On jest 10 lat starszy. Poznalismy się na tinderze. Było spoko, wydawało sie wrecz ze jest idealnie. Cieszyłam sie ze poznałam kogoś komu mogę zaufać. Miałam trochę problemów, rozstrojow emocjonalnych, z których pomagał mi wyjść. Jednak zauwazyłam że łatwo traci cierpliwośc i własnie- zaczyna mnie wyzywac. Nie wiem dlaczego. Zwracam uwage na błahą rzecz- "weź przestań, weź skończ". Ostatnio skręciłam nogę, pomogł mi i miał mnie odwiedzić. Przez to wszystko kompletnie zapomniałam o tym czy dogadalismy się co do filmu, jaki obejrzymy. Zapytałam ponownie i co odpisał? "Uspokój się". Przeciez tylko zapytałam.. , napisałam że nie pamietam, zeby odpisał tak lub nie zamiast robic jakąś tresurę. dalej pojawiały się takie teksty:
wulgaryzm histerie ktora juz mam wulgaryzm w dupie
10 razy pisalem
skoncz wulgaryzm
nie masz wulgaryzm
wyczucia, limitu
wulgaryzm jak wulgaryzm bez opamietania
no to wulgaryzm sobie sama siedz se wulgaryzm w domu
i se ogladaj co chcesz
mowie wulgaryzm przestan przestan
zaraz wulgaryzm za duzo
ale wulgaryzm ty jestes wulgaryzm durna slepa i wulgaryzm
nie masz limitu
ja juz mam tego wulgaryzm dosc
pytasz o film, wulgaryzm 5 razy gadlaismy o tym, mowie ze gadlaismy juz o tym - i sie zesralas
obsralas sie wulgaryzm cala
to siedz w swoim wulgaryzm gownie i sie w nim wytaplaj teraz
ty jestes wulgaryzm chora po prostu
sram na to nie cie tresuje
przelej mi pieniadze i idz wulgaryzm powaznie sobie wulgaryzm bo az mnie glowa wulgaryzm jak o tobie mysle
ic dziwnego ze mam wulgaryzm doła nonstop
bo nonstop mysle co ja wulgaryzm robie ze swoim zyciem
jebany wulgaryzm pol roku
wulgaryzm
wulgaryzm
rozumiesz?
zamknij sie wulgaryzm w budzie
piesku
wulgaryzm w glowie
po same uszy
DOSC
bo ja cie wulgaryzm
TRESUJE
jak psa
jak tzeba miec wulgaryzm w glowie
zeby cos takiego pisac
masz wulgaryzm w glowie
mowie ze gadalismy 5 razy to dla ciebie to jest wulgaryzm tresura, jak zagram
jestes chora
ty masz wulgaryzmtak nawaloen ze dla ciebie kazdy
jest wulgaryzm twoim wrogiem
wyzyc sie kazxdy chce, tresura wulgaryzm
trzeba miec kompletnie wulgaryzm zeby tak napisac i dobzre o tym wiesz i wulgaryzm to jest wszystko twoja wulgaryzm winaw
a ja moge byc winny ze nie mam wulgaryzm do tego cierpliwosci po tym wszystkim co z toba musialem przechodzic
i bardzo wulgaryzm dobrze o tym wiesz
ty masrz jakies wulgaryzm zanki pamieci a pozniej wulgaryzm o tresurze
kobieto
wulgaryzm sie w glowe
moze pomoze
ze pomoge babie z problemow wyjsc bo jest spoko
to wulgaryzm taki mam tego efekt
ja nie potrzebuje lekarza, potrzebuje normalnego wulgaryzm zwiazku stabilizacji i poczucia bycia szczesliwym
a przez te miesiace z toba
to jedne co mam to wulgaryzm gowno ktorym na mnie chlapiesz
do okola
wulgaryzm, wulgaryzm, dobrze wiem ze sie kazalem wulgaryzm uspokoic bo wiedzialem ze wulgaryzm tak jak juz to zrobilas w wulgaryzm razy ale o tym nie pameitasz tak jak nie pameitasz wulgaryzm rozmow sprzed 2 dni
tyle
wulgaryzm wszystko jak zwykle teraz cos probujesz na okolo wulgaryzm, tez jak zwykle, przerabiane wszystko
moglem cie posluchac
i zalzoyc tego wulgaryzm tindera 4 miesiace temu
nie mozesz zamknac sie wulgaryzm w odpowiednim momencie
Dlaczego tak do mnie pisze? Czy to są ataki agresji? Co mam zrobic? Rzuca mnie, wyzywa, każe oddawać kasę i spier**.. i tak w kołko.