Około 3 miesiące temu uprawialismy sex w zabezpieczeniu i tabletkach anty nie doszedłem ani razu do wytrysku.Od tamtego czasu czasem się piescilismy ale bez wytrysku z mojej strony ostatni miesiac był bez pieszczot bo mieliśmy na pieńsku ze sobą troszeczkę . Około 3 mies temu dziewczyna robiła badania bo po sexie już mogła ale się przeciagnelo z odebraniem wyników, za każdym razem miała normalne okresy. Ostatni, obecny okres jest dziwny troszeczkę się spóźnił poleciał chwile i przestało a teraz juz ma plamienia czerwono burnatne jakby się kończył podczas badania jak wyja sondę to była troszeczkę brudna od krwi a może bardziej brązowawa. Lekarz mówił że wejście było ciężkie ale wszedł zobaczył jakis pecherzyk może okrąg o średnicy może 5 zł i jakis płyn nie wie co to może być. W wynikach napisano że moja dziewczyna ma atrofie ale on mówi że to pomyłka. Każe zrobić testy. Pomocy czy to może być ciąża? Jeżeli nie było wytrysku na zewnątrz a tym bardzej wewnątrz. ps przypisał jej jakieś tabletki dopochwowe niby na jakieś zakazenia ,regenracje błony itd
1 2019-03-05 20:31:42 Ostatnio edytowany przez likemaster (2019-03-05 20:34:27)
Temat: Czy to jest ciąża?