie wulgaryzm bo az mnie glowa wulgaryzm jak o tobie mysle
ic dziwnego ze mam wulgaryzm doła nonstop
bo nonstop mysle co ja wulgaryzm robie ze swoim zyciem
jebany wulgaryzm pol roku
wulgaryzm
wulgaryzm
rozumiesz?
zamknij sie wulgaryzm w budzie
piesku
wulgaryzm w glowie
po same uszy
DOSC
bo ja cie wulgaryzm
TRESUJE
jak psa
jak tzeba miec wulgaryzm w glowie
zeby cos takiego pisac
masz wulgaryzm w glowie
mowie ze gadalismy 5 razy to dla ciebie to jest wulgaryzm tresura, jak zagram
jestes chora
ty masz wulgaryzmtak nawaloen ze dla ciebie kazdy
jest wulgaryzm twoim wrogiem
wyzyc sie kazxdy chce, tresura wulgaryzm
trzeba miec kompletnie wulgaryzm zeby tak napisac i dobzre o tym wiesz i wulgaryzm to jest wszystko twoja wulgaryzm winaw
a ja moge byc winny ze nie mam wulgaryzm do tego cierpliwosci po tym wszystkim co z toba musialem przechodzic
i bardzo wulgaryzm dobrze o tym wiesz
ty masrz jakies wulgaryzm zanki pamieci a pozniej wulgaryzm o tresurze
kobieto
wulgaryzm sie w glowe
moze pomoze
ze pomoge babie z problemow wyjsc bo jest spoko
to wulgaryzm taki mam tego efekt
ja nie potrzebuje lekarza, potrzebuje normalnego wulgaryzm zwiazku stabilizacji i poczucia bycia szczesliwym
a przez te miesiace z toba
to jedne co mam to wulgaryzm gowno ktorym na mnie chlapiesz
do okola
wulgaryzm, wulgaryzm, dobrze wiem ze sie kazalem wulgaryzm uspokoic bo wiedzialem ze wulgaryzm tak jak juz to zrobilas w wulgaryzm razy ale o tym nie pameitasz tak jak nie pameitasz wulgaryzm rozmow sprzed 2 dni
tyle
wulgaryzm wszystko jak zwykle teraz cos probujesz na okolo wulgaryzm, tez jak zwykle, przerabiane wszystko
moglem cie posluchac
i zalzoyc tego wulgaryzm tindera 4 miesiace temu
nie mozesz zamknac sie wulgaryzm w odpowiednim momencie

Dlaczego tak do mnie pisze? Czy to są ataki agresji? Co mam zrobic? Rzuca mnie, wyzywa, każe oddawać kasę i spier**.. i tak w kołko.

Autorko, większość Twojego postu to wyzwiska, wulgaryzmy i przekleństwa.
Pomijam fakt, że pozwalasz swojemu chłopakowi zwracać się do siebie w taki sposób, i jeszcze pytasz co masz z tym zrobić - ale używanie takiego słownictwa i wulgarnych zwrotów na naszym forum - jest zabronione.
Proszę, abyś wzięła to pod uwagę w swoich dalszych wypowiedziach

3

Zacznij się szanować. Dopiero później wymagaj szacunku od innych.

4

Masakra. Radzę najpierw doprowadzić się do porządku i dopiero potem szukać sobie kogoś. W przeciwnym razie będziesz trafiać na toksyków jak ten pan z tindera. Ofiara zawsze przyciąga drapieżnika. Tutaj jest tylko jedno wyjście. Jak najszybsza ewakuacja.

5

No dobrze tylko jak wymagać tego szacunku? Dlaczego uważacie ze się nie szanuję? zazwyczaj potem mówi że tylko takimi słowami moze mi cokolwiek wyperswadować.

6 Ostatnio edytowany przez terazszczesliwa (2019-03-16 21:06:07)

Podziwiam moderatorow za cierpliwość.

Dlaczego ludzie uważają że się nie szanujesz? Bo po pierwszym wulgaryzmie powinnaś zostać w strefie marzeń amanta jako obiekt nieosiągalny a teraz jesteś popychadlem tylko.

Z tym wymaganiem szacunku to też tak nie do końca, wymagać szacunku można od dziecka, moje jest w głupim wieku i próbuje sił ale facet ma mieć szacunek bez wymagań tak jak kobieta do faceta.

7

Czy błąd tkwi we mnie ze do takich sytuacji doprowadzam ze swojej winy i rzeczywiscie jestem czepialska, powinnam ucinać temat kiedy on sobie tego zażyczy wiedząc że może "wybuchnąć" agresją czy to juz jego problem a ja powinnam zniknąć mu z oczu gdy pierwszy raz zacząl mnie poniżać? Dodam, że najbardziej przykra sytuacja spotkała mnie w moje urodziny, kiedy napisał że ma mnie w dupie, rzucił mi prezent i nie złozył życzeń. Rzekomo to moja wina bo ja się czepiałam kiedy on nie miał humoru.
Jak trafić na odpowiedniego faceta i nie pozwolić sobą tak pomiatac?

8

Pierwszy raz rzuciłam do niego przekleństwem i od tego czasu mi wypomina że to ja zaczęłam, że nigdy nie poznał gorszej kobiety, że jestem nienormalna. Są na prawdę ludzie którzy czerpią satysfakcję z poniżania innych? co im to daje?
Jak już wspomniałam mam poważną kontuzję nogi, czeka mnie operacja. Z jego strony jest tylko "użalasz się nad sobą", "narzekasz", "nic z tym nie robisz|", "marudzisz"... on na prawdę nie wie jaki to ból kiedy ide spac na silnych przeciwbólowych, wstaje z bolem, kolejne przeciwbolowe i udawanie ze wszystko gra bo nie moge całymi dniami leżeć. Nikomu o tym nie mowie jak mnie poniża i co dokładnie do mnie pisze. Czuje nade mną wyższośc, a ja sie go boję. Najgorsze jest to że mój poprzedni partner, zdarzało się że podniósł na mnie rękę. Dlaczego? Czy to coś ze mą nie tak? jak to zmienić? Gdzie isć po pomoc?

9

Do psychologa.

Nawet gdybyś go do białej gorączki doprowadzała to nikt nie ma prawa w taki sposób się do Ciebie zwracać. Czemu na to pozwalasz zamiadt trzasnąć drzwiami i więcej z nim nie mieć kontaktu?

10

Po co Ci takie odpady? Jest wystarczająco dużo normalnych facetów, nie trzeba sobie brać patologii.

11

Ola_K-1994 napisał/a:

No dobrze tylko jak wymagać tego szacunku? Dlaczego uważacie ze się nie szanuję? zazwyczaj potem mówi że tylko takimi słowami moze mi cokolwiek wyperswadować.

Szanująca się kobieta nie pozwoliłaby nikomu mówić do siebie w ten sposób, a Ty się zastanawiasz, dlaczego on tak do Ciebie mówi, zamiast odejść i poszukać sobie kogoś normalnego.

Gustujesz w chamach, marzysz o tym, by być popychadłem i w przyszłości workiem treningowym? To kontynuuj relację.

12

Nigdy nie akceptuj takiego zachowania wobec Ciebie. Nic tego nie tłumaczy.
Facet przy Tobie ma się zachowywać.

Z tym akurat ucięła bym kontakt bez słowa wyjaśnienia i możliwości wznowienia.

13

Tylko jeśli facet chce zerwać to zrobiłby to ucinająć kontakt. Dlaczego więc mój (teraz- były) mnie wyzywa i wrecz chce mu sie mnie tak obrazać, poniżać? Dosłownie co chwile widze teksty ze jestem chora psychicznie, mam sie leczyć, ze zniszczyłam mu zycie, ze z nikim nie był taki nieszczesliwy, ze zmarnował na mnie czas, ze mam sie zamknac i zaczac zbierac znaczki, ze nie mam pasji, ambicji (to nie prawda), ze ciagle histeryzuje i jestem dziwna.
Dlaczego? Wyładowuje na mnie złość i frustracje?

14

Dlatego, że chce.
Dlatego, że może.
Pozwalasz mu na to.

15 Ostatnio edytowany przez uleshe (2019-03-17 22:05:17)

Ola_K-1994 napisał/a:

Tylko jeśli facet chce zerwać to zrobiłby to ucinająć kontakt. Dlaczego więc mój (teraz- były) mnie wyzywa i wrecz chce mu sie mnie tak obrazać, poniżać? Dosłownie co chwile widze teksty ze jestem chora psychicznie, mam sie leczyć, ze zniszczyłam mu zycie, ze z nikim nie był taki nieszczesliwy, ze zmarnował na mnie czas, ze mam sie zamknac i zaczac zbierac znaczki, ze nie mam pasji, ambicji (to nie prawda), ze ciagle histeryzuje i jestem dziwna.
Dlaczego? Wyładowuje na mnie złość i frustracje?

Kupiłem se kiedyś worek treningowy jak mam za dużo złych emocji to idę sobie w niego powalić. Czasem tylko chcę być w formie to go se kopię . Innym razem go walę z całych sił bo jestem wkurzony. Mój worek pewnie też się zastanawia czy go nienawidzę. A ja po prostu się na nim wyżywam. Nie mam do niego wyższych uczuć (nie nienawidzę go ale też nie kocham) jak się rozwali to kupię nowy i tyle.

Twój chłopak ma dużo nienawiści do świata dużo złych emocji w sobie więc przelewa te swoje frustracje na Ciebie.
Ty na to pozwalasz więc coś z Tobą jest nie tak bo nie masz instynktu samozachowawczego normalnie powinnaś uciec już dawno. Czemu tego nie robisz? Czemu Cię ciągnie do takich facetów? Pewnie masz jakieś nieprzerobione traumy których jeśli nie przepracujesz to będą rzutować na twoje kolejne relacje. Mogę tylko domyślać się, że pociąga Cie w nim ta agresja że jak idziesz z nim chodnikiem to się nie boisz innych agresywnych typów bo liczysz że ten twój Cie obroni. Tyle że przy okazji oberwiesz czasem od niego .

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy on mnie nienawidzi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024